93/3 asker yolu bekleyenler

O konu kapandi sukurler olsun canim yeni gittiginde ben senden daha fazla uzak kalmqya dayanamam deyip birden kendimi tutamayp aglamistim ertesi gun bende sensizlige dayanamanm kapandi bitti dedi ondan beri ses yok zaten kendi haline biraksam vazgecermis zaten hemen sikildi askrrlikten ustaya gidince.geliyorum sagol canm konusuruz tabi insan kendini dinlemekten yoruluyo icinde hayaller oyle cokki hic birakmiyo yakami.

:) oyle tabıkıde ama en azından stres atarsın yazmak ıyı gelıyor bı de hepımız asker bekledıgınden bırbırımızı daha ıyı anlıyoruz .. ben kendı arkadaslarımla konustugum paylastıgımdan cok burdayım cunku daha anlasılır gelıyor...

Kızlar bnm sevdicek heyete çıkıcakmış nolcak şimdi hava değişimimi olur çürük mü verirler nolcak ki şimdi böyle çok merak ettim anladıgım kadarıyla orda bunalıma girmiş çok güzel burası ama duramıyorum dio

Kıyamaaaammmmmmmm ay sarhoşluk kısmı aynı bizi anlattın sanki bnde içip içip kötü olurum işin sonu soguk duuuuş :)

Yeni askerlik yasasina gore eger hava degisimi alirsa safaktan dusmuyomus:/yani askerlige dondugunde kaldigi safaktan devam eder.umarim hava degisimi vermezler

Stresli biten bir cuma mesaisinin daha sonuna geldimm ck sukur.caddede ablami beklerken donucam sanirmmm.bn buralarda emreyle gezerdmm smdi onla gezdigim yerlerde onsuzum.ck ozledm be hayatimizdan calinan koskoca 1yil ya !

Yeni askerlik yasasina gore eger hava degisimi alirsa safaktan dusmuyomus:/yani askerlige dondugunde kaldigi safaktan devam eder.umarim hava degisimi vermezler

ayyyyy gercekten mi o zaman hava degişimi alırsa yandık bi yandan çürük alsın hemen gelsin işini kursun evlenelim istiorum bi yandan askerliğni yapsın sonradan pişman olmasın istiorum ne istedigmi bende bilmiorum acıkcası

aaa bence ona komutan öyle yazdı ya heyette gözden geçirip sonrasında çürük mü alması gerektiğin karar verilir olmadı bi hava değişimi verirler bakalım canımm nolcak acaba ya :44::44::44:

o genel 3 ay hava değişiminden sonrası için geçerli canım askerliğe ekleniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…