- 10 Kasım 2013
- 907
- 63
- 118
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #16.741
Aman Allah korusun canım yabız o kadar cekelım cefası amaannn herkes hep birlikte son iki üç dilimizi ısırıyoruz
ben yatıyorum kızlar yoldan geldıgımden berı saygın 5 te uyandırdı konusmak ıcın
sonra uyudum derken annem sabah kahvaltya gıdelım dıye tutturdu ..
ev tadılat derken gzlerım kapanıyo artık :) ıyı geceler herkesee ruyanızda sevgılılerınızı gormenız dılegımlee
ben yatıyorum kızlar yoldan geldıgımden berı saygın 5 te uyandırdı konusmak ıcın
sonra uyudum derken annem sabah kahvaltya gıdelım dıye tutturdu ..
ev tadılat derken gzlerım kapanıyo artık :) ıyı geceler herkesee ruyanızda sevgılılerınızı gormenız dılegımlee
Ben askerim melodisi en çok dile getirileni sanırım şu sıra hepsinde de üstelik
Sorma ya onu da öğretiyolar herhalde hepsinin dilinde olduğuna görePsikolojimi bozdu iyice
Benimki açık açık öyle söylemiyor ama imalar da o yönde yani, sıkıldım ben bunaldım ben, beni hiç anlamıyosun tabi sen dışardasın anlamazsın falan filan , insaf be adam
Bizimki çok açıksözlü maşallah ben askerdeyim diyor yani beni çekeceksin kardeşim demeye getiriyor. Onlar istiyorki bizde burda askerlik yapalım, kadınlara askerlik olsaydı bu kadar zorlanmazdık bana öyle geliyor valla :26:
Valla yapıyoruz da bence zaten, her gün istisnasız benim bir 5 te gözlerim açılıyor yani hıı diyorum benim sevdicek uyandı herhaldeSonra nöbetlerde birlikteyiz falan az çok yaptırıyolar yani hiç hakkımızı yemesinler şimdi
Yok valla öyle şeyler yapmıyorumBizimki nöbet tutarken hiç konuşmadık giderken üstümüzü arıyorlar dedi o yüzden telefonunu götürmüyor. Telefonumuz var ama toplasan günde sadece 1 saat mesajlaşabiliyoruz, mesaj atma özürlüsü benim aşkım konuşmaya gelse susmaz... :26: 1 saattede günlük raporları alır sanki ne yapıyosak Ona orda komutanlar emir veriyo bizede onlar aynen bir nevi askerlik canım.
Ya bizim de kazan nöbeti olduğundan kullanabiliyor da gerçi ona da kaldırmıyorlar artık geceleri gündüz de gelen giden çok olduğundan öyle çok mesajlaşıyoruz diyemeyiz ama buna da şükür ne diyelim beklentiyi de çok yüksek tutmamak lazımAynen ya sizin olayları okudum ben de askerler abartmış biraz
O ne ki onları burdada yapıyodu o. Anlatsam paranoya bağlarsın valla
Niye öyle ki ya , baya da olmuş sizin yani ilişkiniz de :26:
Dışarı çıkmamı hiç istemiyor istemediği insanlarla karşılaşmayayım diye. Bi de aşırı kıskançaynı okuldaydık benim geçmişten bir çocuktan kıskanıyor diye sınıftan çıkarmıyodu nereye gitsem benimle gelirdi takıntılı kıskanç diyelim biz ona
O zaman sana allah kolaylık versin canım işin zor yani
hayır yok ama uyusma varmıs anlasılmıyor nedenı de aslında oyle bakalım.. kan verıcekmıs gene ne alaka anlamadık kan alıp duruyorlar sureklı bısey var mı dıye herhalde gorunurde oyle cok bısey yok cunku bakalım ne olucak
ne bılıyım bende o hatayı yaptımda ondan dıyorumbılım kurgu o bu su kafamı mesgul etcek olanlara yonelıyorum artık cunku sonuc olarak daha var gelmelerıne neden sımdıden kendını bunalıma sokuyorsun kı ?
sonra onlarla olan konusmamıza uzgun olmamız falan etkılıyo 2 tarafıda ondan bence gerek yok ama ızle ıstersen tabıkı de
Canım biz direk bodoslama evlilik düşünüyoruzailelerimizede düşündürttük İnşallah geldiğinde başka bi sorun olmazsa onun tatlı telaşıyla ugrasıcaz
Kötü bişey olmasında canım bnm naptınız hafta sonu nasıll gecti :) özlem giderdinizmi bol bol :)
Komutan izletmiss.acemiliktede ztn komutanı catışmaları izletmistii.amac ne yaniii sadist gbiii.acemiliktede byle askerlikle ilgili bi film daha izletmisti komutan.hatta emre sinemasina bile gtmk istememisti grk yk diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?