93/3 asker yolu bekleyenler

Allah sabır versin o zaman bize burdayken bile zor çekiyodum ordayken zıvanadan çıkar o zaman

hahaha gecen gun dıyorum kı hayır kahırdan ölürsek bizde şehiit sayılıyoz mu annem diyo neden
kızım beklemek valla daha zor diyorum gülüyolar bana

hahaha gecen gun dıyorum kı hayır kahırdan ölürsek bizde şehiit sayılıyoz mu annem diyo neden
kızım beklemek valla daha zor diyorum gülüyolar bana

Doğru valla onlar orda askerlik yapıyolar dertlerini biz çekiyoz burda. Ay bi de bizzimki askerliğini kullanıyo sinir ediyor beni onlar gelesiye sinir hastası olacaz bizz

Doğru valla onlar orda askerlik yapıyolar dertlerini biz çekiyoz burda. Ay bi de bizzimki askerliğini kullanıyo sinir ediyor beni onlar gelesiye sinir hastası olacaz bizz

ohoo benım pıskoljım pert oldu zaten aman bıtsede artık kurtulsak ya cok gereksız bısey gercekten

Senin 288di deme? Bazen geçmicek gibi gelsede bitirp gelenleri gördükçe dayanıyorum...
Aynen canım 288 Bende psikolojık kıtaplar okuyorum..Yani diğer deyişle gaz verici kitaplar Ciddiyım cok işe yarıyor... Pozitif düşündüğüm zaman herşey daha da güzelleşiyor... İnsan isterse diye bi kitaba gectım şimdi de ... İnan şu dönemde yapılacak başka hıc bi sey yok...

Aynen dediğin gibi pozitif düşünmekten kendimizi oyalamaktan başka yapılacak başka bir şey yok.

Aynen dediğin gibi pozitif düşünmekten kendimizi oyalamaktan başka yapılacak başka bir şey yok.

Canım elimde telefon beklıyorum...beklıyorum...beklıyorum Bazen kendımı trıbe sokuyorum kı gene aynıyım da sımdı degısık seylerle ılgılenmeye calısıyorum ıste ... sonra baktım bundan ses yok aldım elıme kıtaba basladım bu gece bıtırcem dedım ... bu bı basladı mesajlar atamaya Hmmmm dedım ya pozıtıflıkten ya da tesadüf

dimi ya dusunsene 2 kere gıdıldıgını falan kafayı yerdık valla

Yok canımmm amaan cekılcek sey degıl benı bırak kendıde dayanamazdı kı Bugun bı baska güzel sözler duydum bı de Alla allah dedım sesı zor cıkan adam şakıyoooo arada böyle guzel zamanlarda olunca daha hızlı akıo sankı azıcık onlarda bızı motıve etsın kı kabul ettı dun gece nöbete gıdecek dıye uyuyamadım benım sevgılımde orda askerlık yapıyo kıyamam dedı

Zaten hep öyle olur ilgilenmeyi bıraktıktan sonra herşey yoluna girer. Ben artık askerde değilmiş gibi düşünmeye başladım daha iyi oluyo ama bazen özlem daha ağır basıyo

nerede askerınnn

Zaten hep öyle olur ilgilenmeyi bıraktıktan sonra herşey yoluna girer. Ben artık askerde değilmiş gibi düşünmeye başladım daha iyi oluyo ama bazen özlem daha ağır basıyo

Askerde olmadıgını düşünmeye başlayınca trip atasım geliyo Gece gece nöbetmi olurmuş izin vermiyorum çabuk yatagına konu kapandı dıyesım gelıyo Ama inan bana burda bizim değerimizi daha iyi anlıyorlar... Bi de bı anda hıc beklemedıgın zamanda senı böyle sevgı böcegıne cevırebılıyor Mesela bugun cok ıyı derece de benden daha fazla derecede benı özledıgını dıle getırdı yani bunlar bızede lazım yanııı

kitap oku slow muzık dınleme ben dizilere sardım yabancı dızı ızle sıtesınden dızı bıtıyorum delıcesıne cok ıse yarıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…