93/3 asker yolu bekleyenler

Bana odun diyorlar ama böyleside kötü Dağıtım izninde hiç anlamamışım geldiğini Film falan izle unutursun belki

Öğlen gibi gelmişti bir de antibiyotik kullanıyordum o sıra uyku yapıyordu o da o sebeple dağıtımı ben de pek anlamamıştım ama enerji içeceği içmiş gibiyim bu sefer, hayır olsun

Öğlen gibi gelmişti bir de antibiyotik kullanıyordum o sıra uyku yapıyordu o da o sebeple dağıtımı ben de pek anlamamıştım ama enerji içeceği içmiş gibiyim bu sefer, hayır olsun

Uzun zamandır görmüyorsun ya ondandır acemide gitmişsin yanına çok uzak kalmamışsınız dicemde sen geçenlerdede gitmiştin yanına deme noluyor bugün

hehe ay sızde boyle soyleyınce benımde moralım duzelıyo ya bana hıc bıtmıyo gıbı gelıyo sonra bı anda cok hızlı gecmıs gıbı gelıyo falan garıp bı pıskolojı

aa degısmelı mı sızın ..
bizim normal hep gece 9 a kadar sabah sonraki akşamda 9 da tekrar başlıyo nöbet bi de işte içtima toplama falan

Evet degismelii.sabah nobeti sabah 6aksam 6.gece nobeti aksam 6 sabah 6.gunduzdeydi normalde ama bi askerin ayagi sakatlanmis onun yerine gececi oldu.gunduz nobeti oldugundada 2gunde bir goreve cikiyoo devriye yapiyolar.2ayda bir donusumlu gece ve gunduz nobeti.daha dgrusu komutan ne zmn geceye ne zmn gunduze gec derse:)

Cokk heyecanliii ya .bn bu heyecani temmuzda havaalaninda yasayabilcmmm daha ck varr

Evett tek teselli eden erken gelicek olmasi ztn

alla alla ılgıncmıs yaa bızım duzenlı 9 9 aksamdan sabaha

Bzm nobetlerin saati kotu ya.iskence saatleri gbi.bide mevzide tutuyoo dag basii perisu ya karsi:)

evet saatler kotu hayatım ve dag bası olmasıda ama az kaldı hadı bak safaklar 2 2 atıyo gıbı geldıgınden daha rahat gecer :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…