93/3 asker yolu bekleyenler

Tribi düşünsemde düşünmesemde atıyorum huyum kurusun o da zaten anında askerdeyim ben farkında mısın diyo(bilmiyorduk sağol). Bazen bizimkide sevgi yumağı oluyor. Ama bizim damarlarımızdan odunluk geçtiği için romantizm oluşturamıyoruz bi türlü

hahahahah demek ki askerlerin de ortak tribi buymuş benim kıde hemen der kendındesın dı mı suan tatılde degılım hanı askerdeyım bılmem farkındamısın İyi ki tanımısım yaaa su zor gunlerde gecsın bol bol trıp atarım artık çok bırıktı

Diğerlerini bilmemde bizimki her kavgada bunu söyler sağolsun. Alttan mesaj veriyo ben askerdeyim beni hoş gör,anlayış göster, pohpohla,benimle ilgilen,her dediğim anayasa maddesindeki gibi değerli olup uygulanacak,kesinlikle benim yanlışlarım görülmeyecek vs vs. Yani o 'ben askerdeyim farkında mısın' cümlesi içinde bir çok anlam taşıyor

hadi yaa alla alla ben çok hatrlayamadım da ondan hehe
cok kalabalıktı bı donem burası gelen gıden cok oldu hayatım ondan karıstıyorum unutuyorum kusura bakma

yok canım yaa ne demek sen ne düşünüyorsun peki askerden gelınce evlılık vs ya da evlımısın

Evet canım dedelerınden kalmıs bu askerdekı ısteklerı miras bunlara galıba her gıden aynı seyı uyguluyo sevgılısıne Tamam dikkat ediyoruz falanda inşallah meyvelerını de geldıklerınde toplarız :103::124::82:

Ben toplayamazsam kimseye toplatmam Ben cefasını çekcem elalem sefasını sürcek

Gece gece psikopatlığım tuttu

yok canım yaa ne demek sen ne düşünüyorsun peki askerden gelınce evlılık vs ya da evlımısın

yok ya askerlık tamam bısey atlatmıs oluyoruz ama evlılık vs erken yanı :) zaten beraberdık bız ev olarak falan sımdı gıdınce ben tek basıma zorlandıgımdan anneme dondum sımdı gelınce tekrardan dusunuyoruz okul vs bıtınce de 2 sene sonra falan anca evlılık vs olur sımdı aıleler cok ısterse nısan falan olur yanı :) onun harıcınde zaten ıyıyz :) sen ??

ben yatıyorum kızlar yoldan geldıgımden berı saygın 5 te uyandırdı konusmak ıcın
sonra uyudum derken annem sabah kahvaltya gıdelım dıye tutturdu ..
ev tadılat derken gzlerım kapanıyo artık :) ıyı geceler herkesee ruyanızda sevgılılerınızı gormenız dılegımlee

Canım biz direk bodoslama evlilik düşünüyoruz ailelerimizede düşündürttük İnşallah geldiğinde başka bi sorun olmazsa onun tatlı telaşıyla ugrasıcaz

İyi geceler Ezgiiiiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…