93/3 asker yolu bekleyenler

Boğazları şişmiş ya üşütmüş sürekli istifra ediyo filan
İyiydi olmuyodu bayadır bakalım revire çıkıcak yarın :26:

Geçmiş olsun hazalcım ya şu kışı bi atlatsaydık hastalıklar daha hafiflerdi ama orada ne kadarda iyi baksalar hasta oluyolar soğuk nöbet fln derken :26:

HUNİ CUMHURİYETİ ŞAFAK PANOSU

:92: 22. OCAK. 2014:92:

TEZKERELERİNİ ALAN HUNİLİLER

PLAKALARA DÜŞMÜŞ HUNİLİLER

PLAKALARA DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

... seros08 ... 85

... ezgisaygin ... 95

ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

... yuppisi ... 104

... Snt55 ... 124

İPİNİ KOPARAN HUNİLİLER

... ARAZIM ... 178

183 ..! YOLUN YARISI EDER !

... apple2 ... 184

... KUBB88 ... 184

... zeytinagaci ... 187

YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

... Kanaryam35 ... 203

... KorEc ... 204

... blss ... 204

... mystery123 ... 205

... yunay ... 205

İKİ YÜZ ELLİYİ BİR GÖREYDİK İYİYDİ DİYEN HUNİLİLER

... hilal1108 ... 278

... tuqbaCadi ... 285

... dilanumut ... 289

... pinkok ... 289

:26: İKİ YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :26:

HUNİ CUMHURİYETİ'NE YENİ KATILAN YARENLER

Kanaryam35 hepinize hayırlı tezkereler dileeeeeeeeeeeeeeeer

Evet canım nöbetlerde kapıyo ya bide yemek yemiyo direnci düşüyo :/

Yemek sorunu cogu yerde var sanırım ya korayda genelde kantinden alıp yiyo yine lapa gibi bi yemek vardı kuru fasulye desem degl barbunya desem degl diyo mesela

ay guzellıge bak yaa barbıe bebek ıns canım cok guzel bı kızınız olur bendede hep cocugum olsa erkek olsun takıntısı var boyle gıydırıyım onu florlar papyonlar falan hahah

Canım Allah sağlıklı nasip etsin de kızı erkeği hiç farketmez benim için ... ama sevgilim en çok böyle kızları görünce dayanamıyo hele nazlı olanlara bayılıyor.. :103:Artık benımde hep ılgımı cekıyor Allahım nasip etsin bir evlat... O annelık duygusunu yasamak istiyorum biran önce...Benim hayat felsefeme göre fazlada uzatmadan herseyın tadına bakmak lazım diyorum...:81: Hayat kısa Öyle değil mi canım

Yemek sorunu cogu yerde var sanırım ya korayda genelde kantinden alıp yiyo yine lapa gibi bi yemek vardı kuru fasulye desem degl barbunya desem degl diyo mesela

Evet kantinde de sadece sınırlı sayıda poça filan olmuyomus sürekli poça yiye yiye nereye kadar kii :26:
Gelince bol bol yedircez artk

Evet kantinde de sadece sınırlı sayıda poça filan olmuyomus sürekli poça yiye yiye nereye kadar kii :26:
Gelince bol bol yedircez artk

Şey düşünüyorm bn bazen geldiginde tüm yemekleri robota atıp su gibi olana kadar robottan gecirip agzından aşagı döksemmi fln diye :44: Cocuk tıg gibi kaldı orda

Şey düşünüyorm bn bazen geldiginde tüm yemekleri robota atıp su gibi olana kadar robottan gecirip agzından aşagı döksemmi fln diye :44: Cocuk tıg gibi kaldı orda

Oda pskopatlık ece ya
Aynen ya selmanda çok zayıflamış çökmüş resmen. Gelince bi anda kilo alcak heralde küçüçük kalcam yanında

Oda pskopatlık ece ya
Aynen ya selmanda çok zayıflamış çökmüş resmen. Gelince bi anda kilo alcak heralde küçüçük kalcam yanında

Aman alsınlar ya canları cıkcak kac aydır orda bn her halukarda kücük kalıyorm ztn o bnm için artk problem deglde seni bilemicem
Koray diyoki 70 kiloyu gecersem spora başlarm kilo almk istemiyorm diyo oda ayrı bi deli

hayat felsefene kesınlıkle katılıyorum .. cok haklısın .. :)
dayanılmıcak gıbıler mı fotoya baksana :)
saglıklı olsun tabı yanı herseyden onemlısı valla bu ıstekle sız gelınce bı tane yaparsınız artık bebişşş

Oda pskopatlık ece ya

oha saygın 10 kılo aldı hayır bı de yıyemıyom falan dıyo yese kapıdan cıkamıcak askerıyenın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…