- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #16.501
çok özledimmm uyksuunda konuşmasını bazen horlamasını sabah hayır be horlamadım demesini
alarmını 07.00 07.05 07.10 07.15 07.20 ... 09.00 a kadar kalkıyorum dıyıp o alarm seslerinin hepsinde uyuyup benm hepsinde uyanmamı
bazen erkenden kalktığında kucağında uyuduğum için aşkım şirkete gitmem lazım kalk dediğinde boşver dediğimde tamam diyip uyumasını acıktığımda bana yiyecek birşeyler hazırlamasını sarhoş olduğumda beni kucağında taşımasını duşa sokmasını giydirip bebek gibi uyutmasını ps3 oynamayı ikimizinde kışın havuza girmeyi arabayla kaza yapıp 3 takla atmayı mahkemelik olmayı kavga etmeyi 2 dk sonra unutup barışmayı sırtında uyuyakalmayı of ya bitmiyo ki yaz yaz ölüyoruuum
Günaydın kızlar :)
Gunaydin hanimlar bol sabirli gunler olsun inss
çok özledimmm uyksuunda konuşmasını bazen horlamasını sabah hayır be horlamadım demesini
alarmını 07.00 07.05 07.10 07.15 07.20 ... 09.00 a kadar kalkıyorum dıyıp o alarm seslerinin hepsinde uyuyup benm hepsinde uyanmamı
bazen erkenden kalktığında kucağında uyuduğum için aşkım şirkete gitmem lazım kalk dediğinde boşver dediğimde tamam diyip uyumasını acıktığımda bana yiyecek birşeyler hazırlamasını sarhoş olduğumda beni kucağında taşımasını duşa sokmasını giydirip bebek gibi uyutmasını ps3 oynamayı ikimizinde kışın havuza girmeyi arabayla kaza yapıp 3 takla atmayı mahkemelik olmayı kavga etmeyi 2 dk sonra unutup barışmayı sırtında uyuyakalmayı of ya bitmiyo ki yaz yaz ölüyoruuum
Kıyamam sanaaasabır ezgimmm sabır biticekk elbet ...
ezgi sen bu çocuğu çok seviyosun yaaaaaa
günaydın gülizar, pek karşılaşamıyoruz bu aralar.
Nasılsın sağlığın nasıl?
eşin nasıl?
Ezgiiiiiii az kaldı canımcım yaa sabırHer türlü sacmalıklar bile özlendi yani ki sizin aynı ev dahada farklı
of evet son 100 gun ama bende bıttım valla
Canim pek bişey kalmadı sık dişini biraz Daha
bizim safaklara baktikca icin acilir yarisina geldin en azindan
günaydın millettt nasılsınız :) bu haftanında sonuna geldiikkkk oh bee
Günaydın canım evet şükürler olsun bir haftayı daha bitirdik.Darısı bu ayıda bitirmeye tabi şimdilik sonra aylar sonra bi bakmışız askerlikler bitmiş inşallahhhhh
valla zaten subat 28 gun oh hızlıca gecıcek allahımmmm bu ayında ortasındayız bakalım ama bana uzun geldı bu ay ya anlamadım daha ortasındayız :26:
of evet son 100 gun ama bende bıttım valla
canımmmm evet ama işte şafak sıkıştırması denilen olayı yaşıyorum artık ben..
napıyosun bakıyım sen nerelerdesin bazen giriyorsun yoğun musun bu ara okul vs nasıl gidiyor kurs muydu karıştırdım bi an ama gidiyordun galiba :) nasıl gidiyor eşin nasıl
aynen canım aynen bana da bu ay o kadar uzadıki anlatamam. Zaten şubat 28 dedikmi yaz geldi demektir oleyyy.
Yuz yuze Eğitime gidiyorum canım çocuk gelişimine
yoğun değilim aslında pek girmiyorum
iyi iste zaman gecmiyo ezgim ya
esimde iyi sukur oda arada sikiliyo sonra geciyo
Mecbur aynen devam kaldigi yerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?