93/3 asker yolu bekleyenler

Şu susarak cezalandırmaları yok mu insanı çileden çıkarır

Ay aynen suçum olsa neyse dicemde kendi kendine akşamları dışarı çıkıyorum kanısına vardı iyice paranoyak oldu gelesiye kadar aklını kaçırmasa bari Ben yapsam aynı şeyi niye cevap atmıyon diye yine ben suçlu olurum ama bende yapıcam

Sanki kırk kat yabancısı mısın sen de öğrenememiş mi yalan söylemeyeceğini. Ayy gerçekten bir garip oldular

aynen canım yaa bi tripler görseniz demek ki hepsinde varmış ben bitek benimki öle sanıodum

Bende öyle sanıyodum ama burda takıldıktan sonra öyle olmadığını anlamış oldum
Sanki kırk kat yabancısı mısın sen de öğrenememiş mi yalan söylemeyeceğini. Ayy gerçekten bir garip oldular

Kafayı sıyırdı başka sebebi olamaz.

Bende öyle sanıyodum ama burda takıldıktan sonra öyle olmadığını anlamış oldum

Kafayı sıyırdı başka sebebi olamaz.

ben normalde çok trip yapan biriyim görseniz her şeyi alttan alıyorum dağıtıma geldiğinde çok değişmişsin falan dio ben üzülmesin die çabalıyorum bizimkinin hiiiç umrunda değil

ben normalde çok trip yapan biriyim görseniz her şeyi alttan alıyorum dağıtıma geldiğinde çok değişmişsin falan dio ben üzülmesin die çabalıyorum bizimkinin hiiiç umrunda değil

Ben yerine göre ikisinide yaparım ama gittiğinden beri hep alttan almaktanda usandırdı gelesiye kadar nolur bilemiyorum

Çok sayılmaz tatlım İzmir'deyim ben de ama biz daha sevgili olduğumuz için sadece öyle kafama esince gitme bir durumum olmuyor maalesef. Daha bir kere gittim o da okul gezisi vesilesiyle :26:

ahh aahhhh zaten sevgili olduğumuz için hiç bir şey yapamıyoruz yaa :26:

Ben yerine göre ikisinide yaparım ama gittiğinden beri hep alttan almaktanda usandırdı gelesiye kadar nolur bilemiyorum
aynen en sonunda ben patladım bi konuda bana dio ki bi daha aramamı istemiosan aramam bahane bulma dio kafayı yediler gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…