- 1 Temmuz 2013
- 3.734
- 121
- 113
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #16.701
Allah sabır versin o zaman bize burdayken bile zor çekiyodum ordayken zıvanadan çıkar o zaman
hahaha gecen gun dıyorum kı hayır kahırdan ölürsek bizde şehiit sayılıyoz mu annem diyo neden
kızım beklemek valla daha zor diyorum gülüyolar bana
Doğru valla onlar orda askerlik yapıyolar dertlerini biz çekiyoz burda. Ay bi de bizzimki askerliğini kullanıyo sinir ediyor benionlar gelesiye sinir hastası olacaz bizz
ohoo benım pıskoljım pert oldu zatenaman bıtsede artık kurtulsak ya cok gereksız bısey gercekten
Doğru valla onlar orda askerlik yapıyolar dertlerini biz çekiyoz burda. Ay bi de bizzimki askerliğini kullanıyo sinir ediyor benionlar gelesiye sinir hastası olacaz bizz
ohoo benım pıskoljım pert oldu zatenaman bıtsede artık kurtulsak ya cok gereksız bısey gercekten
Daha 291 canım
İkimizde kafa kafaya gidiyoruz canımNapalım geçicek bi şekilde geçire geçire
Aynen katılıyorum canım sana daAllahtan ömür de bir kere başa geliyo
İyii geceleeeer kızlarrrrrrrrrrrrrr
Aynen canım 288Senin 288di deme? Bazen geçmicek gibi gelsede bitirp gelenleri gördükçe dayanıyorum...
Aynen canım 288Bende psikolojık kıtaplar okuyorum..Yani diğer deyişle gaz verici kitaplar Ciddiyım cok işe yarıyor... Pozitif düşündüğüm zaman herşey daha da güzelleşiyor... İnsan isterse diye bi kitaba gectım şimdi de ... İnan şu dönemde yapılacak başka hıc bi sey yok...
Aynen dediğin gibi pozitif düşünmekten kendimizi oyalamaktan başka yapılacak başka bir şey yok.
dimi ya dusunsene 2 kere gıdıldıgını falan kafayı yerdık valla
Canım elimde telefon beklıyorum...beklıyorum...beklıyorumBazen kendımı trıbe sokuyorum kı gene aynıyım da sımdı degısık seylerle ılgılenmeye calısıyorum ıste ... sonra baktım bundan ses yok aldım elıme kıtaba basladım bu gece bıtırcem dedım ... bu bı basladı mesajlar atamaya Hmmmm dedım ya pozıtıflıkten ya da tesadüf
Yok canımmm amaan cekılcek sey degıl benı bırak kendıde dayanamazdı kıBugun bı baska güzel sözler duydum bı de Alla allah dedım sesı zor cıkan adam şakıyoooo arada böyle guzel zamanlarda olunca daha hızlı akıo sankı azıcık onlarda bızı motıve etsın kı kabul ettı dun gece nöbete gıdecek dıye uyuyamadım benım sevgılımde orda askerlık yapıyo kıyamam dedı
Zaten hep öyle olur ilgilenmeyi bıraktıktan sonra herşey yoluna girer. Ben artık askerde değilmiş gibi düşünmeye başladım daha iyi oluyoama bazen özlem daha ağır basıyo
Yok canımmm amaan cekılcek sey degıl benı bırak kendıde dayanamazdı kıBugun bı baska güzel sözler duydum bı de Alla allah dedım sesı zor cıkan adam şakıyoooo arada böyle guzel zamanlarda olunca daha hızlı akıo sankı azıcık onlarda bızı motıve etsın kı kabul ettı dun gece nöbete gıdecek dıye uyuyamadım benım sevgılımde orda askerlık yapıyo kıyamam dedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?