93/3 asker yolu bekleyenler

​Cuma günü finallerim bitti hayatım tatildeyim şu sıra tabi bütlerden fırsat kalırsa. Sen neler yapıyorsun, nasıl gidiyor ?

ben heppp evdeyim inan hic farklı bişeyim yok haftasonu 2 gün dısında
ilyas gelene kadar böyle malesef canm
inan direniyorum olanlara baska yapacak bişeyim yok
sevmesem katlanmazdım sırf evliligimi bitirmemek icin sabrediyorum

Sanırım ya bilmiyorm bide özlemde sıkıştırıyo bni artk 3 ay oldu yani ah ahh

Çok normal Ececiğim bunlar artık, sudan çıkmış balığa döndük hepimiz , gelmesin etmesin dedim durdum ama seni bu kadar sıkıntılı görünce herhalde gelmese ben de aynı derecede sıkıntılı olurdum diye düşündüm şuan

Öyle Güli yapacak başka hiç bir şey yok, eşin için sabredeceksin :26:

Ben zor dayanır oldm ztn ki bizim daha önümüzde görmicegimiz cok uzun zaman var
Bende giderim belki fln filan diyodum ya işe başlayınca fln,sen gittin cocugun dengesi bozuldu bndede öyle olur mu diye korkuyorm yani artk :26:

Kendi demedi açık açık sen geldin görünce öyle oldum diye ama tahminlerim bir de söylediklerinden çıkardıklarım o yönde. Gelince sorucam bakalım , anlatırsa paylaşırım sizlerle de :26:

Kendi demedi açık açık sen geldin görünce öyle oldum diye ama tahminlerim bir de söylediklerinden çıkardıklarım o yönde. Gelince sorucam bakalım , anlatırsa paylaşırım sizlerle de :26:

Ondandır kesin :26: Koray şimdiden diyo sen gelrsen bn nasıl bırakcamda askeriyeye döncem fln filan diye ona kalırsa bn nasıl gitcem geri hiç bilmiyorm gitmesem mi napsam Gitsem bi dert gitmesem bi dert gerci gidicegimde kesin degl bakarsn bn tam işe başlarım koray doguya gider Kesin bnmde öyle olur ya bu şansla

Canım Koray en azından Aytaç'tan mantıklı düşünüyor yani zorlansanız dahi kalkıp izin almaz erkenden, fırsatlar dahilinde ben git derim tabi ama iş ve şehir durumu da önemli kesinlikle :26:

Canım Koray en azından Aytaç'tan mantıklı düşünüyor yani zorlansanız dahi kalkıp izin almaz erkenden, fırsatlar dahilinde ben git derim tabi ama iş ve şehir durumu da önemli kesinlikle :26:

Koray masallah sabretmesini biliyo ya bn daha hassasım ona göre.Oda özlüyo biliyorm ama bnm saglam durmam lazm cünkü senide teselli etmem gerekiyo bn kendimi bırakırsam ikimizde toparlanamayız diyo :26: Biz o hiç izine gelmicekmş görüşemicekmşz gibi konusuyorz hep hani diyorz 7 ay kaldı 7 ay snra böyle yapcaz 7 ay snra sarılcaz fln filan hani hiç izin yada bnm gitme durumlarım kesin olmadıgı için bahsetmiyorz onlardan umutlanmamak için

En güzeli o hayatım bence, biz mayıs mayıs planladık da ne oldu bak şimdi çıkıyo geliyo yani bir anlık bunalmayla :26:
Koray enişteye de maşallah diyelim bu arada

Çok teşekküler canımm sağol hepimizi Allah kavuştursun inş. sağ salim gittikleri gibi gelsinler

En güzeli o hayatım bence, biz mayıs mayıs planladık da ne oldu bak şimdi çıkıyo geliyo yani bir anlık bunalmayla :26:
Koray enişteye de maşallah diyelim bu arada

Aynen nazar değmesin Sona dogru ikimizde sıyırmazsak iyi ztn

Günaydın kızçeler, yaa sormayın birkaç gündür öyle oluyo . Fazlasıyla tatil moduna girdik biz. İmkanı olanı gece buralara bekliyoruz

ohhh gece kaynatınnn tabi geç saatlere kdr:) siz burdayken ben uykuda oluyorum:) birde akşamları el işi yapıyorum pek giremiyorum. hafta sonu geç saate kdr eşlik ederim anca size:)

ohhh gece kaynatınnn tabi geç saatlere kdr:) siz burdayken ben uykuda oluyorum:) birde akşamları el işi yapıyorum pek giremiyorum. hafta sonu geç saate kdr eşlik ederim anca size:)

kubiii nasıl yaptın onları ya ınstagramda gordum hehehe kolay gelsınnnn

Aynenn canım zaten insan aynı evde yaşamaya başlayınca hep bırlıkte olmak ıstıyor cunku alısmaya baslıyorsun Herşeyı dolu dolu yasadık sükür ama artık daha ınce dusunuyoruz... hanı her konuda söz sahıbı olmak gıbı.. Hastaneye kucuk bı operasyona gırıcem soyadı tutmuyo Başka bıseyle ugrasıcaz onda da mecbur ben ayrı o ayrı bı dunya oluyo gene Onun dısında benım acımdan da cicili bicili kınalıklar Gelinlıkler le güzel pozlar falan filan istiyorum yanı tam da zamanı hem:118::123::118:

hhe supermıs kac yasındasın bılmıyorum tabı ben daha 21 oldugundan bana erken gelıyorda olabılır :) ama dusuncelerın evet kesınlıkle katılıyorum oyle olması gerekıyor

Hehe keske o kdr becerikli olsamm tatlim ya annem yapiyo onlari bnde yapiyorm ama cogunluk anneme ait:)bn keceye e harfi isliyorum dugmelerden:)basitlerden takiliyorm bn hahha:))

ayy hehe o kece olayı sıkıntı ya bende sımdı leptobuma tas alıp heryerını taslıyım dıyorum hehe :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…