- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #16.381
bir yandan burayı okuyorum laf yetiştiriyorumm. bir yandan işim gereği sistemdeki işleri hallediyorum. bir yandan müşteriye mailde dert anlatıyorum. bir yandanda wc ye gitmem lazımmm ama işlerim btsin öyle gidiyim bölünmesin diyorum.. birazdanda emre uyanır msj atar. isyaaaannnnn son yarım saatimmm kendimi dışarı atıp evime gtmek istiyorummm
yaa öyle demeeeeeee :26: neden marttan sonra ?
bütün terör haberleri son durumlar bu ara fazlasıyla ilgi alanımda olduğu için.. her akşam tunceli gazetesi okuyorum kızım ben oda yetmezmiş gbi günlük pkk nın haberlerini takip ediyorum ne var ne yok diye ne hallere getirdi bu askerlik ya allahımmm. pkk nın sözcüsü barış sürecine marttaki yerel seçimlerden sonra devam edip etmiyceğimizi açıklıycaz dedi. o yüzden marttan snra sürecin son hali belli olacak. ya savaşıcaz yada çekilicez faln dedi pislik herif.
alla alla emrede agresif ve sinirlidir. sinirlenicek konularda sadece. ama emre bile bna askerde sabrı öğrendim demişti. adam oldu dmştimm sabretmeyi öğrenmiş diye. snnkinin bayağ o zmn sinir falan olayları
İşte herkesin siniri bir olmuyo canım bnmki aşırı derecede sinirli anlatsam sayfalar yetmez düşün yani allahtan balık burcuda yanımda kedi gbi 3 yıl gecmezdi yoksa :) zaten gittidiğinden beri hasta ayak işi yapsa keşke hep ıstırahat vermişler
Ah ah o sozu bana sor sen esim gitti gideli tersim dondu iyi olamadim hic sikintilar sorunlarda cabasi
Aynen gebzede oyle canm zaten sevmiyorum burayi havada kasvetli olunca hic cekilmiyor malesef katlaniyom iste
Selam merhaba sanada
Aynen ben 150yi iple cekiyom gelsin biran once
canım ben sımdı saygınla konusup ona sordum rdm olsaydı dırek sevk yazarlardı sılah falan tutamazdı bseyler olurdu ama
askerlıge elverıslı degıldır raporu dırek curuktur dedı
Sevgili kitabı kübicim
iyiyim canım ben çok şükür.umarım hiç bir sıkıntı olmaz canım kötü düşünme şuanlık birşey yok için rahat olsun.
ne kadar kaldı sizin?
Komutanı yazmış canm git hastaneye ver diye heyete cıkcak daha bendh şimdi konuştum heyete cıkartcaklar dio heyette gönderir mi bilemem artık kısmet sorup ilgilendiğin için çooook sagol kuzum :)
Ay baktim baktimm sitesinden.begendim hosuma gtti emreye dgm gnu icn byle birsey yaptirabilirm not aldm bnu:)gecen face te bi arkadasim kymus album yapip.aa ne guzelmis ddm hatta bikac resmide caldimm instagrama koydum hehhe:))demek sevgili kitabiymis o:))
Aynen ben istemezdim zaten geçenlerde izmirde tersanede ki gemi batmıştı askerlerimiz şehit oldu yani allah korusun nerde ne olacağı belli olmuyor ben gemide olmasına rağmen rahat değilim ama onun orda psikolojisi bozulmuş askerlik mi yapıyorum ben diye. Allah sabır versin canım çok zor valla
kız niye öyle diyon bi günleri var haftada yazıkkk :)
rica ederim... bakalım ne olucak canım
ben kararsızım canım ama aklıma başka birşeyde gelmiyor 4 senedir ala ala hediye düşünemiyorum artık yahuuuuuuuuu:18:
İşte aldıgım dogum günü hediyesi ama M almşm L ile değiştircem
Alırken orda gözüme L kocaman göründü ama babama giydirdik evde,babama tam oldu ki koray babamdan 20cm uzun
Eki Görüntüle 936094
İşte aldıgım dogum günü hediyesi ama M almşm L ile değiştircem
Alırken orda gözüme L kocaman göründü ama babama giydirdik evde,babama tam oldu ki koray babamdan 20cm uzun
Eki Görüntüle 936094
çok çok beğendimmm been güle güle kullansııın :)
evet kollardan kısa gelir değiştirirsin
İYi günlerde kullansın inşallaaaah
Teşekkr ederm çarşıda kullancak güzel gün bu oluyo artk
Kollardan aynen kısa gelr ve azcıkta boydan ama değiştircem işte bna tekrardan iş cıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?