93/3 asker yolu bekleyenler

bir yandan burayı okuyorum laf yetiştiriyorumm. bir yandan işim gereği sistemdeki işleri hallediyorum. bir yandan müşteriye mailde dert anlatıyorum. bir yandanda wc ye gitmem lazımmm ama işlerim btsin öyle gidiyim bölünmesin diyorum.. birazdanda emre uyanır msj atar. isyaaaannnnn son yarım saatimmm kendimi dışarı atıp evime gtmek istiyorummm

#direnkübi

yaa öyle demeeeeeee :26: neden marttan sonra ?

bütün terör haberleri son durumlar bu ara fazlasıyla ilgi alanımda olduğu için.. her akşam tunceli gazetesi okuyorum kızım ben oda yetmezmiş gbi günlük pkk nın haberlerini takip ediyorum ne var ne yok diye ne hallere getirdi bu askerlik ya allahımmm. pkk nın sözcüsü barış sürecine marttaki yerel seçimlerden sonra devam edip etmiyceğimizi açıklıycaz dedi. o yüzden marttan snra sürecin son hali belli olacak. ya savaşıcaz yada çekilicez faln dedi pislik herif.

yaaa inşş çekilirler de biter bu işkence harbiden artık canım... kötü düşünme sen genede

alla alla emrede agresif ve sinirlidir. sinirlenicek konularda sadece. ama emre bile bna askerde sabrı öğrendim demişti. adam oldu dmştimm sabretmeyi öğrenmiş diye. snnkinin bayağ o zmn sinir falan olayları

İşte herkesin siniri bir olmuyo canım bnmki aşırı derecede sinirli anlatsam sayfalar yetmez düşün yani allahtan balık burcuda yanımda kedi gbi 3 yıl gecmezdi yoksa :) zaten gittidiğinden beri hasta ayak işi yapsa keşke hep ıstırahat vermişler

canım ben sımdı saygınla konusup ona sordum rdm olsaydı dırek sevk yazarlardı sılah falan tutamazdı bseyler olurdu ama
askerlıge elverıslı degıldır raporu dırek curuktur dedı

Benimde yeni hedefim 150.emreninki 170:)

Son düzenleme:
canım ben sımdı saygınla konusup ona sordum rdm olsaydı dırek sevk yazarlardı sılah falan tutamazdı bseyler olurdu ama
askerlıge elverıslı degıldır raporu dırek curuktur dedı

Komutanı yazmış canm git hastaneye ver diye heyete cıkcak daha bendh şimdi konuştum heyete cıkartcaklar dio heyette gönderir mi bilemem artık kısmet sorup ilgilendiğin için çooook sagol kuzum :)

iyiyim canım ben çok şükür.umarım hiç bir sıkıntı olmaz canım kötü düşünme şuanlık birşey yok için rahat olsun.
ne kadar kaldı sizin?

İnsallah dilancim sag salim bi gelsinlerr.askerinin durumu iyiymis sanirim okudum yazismalarii.190kaldi canim yariladikk.gecen zaman kdr dha zamanimiz kldi iste:/

Aynen tatlım ben de facede görüp yaptırmıştım zaten. Boyutu küçük yalnız ondan haberin olsun, hani bu evlilik fotoğraflarının albümlendiği yeni tarz şeyler boyutunda değil, ben öyle hayal etmiştim de çıkmayınca üzülmüştüm

Zorr cnm sanada Allah sabir versin

ben kararsızım canım ama aklıma başka birşeyde gelmiyor 4 senedir ala ala hediye düşünemiyorum artık yahuuuuuuuuu:18:

Yaa burda olsa zorlanmam hediye konusunda ama askerde olunca zor oluyo:)gecen hafta senemiz icin mendil yapip yolladim.sevgililer gununde bisi yapcagimi sanmiyorm bz kutlamazdik cnku.mayista dgm gunu onun icn bisi yapmaliym

İşte aldıgım dogum günü hediyesi ama M almşm L ile değiştircem
Alırken orda gözüme L kocaman göründü ama babama giydirdik evde,babama tam oldu ki koray babamdan 20cm uzun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…