- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #16.721
Siirtte
Senin
Askerde olmadıgını düşünmeye başlayınca trip atasım geliyoGece gece nöbetmi olurmuş izin vermiyorum çabuk yatagına konu kapandı dıyesım gelıyo Ama inan bana burda bizim değerimizi daha iyi anlıyorlar... Bi de bı anda hıc beklemedıgın zamanda senı böyle sevgı böcegıne cevırebılıyor Mesela bugun cok ıyı derece de benden daha fazla derecede benı özledıgını dıle getırdı yani bunlar bızede lazım yanııı
ankarada canım sen nerdensın adın ne tanısamadık oyle genel konusma oldu dırek
Tribi düşünsemde düşünmesemde atıyorum huyum kurusuno da zaten anında askerdeyim ben farkında mısın diyo(bilmiyorduk sağol). Bazen bizimkide sevgi yumağı oluyor. Ama bizim damarlarımızdan odunluk geçtiği için romantizm oluşturamıyoruz bi türlü
Tanıstık canım bız senınle sende izmirdendin hani
hahahahahdemek ki askerlerin de ortak tribi buymuş benim kıde hemen der kendındesın dı mı suan tatılde degılım hanı askerdeyım bılmem farkındamısın İyi ki tanımısım yaaa su zor gunlerde gecsın bol bol trıp atarım artık çok bırıktı
hadi yaa alla alla ben çok hatrlayamadım da ondan hehe
cok kalabalıktı bı donem burası gelen gıden cok oldu hayatım ondan karıstıyorum unutuyorum kusura bakma
Diğerlerini bilmemde bizimki her kavgada bunu söyler sağolsun. Alttan mesaj veriyo ben askerdeyim beni hoş gör,anlayış göster, pohpohla,benimle ilgilen,her dediğim anayasa maddesindeki gibi değerli olup uygulanacak,kesinlikle benim yanlışlarım görülmeyecek vs vs. Yani o 'ben askerdeyim farkında mısın' cümlesi içinde bir çok anlam taşıyor
Evet canım dedelerınden kalmıs bu askerdekı ısteklerı miras bunlara galıba her gıden aynı seyı uyguluyo sevgılısıneTamam dikkat ediyoruz falanda inşallah meyvelerını de geldıklerınde toplarız :103::124::82:
Aman allahım bizim topikte neler oluyor böyle belki de ilk defa bu saatlerde canlı
yok canım yaa ne demeksen ne düşünüyorsun peki askerden gelınce evlılık vs ya da evlımısın
Asker dedikodusu yapıyoruz çenemiz düştüBuyur sende gel
Aman bitmez zaten onların çekiştirilecek yönleri
Ben toplayamazsam kimseye toplatmamBen cefasını çekcem elalem sefasını sürcek
Gece gece psikopatlığım tuttu
yok ya askerlık tamam bısey atlatmıs oluyoruz ama evlılık vs erken yanı :) zaten beraberdık bız ev olarak falan sımdı gıdınce ben tek basıma zorlandıgımdan anneme dondum sımdı gelınce tekrardan dusunuyoruz okul vs bıtınce de 2 sene sonra falan anca evlılık vs olur sımdı aıleler cok ısterse nısan falan olur yanı :) onun harıcınde zaten ıyıyz :) sen ??
Bitmez bitmez her geçen gün yenileri ekleniyor
ben yatıyorum kızlar yoldan geldıgımden berı saygın 5 te uyandırdı konusmak ıcın
sonra uyudum derken annem sabah kahvaltya gıdelım dıye tutturdu ..
ev tadılat derken gzlerım kapanıyo artık :) ıyı geceler herkesee ruyanızda sevgılılerınızı gormenız dılegımlee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?