- 10 Kasım 2013
- 907
- 63
- 118
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #17.481
Baygınlık falan geçiririm herhalde ben, zaten heyecanlı panik ataklı biriyim
Sakin ol çocuğu görcem diye heyecanlanırken bu gidişle göremicen(Allah korusun)
Olur mu olur valla, ya da serum yerken falan görürüm
Yada sakinleştirici almışın uyuşuk uyuşuk
Onu bazen düşünüyorum yaa lazım oluyo yani elimin ayağımın dolanmasına
Bana odun diyorlar ama böyleside kötüDağıtım izninde hiç anlamamışım geldiğini Film falan izle unutursun belki
Öğlen gibi gelmişti bir de antibiyotik kullanıyordum o sıra uyku yapıyordu o da o sebeple dağıtımı ben de pek anlamamıştım ama enerji içeceği içmiş gibiyim bu sefer, hayır olsun
Öyle oluyor canımm benım ama gececek ve kavusacaksın sevdıcegıne sen de hadı sımdıden gozun aydın olsun
Ayy ezgıcım ne guzel cumle kurdun ya amın ınsallah gelsınler hepimiz kavusalım sonsuza kadar bızımle olsunlarsenın şafak göz kamaştırıyor ya çok güzel görünüyor maşallah darısı başımıza
Uzun zamandır görmüyorsun ya ondandır acemide gitmişsin yanına çok uzak kalmamışsınız dicemde sen geçenlerdede gitmiştin yanına deme noluyor bugün
aa degısmelı mı sızın ..
bizim normal hep gece 9 a kadar sabah sonraki akşamda 9 da tekrar başlıyo nöbet bi de işte içtima toplama falan
İyi yapmışsın tatlımBen deli gibi heyecanlıyım ya yerimde duramıyorum, saate bakıyorum sonra sanki aradan bir iki saat geçmiş gibi ama bir bakıyorum tekrar 10 dk geçmiş falan Yarın akşam İzmir'de olucak kısmetse canım
Aynen canım sevdiceğim de sanki hiç gitmicekmişim gibi falan diyordu arada ben gitmek istemiyorum diyordu ayrılmak cok zor oldu yenıden ama insallah bu sefer bıtırıp gelecek yanı hıc degılse yarıladık sevınıyorum cok sukur.Siz de erken bitireceksiniz izin kullananlara göre canım benim o da guzel
Evet degismelii.sabah nobeti sabah 6aksam 6.gece nobeti aksam 6 sabah 6.gunduzdeydi normalde ama bi askerin ayagi sakatlanmis onun yerine gececi oldu.gunduz nobeti oldugundada 2gunde bir goreve cikiyoo devriye yapiyolar.2ayda bir donusumlu gece ve gunduz nobeti.daha dgrusu komutan ne zmn geceye ne zmn gunduze gec derse:)
alla alla ılgıncmıs yaa bızım duzenlı 9 9 aksamdan sabaha
Bzm nobetlerin saati kotu ya.iskence saatleri gbi.bide mevzide tutuyoo dag basii perisu ya karsi:)
Cokk heyecanliii ya .bn bu heyecani temmuzda havaalaninda yasayabilcmmm daha ck varr
evet saatler kotu hayatım ve dag bası olmasıda ama az kaldı hadı bak safaklar 2 2 atıyo gıbı geldıgınden daha rahat gecer :):)
Martta gelcekti sanki 3 günlügüne fln noldu o iş küb :26:
Mazeret iznini kullan dmstm kuzeninin dugununu bahane edip.ama snra hic knsmadikk kaldi oylee.
Ona 2 2 atiyo gbide bana oyle olmuyoo:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?