93/3 asker yolu bekleyenler

ezgi sen bu çocuğu çok seviyosun yaaaaaa

Ezgiiiiiii az kaldı canımcım yaa sabır Her türlü sacmalıklar bile özlendi yani ki sizin aynı ev dahada farklı

Günaydın herkesciklere
Haftanın son günü umarım çarşısı olanlara fln güzel gecer walla artk şu çarşılar sorunsuz geçsin bu ne böyle
Herkesin yerine kızdım havaya girdim

günaydın gülizar, pek karşılaşamıyoruz bu aralar.
Nasılsın sağlığın nasıl?
eşin nasıl?

Günaydın canım Evet kısmet olmuyo karşılaşamıyoruz
ben de aynıyım canım alerjimidir ne haltsa onla ugrasiyom hala
degisen bisey yok zaman cok yavas geciyo bi sekilde gidiyo iste itekaka hayat
Esimde iyi sukur gunu birlik konusuyoruz iste
sende ne var ne yok
yazdıklarını okuyorum eşinin yeri iyi maşallah

Ezgiiiiiii az kaldı canımcım yaa sabır Her türlü sacmalıklar bile özlendi yani ki sizin aynı ev dahada farklı

evet bebeğim yaaaa :) özlendi gerçekten herşey :) ay hayatımda bır kısının daha askerlık lafını kaldıramam yanı su saatten sonra geldiğinde düşünüyorumda

Canim pek bişey kalmadı sık dişini biraz Daha
bizim safaklara baktikca icin acilir yarisina geldin en azindan

canımmmm evet ama işte şafak sıkıştırması denilen olayı yaşıyorum artık ben..
napıyosun bakıyım sen nerelerdesin bazen giriyorsun yoğun musun bu ara okul vs nasıl gidiyor kurs muydu karıştırdım bi an ama gidiyordun galiba :) nasıl gidiyor eşin nasıl

Günaydın canım evet şükürler olsun bir haftayı daha bitirdik.Darısı bu ayıda bitirmeye tabi şimdilik sonra aylar sonra bi bakmışız askerlikler bitmiş inşallahhhhh

valla zaten subat 28 gun oh hızlıca gecıcek allahımmmm bu ayında ortasındayız bakalım ama bana uzun geldı bu ay ya anlamadım daha ortasındayız :26:

of evet son 100 gun ama bende bıttım valla

Yuz yuze Eğitime gidiyorum canım çocuk gelişimine
yoğun değilim aslında pek girmiyorum
iyi iste zaman gecmiyo ezgim ya
esimde iyi sukur oda arada sikiliyo sonra geciyo
Mecbur aynen devam kaldigi yerden

Yuz yuze Eğitime gidiyorum canım çocuk gelişimine
yoğun değilim aslında pek girmiyorum
iyi iste zaman gecmiyo ezgim ya
esimde iyi sukur oda arada sikiliyo sonra geciyo
Mecbur aynen devam kaldigi yerden

olsun bak ne kaldı surda kısıda bıtırıyoruz allaha sukur :) sonrasında zaten bahar gene bı derece ıyı gecer canım ya sonra gelıyolar ınşşşş sizinkilerdeee :) naptınız uzman cavusluk falan ??
ayrıca gel yaz bıseyler kafan dagılır bızde butun gun cene cene kafa dagıtıryoruz oturup düşün düşün patlarsın canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…