93/3 asker yolu bekleyenler

Teşekkr ederm çarşıda kullancak güzel gün bu oluyo artk
Kollardan aynen kısa gelr ve azcıkta boydan ama değiştircem işte bna tekrardan iş cıktı

hehe en kısa zamanda değiştir evet hatta bence sen genede değişim kartı koydur 1 aylık oluyor en kötüsü şubatta vercen zaten dimi
l de cok buyuk olursa gene m le degıstırırsınız yanı garantiye al

hehe en kısa zamanda değiştir evet hatta bence sen genede değişim kartı koydur 1 aylık oluyor en kötüsü şubatta vercen zaten dimi
l de cok buyuk olursa gene m le degıstırırsınız yanı garantiye al

Ya gönderdikten snra değiştirme imkanımız cok zor olur Bayburtta magzası yok cünkü Önümüzdeki haftasonu göndercem erken fln ama napiyim telle birlikte göndercem oyüzden iki kere kargoyla ugraşmk istemiyorm Dogum günü perşembeye geliyo ztn.O haftasonuda baska süprizim olck pc den

Emrede sabirli olmayi ogrendim cumlesini daha acemilikteyken soyledi bnu:)fazla snirlenmiyo daha sakin olmaya basladi.ustume daha fazla titremeye basladi ama.emrede dagitim iznindeyken erken kalkiyoduuu kalk kalk kalk jandarma diye inletiyodu evi hehhe ozledm be:)

aa ıyı o zamannnnn supermıs hhi ayy hadı bakalımmmmm şaşırcak

Bu gece saygın 100 olduğundan dolayı ıslatçaklamış 100 e düşenleri ıslatıyolarmış onların orda hihihi

hasta olcak ama eğlenceli şekilde olcağından ıslatsınlar kovalarla hemde hohoho

Ya guzel esprili ani olarak saklanir hosuma gtti.ama ona verecegim parayla yerine daha baska bisi bulabilirm sanirm

Ya guzel esprili ani olarak saklanir hosuma gtti.ama ona verecegim parayla yerine daha baska bisi bulabilirm sanirm

Aynen öyle Kübi, ben bir de istediğim boyutlarda gelmeyince fazla ödediğim için üzülmüştüm yani, evet dediğin gibi güzel hoş bişey ama daha iyi şeyler de alınabilirdi yani

Aynen 80 biraz fazla oldu canım, bana da matbaa yolları görünüyor sanırım ama defter için benim

Ugrastirir matbaa da tabi.baska fikirler bulurm heralde.olmadi bi hafta sonumu matbaaya ayirirm:)emrenin dogum gnu mayista.o zamana kdr vaktim var.bide bn hediyeler alicam yine geldignde vericem.gerci alma bisi geldigmde alisveris yapariz brlikte dedi ama bilmiyorm o gelmeden bnde bisiler alabilirm.sn nasl bi defter yaptrcaksin bakiym?:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…