- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #16.881
senin okulun yokmu canım neler yapıyon evdemisin
Ayın sonu geldi ya artık ondandır
​Cuma günü finallerim bitti hayatım tatildeyim şu sıra tabi bütlerden fırsat kalırsa. Sen neler yapıyorsun, nasıl gidiyor ?
Sanırım ya bilmiyorm bide özlemde sıkıştırıyo bni artk 3 ay oldu yani ah ahh
ben heppp evdeyim inan hic farklı bişeyim yok haftasonu 2 gün dısında
ilyas gelene kadar böyle malesef canm
inan direniyorum olanlara baska yapacak bişeyim yok
sevmesem katlanmazdım sırf evliligimi bitirmemek icin sabrediyorum
Çok normal Ececiğim bunlar artık, sudan çıkmış balığa döndük hepimiz , gelmesin etmesin dedim durdum ama seni bu kadar sıkıntılı görünce herhalde gelmese ben de aynı derecede sıkıntılı olurdum diye düşündüm şuan
Ben zor dayanır oldm ztn ki bizim daha önümüzde görmicegimiz cok uzun zaman var
Bende giderim belki fln filan diyodum ya işe başlayınca fln,sen gittin cocugun dengesi bozuldu bndede öyle olur mu diye korkuyorm yani artk :26:
Kendi demedi açık açık sen geldin görünce öyle oldum diye ama tahminlerim bir de söylediklerinden çıkardıklarım o yönde. Gelince sorucam bakalım , anlatırsa paylaşırım sizlerle de :26:
Ondandır kesin :26: Koray şimdiden diyo sen gelrsen bn nasıl bırakcamda askeriyeye döncem fln filan diye ona kalırsa bn nasıl gitcem geri hiç bilmiyorm gitmesem mi napsamGitsem bi dert gitmesem bi dert gerci gidicegimde kesin degl bakarsn bn tam işe başlarım koray doguya gider Kesin bnmde öyle olur ya bu şansla
Canım Koray en azından Aytaç'tan mantıklı düşünüyor yani zorlansanız dahi kalkıp izin almaz erkenden, fırsatlar dahilinde ben git derim tabi ama iş ve şehir durumu da önemli kesinlikle :26:
Koray masallah sabretmesini biliyo ya bn daha hassasım ona göre.Oda özlüyo biliyorm ama bnm saglam durmam lazm cünkü senide teselli etmem gerekiyo bn kendimi bırakırsam ikimizde toparlanamayız diyo :26: Biz o hiç izine gelmicekmş görüşemicekmşz gibi konusuyorz hep hani diyorz 7 ay kaldı 7 ay snra böyle yapcaz 7 ay snra sarılcaz fln filan hani hiç izin yada bnm gitme durumlarım kesin olmadıgı için bahsetmiyorz onlardan umutlanmamak için
Allah kavuştrsun öncellikleUstaya ilk gittikleri zaman hepsi öyle oluyo en azından tel kullanıp sevdikleriyle rahat görüşebiliyo oda olmasa napcktı.Bence 1 ay içinde alışır foçadan batman a gitmek garip gelmştr ilk etapta :26:
En güzeli o hayatım bence, biz mayıs mayıs planladık da ne oldu bak şimdi çıkıyo geliyo yani bir anlık bunalmayla :26:
Koray enişteye de maşallah diyelim bu arada
Teşekkür ederim Kübicim ya, benim gidişimden sonra baya erken bir mehtap oldu ama ne yapalım izni almış beyefendi
Günaydın kızçeler, yaa sormayın birkaç gündür öyle oluyo . Fazlasıyla tatil moduna girdik biz. İmkanı olanı gece buralara bekliyoruz
ohhh gece kaynatınnn tabi geç saatlere kdr:) siz burdayken ben uykuda oluyorum:) birde akşamları el işi yapıyorum pek giremiyorum. hafta sonu geç saate kdr eşlik ederim anca size:)
kubiii nasıl yaptın onları ya ınstagramda gordum hehehekolay gelsınnnn
bende aynen beraber yasadıgım ıcın guzel gelıyor ama mesela beraber yasamasak bened evlenırdım dırek yasamak ıcın ama suan zaten onu yapabıldıgımızden cok acele etmıyoruz :) agırdan agırdan daha hos hihihi olsun olsun beraberlık guzeldır ben cok takmam evlıymıs bekarmıs falan beraber olmak oncelıklı sey hayatında olması mutluluk :)
Aynenn canım zaten insan aynı evde yaşamaya başlayınca hep bırlıkte olmak ıstıyor cunku alısmaya baslıyorsunHerşeyı dolu dolu yasadık sükür ama artık daha ınce dusunuyoruz... hanı her konuda söz sahıbı olmak gıbı.. Hastaneye kucuk bı operasyona gırıcem soyadı tutmuyo Başka bıseyle ugrasıcaz onda da mecbur ben ayrı o ayrı bı dunya oluyo gene Onun dısında benım acımdan da cicili bicili kınalıklar Gelinlıkler le güzel pozlar falan filan istiyorum yanı tam da zamanı hem :118::123::118:
Hehe keske o kdr becerikli olsamm tatlim ya annem yapiyo onlari bnde yapiyorm ama cogunluk anneme ait:)bn keceye e harfi isliyorum dugmelerden:)basitlerden takiliyorm bn hahha:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?