- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #16.901
ayy hehe o kece olayı sıkıntı ya bende sımdı leptobuma tas alıp heryerını taslıyım dıyorum hehe :)
hhe supermıs kac yasındasın bılmıyorum tabı ben daha 21 oldugundan bana erken gelıyorda olabılır :) ama dusuncelerın evet kesınlıkle katılıyorum oyle olması gerekıyor
evet erken olmuş 1-2 ay snra gelseymiş olurmuş. aman olsun artık siz güzel güzel vakit geçirin:)
Kizlarrr selammm.Haftanin 2.gunu btti ama bn smdiden yorgunummm
iyi akşamlar fıstıklaaaaar nasılsınııızzz bakalııımm poooff tatili hiç sevmedim ya buraya gelemiyorum hiiiç herkesi ziyaret edicem derken durduğum yerde duramadım :):)Ama girmeyince şafak birden atıyo ya nasıl mutlu oluyorum nasıl inşallah cumartesi 81 Düzce diyoruz benimki yine azalttı bir gün bugün de 85 diyo böyle bir gün bir gün derken yarın çıkıp gelicek valla hepiniz nasılsınızz bakalııım :)
Hoş buldum Çağlacııım :) iyiyim çok şükür denetim bitti sevgilicim artık rahat olcak inşallah yatışa geçmiş teskereci olarak mutlu olduuum :) İnşallah bu hafta cep telefonunu da alcak şimdilik akşamları arkadaşının telinden msj atıyor buna da şükür diyorum :)Ooo hoş geldin seroş, iyi diyelim iyi olsun seni sormalı. Şafağın da göz kamaştırıyor maşallah
Hoş buldum Çağlacııım :) iyiyim çok şükür denetim bitti sevgilicim artık rahat olcak inşallah yatışa geçmiş teskereci olarak mutlu olduuum :) İnşallah bu hafta cep telefonunu da alcak şimdilik akşamları arkadaşının telinden msj atıyor buna da şükür diyorum :)
Bn resim kagidina e harfi cizdim kecenin ustune koydumm.ustunede dugmeleri dikiyorm smdi btmek uzere.snra cerceve alicam.hoop ceyize:)ya yap bnce aksam tv izlerken falan ugras oluyo vakit geciriyo valla
Hoş buldum Çağlacııım :) iyiyim çok şükür denetim bitti sevgilicim artık rahat olcak inşallah yatışa geçmiş teskereci olarak mutlu olduuum :) İnşallah bu hafta cep telefonunu da alcak şimdilik akşamları arkadaşının telinden msj atıyor buna da şükür diyorum :)
Sene itibariyle 23 oluyorum canım..Tabı tek taraflı da olmuyo onemlı olan dıger seyde esın hazır olması Ayrıca ben ve sevgılım bebekde cok ıstıyoruz Sevgilinle yasıtsanız canım daha acelenıze gerek yok ya bencede ya önemlı olan gönuller bır olsun
iyi akşamlar fıstıklaaaaar nasılsınııızzz bakalııımm poooff tatili hiç sevmedim ya buraya gelemiyorum hiiiç herkesi ziyaret edicem derken durduğum yerde duramadım :):)Ama girmeyince şafak birden atıyo ya nasıl mutlu oluyorum nasıl inşallah cumartesi 81 Düzce diyoruz benimki yine azalttı bir gün bugün de 85 diyo böyle bir gün bir gün derken yarın çıkıp gelicek valla hepiniz nasılsınızz bakalııım :)
Öfff ben de ya bir de ben tatildeyim yani , sıkıntı çöktü içime
ouuuu bebıs mııı bence evlenın 1 sene sonra yapın bı beraberlıgın tadını cıkartın aynı evde falan hihihi
Bnde tatil istiyormmm:/2dir hafta sonu bisi anlamadan bitiyo
Iyi akşamlar kızlar napiyonuz nasılsınız özledim sizleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?