- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #16.521
olsun bak ne kaldı surda kısıda bıtırıyoruz allaha sukur :) sonrasında zaten bahar gene bı derece ıyı gecer canım ya sonra gelıyolar ınşşşş sizinkilerdeee :) naptınız uzman cavusluk falan ??
ayrıca gel yaz bıseyler kafan dagılır bızde butun gun cene cene kafa dagıtıryoruz oturup düşün düşün patlarsın canım benim
O konu kapandi sukurler olsun canim yeni gittiginde ben senden daha fazla uzak kalmqya dayanamam deyip birden kendimi tutamayp aglamistim ertesi gun bende sensizlige dayanamanm kapandi bitti dedi ondan beri ses yok zaten kendi haline biraksam vazgecermis zaten hemen sikildi askrrlikten ustaya gidince.geliyorum sagol canm konusuruz tabi insan kendini dinlemekten yoruluyo icinde hayaller oyle cokki hic birakmiyo yakami.
hahaha oh be yedık valla kış bitti mevsimleri bitiyoruz ya süperiz süperrr !!!
çok özledimmm uyksuunda konuşmasını bazen horlamasını sabah hayır be horlamadım demesini
alarmını 07.00 07.05 07.10 07.15 07.20 ... 09.00 a kadar kalkıyorum dıyıp o alarm seslerinin hepsinde uyuyup benm hepsinde uyanmamı
bazen erkenden kalktığında kucağında uyuduğum için aşkım şirkete gitmem lazım kalk dediğinde boşver dediğimde tamam diyip uyumasını acıktığımda bana yiyecek birşeyler hazırlamasını sarhoş olduğumda beni kucağında taşımasını duşa sokmasını giydirip bebek gibi uyutmasını ps3 oynamayı ikimizinde kışın havuza girmeyi arabayla kaza yapıp 3 takla atmayı mahkemelik olmayı kavga etmeyi 2 dk sonra unutup barışmayı sırtında uyuyakalmayı of ya bitmiyo ki yaz yaz ölüyoruuum
Kızlar bnm sevdicek heyete çıkıcakmış nolcak şimdi hava değişimimi olur çürük mü verirler nolcak ki şimdi böyle çok merak ettimanladıgım kadarıyla orda bunalıma girmiş çok güzel burası ama duramıyorum dio
Kıyamaaaammmmmmmm ay sarhoşluk kısmı aynı bizi anlattın sanki bnde içip içip kötü olurum işin sonu soguk duuuuş :)
hahahaha bende gece sonu hep fiyasko
elbet bi gün bizide içki çapmıycakkahahahaha 4 bardaktan sonra ben pert oluorum genelde sana yaptıgım rezillikleri anlatsam ayy bir daha bu siteye giremem ahahahhah
Yeni askerlik yasasina gore eger hava degisimi alirsa safaktan dusmuyomus:/yani askerlige dondugunde kaldigi safaktan devam eder.umarim hava degisimi vermezler
Kızlar bnm sevdicek heyete çıkıcakmış nolcak şimdi hava değişimimi olur çürük mü verirler nolcak ki şimdi böyle çok merak ettimanladıgım kadarıyla orda bunalıma girmiş çok güzel burası ama duramıyorum dio
Yeni askerlik yasasina gore eger hava degisimi alirsa safaktan dusmuyomus:/yani askerlige dondugunde kaldigi safaktan devam eder.umarim hava degisimi vermezler
elbet bi gün bizide içki çapmıycakkahahahaha 4 bardaktan sonra ben pert oluorum genelde sana yaptıgım rezillikleri anlatsam ayy bir daha bu siteye giremem ahahahhah
hahah yok benım o kadar erken degıl canım ben 2 sıse vıskı ustune tekıla falan takılınca kotu oluyorum
bi ara o rezillikleri alıyım özelden merak ettim bende de var o anılardan hahahahaha
hahah yok benım o kadar erken degıl canım ben 2 sıse vıskı ustune tekıla falan takılınca kotu oluyorum
gercekten miiiiiiayyyy cok kıskandım seniiii 2 şise viskinin kafası nasıldır kim bilir biz bi büyük vodkayı birlikte zor içioruz helal olsun sanaaaaaa
günaydın hilalcimmm yeni iş yerinden mi yazıyorsun
iyi geceler :) nasılsınız :)
bi ara o rezillikleri alıyım özelden merak ettim bende de var o anılardan hahahahaha
burdan en basitini anlatıyımbuda rezil bi durum ama diğerlerinin yanında devede kulak yani bi gün gittik şileye (burda bi sahli kasabası çok güzel bi yer ) yine vodkayı içtik bi güzel ama bizim birkancıkla içki içmemiz nasıl bilio musun bardağı alırız elimize birkan der ki '' dibini görmeyen bilmem neyi görsün '' tam söyleyemiorum biz bütün bi şişeyi yarım saate fondip yaptıgmız için ben carpılıorum tabi neyse akşam o halde eve gidemedim ben birkancıklara gittik tabi ben cocugun battaniyesine kusssss sonra bide halısına kus bu bi yandan bnm elimi yüzümü yıkıo bi yandan yerlerii silio garibim sonra tabi bi ara düzelir gbi oldum bu bana havuc soyup getirdii ( niyeyse havuc yiycem diye tutturdum ) nyse havuclarıı bir güzel yedim bi daha kustum tabi en son burnumdan havuc cıkıoduu öyle diyim sanaa anla halimiiii ayyyy neler cektii çocuk benden ne rezillikler ne rezillliklerrrrrr
Evet hayatım ordan yaziordumm :))
Iyiyiz sen nasılsın :)
iyiyim hilal sağol:) nevar ne yok askerlerden haber varmı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?