93/3 asker yolu bekleyenler

Aman Allah korusun canım ya bız o kadar cekelım cefası amaannn herkes hep birlikte son iki üç dilimizi ısırıyoruz

Aman aman

İyi geceler canım seninde görmen dileğiyle dicem ama sen daha yeni canlısını gördün

İyi geceler tatlımm.. Amin inşallah görürüz

Benimki açık açık öyle söylemiyor ama imalar da o yönde yani, sıkıldım ben bunaldım ben, beni hiç anlamıyosun tabi sen dışardasın anlamazsın falan filan , insaf be adam

Bizimki çok açıksözlü maşallah ben askerdeyim diyor yani beni çekeceksin kardeşim demeye getiriyor. Onlar istiyorki bizde burda askerlik yapalım, kadınlara askerlik olsaydı bu kadar zorlanmazdık bana öyle geliyor valla :26:

Valla yapıyoruz da bence zaten, her gün istisnasız benim bir 5 te gözlerim açılıyor yani hıı diyorum benim sevdicek uyandı herhalde Sonra nöbetlerde birlikteyiz falan az çok yaptırıyolar yani hiç hakkımızı yemesinler şimdi

Yok valla öyle şeyler yapmıyorum Bizimki nöbet tutarken hiç konuşmadık giderken üstümüzü arıyorlar dedi o yüzden telefonunu götürmüyor. Telefonumuz var ama toplasan günde sadece 1 saat mesajlaşabiliyoruz, mesaj atma özürlüsü benim aşkım konuşmaya gelse susmaz... :26: 1 saattede günlük raporları alır sanki ne yapıyosak Ona orda komutanlar emir veriyo bizede onlar aynen bir nevi askerlik canım.

Ya bizim de kazan nöbeti olduğundan kullanabiliyor da gerçi ona da kaldırmıyorlar artık geceleri gündüz de gelen giden çok olduğundan öyle çok mesajlaşıyoruz diyemeyiz ama buna da şükür ne diyelim beklentiyi de çok yüksek tutmamak lazım Aynen ya sizin olayları okudum ben de askerler abartmış biraz

O ne ki onları burdada yapıyodu o. Anlatsam paranoya bağlarsın valla

Niye öyle ki ya , baya da olmuş sizin yani ilişkiniz de :26:

Dışarı çıkmamı hiç istemiyor istemediği insanlarla karşılaşmayayım diye. Bi de aşırı kıskanç aynı okuldaydık benim geçmişten bir çocuktan kıskanıyor diye sınıftan çıkarmıyodu nereye gitsem benimle gelirdi takıntılı kıskanç diyelim biz ona

O zaman sana allah kolaylık versin canım işin zor yani

Kötü bişey olmasında canım bnm naptınız hafta sonu nasıll gecti :) özlem giderdinizmi bol bol :)

Komutan izletmiss.acemiliktede ztn komutanı catışmaları izletmistii.amac ne yaniii sadist gbiii.acemiliktede byle askerlikle ilgili bi film daha izletmisti komutan.hatta emre sinemasina bile gtmk istememisti grk yk diye.

Kötü bişey olmasında canım bnm naptınız hafta sonu nasıll gecti :) özlem giderdinizmi bol bol :)

yaa bol bol gıderemedık carsıya cıkamadı cunku ıcerdeyydık askerıyede ondan ama carsıya cıktıgında falan gene gıdecegım ıcın bol bo gecırırız 2 haftada bır gıdıyorum ben

Komutan izletmiss.acemiliktede ztn komutanı catışmaları izletmistii.amac ne yaniii sadist gbiii.acemiliktede byle askerlikle ilgili bi film daha izletmisti komutan.hatta emre sinemasina bile gtmk istememisti grk yk diye.

aa aaa komutana bak ya ne ılgınc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…