- 1 Temmuz 2013
- 3.734
- 121
- 113
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #16.401
Teşekkr ederm çarşıda kullancak güzel gün bu oluyo artk
Kollardan aynen kısa gelr ve azcıkta boydan ama değiştircem işte bna tekrardan iş cıktı
hehe en kısa zamanda değiştir evet hatta bence sen genede değişim kartı koydur 1 aylık oluyor en kötüsü şubatta vercen zaten dimi
l de cok buyuk olursa gene m le degıstırırsınız yanı garantiye al
Kızlarcım o fiyat yok logosu olmasın yok şu olsun bu olsun kargoydu falan derken 80 i buluyo ya
raşit de sinirliydi eskiden. yaşı büyüdükçe azaldı. askerde iyice sabır küpü oldu
düzenli falan oldu.
traş olmayı ertelerdi şimdi her gün oluyor (dağıtım izninde bile)
eşyalarını katlayıp koyuyor, erkenden kalkıyor falan.
çok hoşuma gitti bu değişimler
o askerlık kıtabı 49 hayatım bı de kendın kıtap hazırlama vardı
Oha 80lirada vermem ona yani.matbaada da yaptirabilirm ugrasmam gerek tabi
#direnkübi
Ay evimdeyim cok sukur yarinda bittimi gelsin hafta sonu:)
Ya gönderdikten snra değiştirme imkanımız cok zor olur Bayburtta magzası yok cünküÖnümüzdeki haftasonu göndercem erken fln ama napiyim telle birlikte göndercem oyüzden iki kere kargoyla ugraşmk istemiyorm Dogum günü perşembeye geliyo ztn.O haftasonuda baska süprizim olck pc den
yaaa inşş çekilirler de biter bu işkence harbiden artık canım... kötü düşünme sen genede
İşte herkesin siniri bir olmuyo canım bnmki aşırı derecede sinirli anlatsam sayfalar yetmez düşün yani allahtan balık burcuda yanımda kedi gbi 3 yıl gecmezdi yoksa :) zaten gittidiğinden beri hasta ayak işi yapsa keşke hep ıstırahat vermişler
Kendim hazirlamayi deniycektim de uye olma falan ugrasmak istemedim.49 olsa tamam dusunebilirm ama fazlasi degmez
Bu gece saygın 100 olduğundan dolayı ıslatçaklamış 100 e düşenleri ıslatıyolarmış onların orda hihihi
hasta olcak ama eğlenceli şekilde olcağından ıslatsınlar kovalarla hemde hohoho
Aynen tatlım ben de facede görüp yaptırmıştım zaten. Boyutu küçük yalnız ondan haberin olsun, hani bu evlilik fotoğraflarının albümlendiği yeni tarz şeyler boyutunda değil, ben öyle hayal etmiştim de çıkmayınca üzülmüştüm
İşte aldıgım dogum günü hediyesi ama M almşm L ile değiştircem
Alırken orda gözüme L kocaman göründü ama babama giydirdik evde,babama tam oldu ki koray babamdan 20cm uzun
Eki Görüntüle 936094
İşte buuuuu çok güzel bir habeeeer:90:
Ya guzel esprili ani olarak saklanir hosuma gtti.ama ona verecegim parayla yerine daha baska bisi bulabilirm sanirm
yaa çok eğlenceli hahaha sıçan gibi olcak dedim çavuşsun bi de emir verdiğinde sana sinir olanlar hortumla yıkar haahah
Aynen 80 biraz fazla oldu canım, bana da matbaa yolları görünüyor sanırım ama defter için benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?