- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #16.541
Var canım olmaz mı uyudu kaldı hattasnnki nasıl
gercekten miiiiiiayyyy cok kıskandım seniiii 2 şise viskinin kafası nasıldır kim bilir biz bi büyük vodkayı birlikte zor içioruz helal olsun sanaaaaaa
oo alkol konusunda cok marıfetmıs gıbı anlatıyoruz ama her turlu bı erkekle falan kapısırım ve asla kusmam yanı hyatımda bı ac karınla cok sarap ıcınce kustum o da actım falan oyle nadırdır votka ben sevmıyorum ya vıskı ıcerım genelde ve sarap ıcerım hatta oglenlerı sarapla baslar gece vıskı sonra tekıla ıcerım rakıda cok ıcerım zaten rakı ıcmeye baslayınca bunyen saglamlasıyo onu farkettım ya rakı candır
burdan en basitini anlatıyımbuda rezil bi durum ama diğerlerinin yanında devede kulak yani bi gün gittik şileye (burda bi sahli kasabası çok güzel bi yer ) yine vodkayı içtik bi güzel ama bizim birkancıkla içki içmemiz nasıl bilio musun bardağı alırız elimize birkan der ki '' dibini görmeyen bilmem neyi görsün '' tam söyleyemiorum biz bütün bi şişeyi yarım saate fondip yaptıgmız için ben carpılıorum tabi neyse akşam o halde eve gidemedim ben birkancıklara gittik tabi ben cocugun battaniyesine kusssss sonra bide halısına kus bu bi yandan bnm elimi yüzümü yıkıo bi yandan yerlerii silio garibim sonra tabi bi ara düzelir gbi oldum bu bana havuc soyup getirdii ( niyeyse havuc yiycem diye tutturdum ) nyse havuclarıı bir güzel yedim bi daha kustum tabi en son burnumdan havuc cıkıoduu öyle diyim sanaa anla halimiiii ayyyy neler cektii çocuk benden ne rezillikler ne rezillliklerrrrrr
hahahahhahaahh cok kotu yaaaaa hahahahahabende gelınce anlatırım bankamatiğin önüne işedim bende allah belamı vercek yola çıkıyorum ben bebekkk geldiğimde görüşürüz buralarda ol
ankaraya gidiyorum sevgilimeee 14.ay kutlaması falan filan öptüm çok çokkkk
kızlar ben kactım optum sızı cok cok buraya yazcam dıye gec kalıyom ahhaha ıyı hafta sonları sorunsuz carsı dıleklerımle sızlerı sevıyorum hunıler
kızlar ben kactım optum sızı cok cok buraya yazcam dıye gec kalıyom ahhaha ıyı hafta sonları sorunsuz carsı dıleklerımle sızlerı sevıyorum hunıler
bilmiyorumki:) iyidir inşallah haberim yok 2 3 gündür konuşamıyoruz:S
selammmm bebişleer ben geldim
Hoşgeldin bugünde kimse yok burda haftasonu geldi diye mi anlamadm :44:
Nasılsın ?
Hoşgeldin dilannn :)selammmm bebişleer ben geldim
Hoşgeldin dilannn :)
İyi geceler kızlar nasılsınız.
Kızlarrr... Ablam geldi onunla vakit geçiriyorum çok sık giremiyorum özledim valla sohbet etmeyi :) Panolarda gitmiş geri gelmeli artık şafağımı görünce kendimi iyi hiseediyordum. Umarım gelir yaniii...
Yarında çarşımız varrmışş çok mutlu olduuum.
bebeğim nabeernasıl gidiyor uzun zamandır konuşamıyoruz ne gelişm
eler var nasıl geçiyor askerin nasıl rahatmı?
İyi geceler kızlar nasılsınız.
Kızlarrr... Ablam geldi onunla vakit geçiriyorum çok sık giremiyorum özledim valla sohbet etmeyi :) Panolarda gitmiş geri gelmeli artık şafağımı görünce kendimi iyi hiseediyordum. Umarım gelir yaniii...
Aman hayatım maşallah çok rahatızsiz nasilsiniz :)
İyi geceler Sağol sen nasılsın canım :))
Bizi ihmal ettin hazalll :) Ohh ohh sevindim bol bol hasret giderin kamerada :)
Aman hayatım maşallah çok rahatızsiz nasilsiniz :)
İyi geceler Sağol sen nasılsın canım :))
Bizi ihmal ettin hazalll :) Ohh ohh sevindim bol bol hasret giderin kamerada :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?