- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #17.321
Ahh bebeğim bilmez miyim ben senin iyi niyetini, bizle sevinişini
Şu durumda bundan iyisi zaten , bir üst kategori olan 183 Yolun yarısı eder 'i görmek zaten, liste de atlıyoruz sonuçta
Ben sürekli fotoğraf işini unutuyorum yaa onu izlemektenİyi hatırlattın Ezgimm bol bol çekinelim
Sorma kuzum yaa karnıma ağrılar giriyo, yarından sonra şu saatlerde boynuna atladığımı düşündükçe
İyiyim şükür canım dün eve geldim. Bugün kendimde bi değişiklik yaptım. Ben artık eski ben değilim.
Evet ya sıkıldm aynı kategoride durmaktan artk bi değişiklik lazm
ohhh evet valla aynen oyle olucak 10 gun doya doya kollarında gecır gunlerınııııııııı
evet cekın sızde bızdensınız bızde gorusmekten sarılmaktan zaman bulamadık fotograflara aman gerce senın mutlu oldugunu ve aytacın yanıbasında oldugunu bıldıkten sonra fotograflar olmasada olur bebegımm
Bitiyooo bitiyoo bitiyooooo
evet bitiyorrrr her geçen gün beni daha çok heyecan sarıyor.
aa aa ne yaptın bakıyımmmm
Saçlarımı kestirdim ve boyattım benimkinin tepkisi ne olacak acaba merakla bekleniyor
Beni de beni deee, hele ki şu günlerdeeeee
Hayırlı olsn güle güle güzel günlerde kullan inşBegenir ya haftasonu görüşcek misnz görüntülü fln
Aynen ya dediğin gibi gezmekten dolaşmaktan sarılmaktan gelmiyo ki hiç aklıma , unutuyorum onun yanında her şeyiAhh kuzum benim çok sağ ol, bilmez miyim ben senin içinin güzelliğini, çok seviliyorsunnn
yüzlere düştüktün sonra vakit daha çabuk geçiyor bebeğim göreceksin.
Hafta sonuna gerek kalmadı canım akşamları görebilriim tabi bazen.
sende öyleeeee aytaçta saygında gelsinde buluşcaaz zatennnnn kesinn hepimiz saygında hepinizi biliyo zaten bütün gün anlatıyorum seni aytaçı , handeyi raşiti , eeceyi korayı , hazalı selmanı
Ayy bak buna çok sevindimm
Ayy ne güzel rahat olmanıza sevindim bu konuda
Saçlarımı kestirdim ve boyattım benimkinin tepkisi ne olacak acaba merakla bekleniyor
Çok güzel olduk be böyle, aynen aynen ben de çok anlatıyorum, sizin de ona ayti demenize baya gülüyodu yanına gittiğimde
Ah bizim tertemiz kalbimiz olmasa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?