- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #16.861
aynen canım ben de derdım ama tovbe bıdaha acmam agzımı askerlık konusunda sımdı de bana cok dıyen var gorcem hepınızı dıyorum zamanı gelınceaynen bebegım kurtuluyoruz askerlık bıtınce onlar da bızım okulların safagını sayacaklar artık
Aman azıcık da onlar saysın zaten
dimi ya biraz da onlar saysınŞaka bir yana Allahım hayırlısını nasip etsin her seyın aminnnn
Onlar da plakalara düştük heyooo falan dermiş
heheh komedı ama saysınlar ya guzel olur
Saysınlar tabi bize kavuşacaklar boru mu
Ben de tam onu soracaktım nasıl gidiyor diye , ohh çok sevindim
Bizde yoğun bir gelcen gelmicen tartışmalarından sonra hafta sonu mehtap olayına girdik , biraz erken oldu tabi
Aminnn canımm çok sağolasın..aslında aklımda hiç ama hiç yoktu beni öyle bir empoze ettı kı bu fikre.. Ben bile hala bazen aileme nasıl dedim inanamıyorum... ama aşkımlada yaşamanın ayrı bi tadı oldugunu gördum ve bana da cok cazip geldi....
Tabiiiii yaaaabiz de artik safak kac diye onlara sorariz artik
Aaa hadi gozun aydinn cnm ck svindimm sonunda geldi geliyo mehtap:)
kızlar günaydın
sohbetlerinizi hep gece yapıyorsunuz gündüz kimsecikler yok
bende aksam giremiyom masallah geceleri kaynıyo burası
Günaydın herkese
Gece gece ne kaynatmşsnz öyle yahu bnmde erken yatıcagm tuttu dün
Bilsem kalırdm bende
Günaydın kızçeler, yaa sormayın birkaç gündür öyle oluyo . Fazlasıyla tatil moduna girdik biz. İmkanı olanı gece buralara bekliyoruz
Benm bi kaç gündür üstümde bi uyuşukluk hayattan bezmişlik var ondan cok takılamıyorm ama bugün kısmet olursa gece burdaym
Günaydın kızçeler, yaa sormayın birkaç gündür öyle oluyo . Fazlasıyla tatil moduna girdik biz. İmkanı olanı gece buralara bekliyoruz
malesef geceleri olamıyorum canm sizlere iyi sohbetler benim yerimede edin
Gündüz de buralarda kimseler yok ki hayatım , ben daimi olarak buradayım gerçi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?