- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #16.961
Evet canım güzel de laf mı mükemmel hem deee
Gideririz yaa gidermez miyiz hiiiiç
Çok geçmiş olsun canım tekrardan, umarım adam gibi ilaç verirler de revirde bir an evvel iyileşir Selman asker :26:
Cookk sevindim valla darısı bize gerce bize daha çok var
Boğazları şişmiş ya üşütmüş sürekli istifra ediyo filan
İyiydi olmuyodu bayadır bakalım revire çıkıcak yarın :26:
Geçmiş olsun hazalcım ya şu kışı bi atlatsaydık hastalıklar daha hafiflerdi ama orada ne kadarda iyi baksalar hasta oluyolar soğuk nöbet fln derken :26:
Evet canım nöbetlerde kapıyo ya bide yemek yemiyo direnci düşüyo :/
ay guzellıge bak yaa barbıe bebek ıns canım cok guzel bı kızınız olur bendede hep cocugum olsa erkek olsun takıntısı var boyle gıydırıyım onu florlar papyonlar falan hahah
Amin canım, ee sırayla bu işler, alt devreniz yeni gelecek sizin daha, biz artık çömezleri görücez , vakti de gelmişti artık ufaktan
Yemek sorunu cogu yerde var sanırım ya korayda genelde kantinden alıp yiyo yine lapa gibi bi yemek vardı kuru fasulye desem degl barbunya desem degl diyo mesela
Evet kantinde de sadece sınırlı sayıda poça filan olmuyomus sürekli poça yiye yiye nereye kadar kii :26:
Gelince bol bol yedircez artk
Şey düşünüyorm bn bazen geldiginde tüm yemekleri robota atıp su gibi olana kadar robottan gecirip agzından aşagı döksemmi fln diye :44: Cocuk tıg gibi kaldı orda
Oda pskopatlık ece ya
Aynen ya selmanda çok zayıflamış çökmüş resmen. Gelince bi anda kilo alcak heralde küçüçük kalcam yanında
Canım Allah sağlıklı nasip etsin de kızı erkeği hiç farketmez benim için ... ama sevgilim en çok böyle kızları görünce dayanamıyo hele nazlı olanlara bayılıyor.. :103:Artık benımde hep ılgımı cekıyor Allahım nasip etsin bir evlat...O annelık duygusunu yasamak istiyorum biran önce... Benim hayat felsefeme göre fazlada uzatmadan herseyın tadına bakmak lazım diyorum...:81: Hayat kısa Öyle değil mi canım
Hoşgeldin Ezgiii
Hoş geldin ezgiiiiğğğğ
Oda pskopatlık ece ya
Aynen ya selmanda çok zayıflamış çökmüş resmen. Gelince bi anda kilo alcak heralde küçüçük kalcam yanında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?