- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #17.461
Ah çağlacım ya o kadar alışmıştım ki sanki hiç gitmeyecekmiş gibi her gün görüşmeye çalıştık ama yetmedi tabi kiçok iyi değerlendirin bol bol sarılın hasret giderin gerçi ne kadar vakit geçirsen az geliyor da işte şimdi hayal oldu geçirdiğimiz zamanlar yine mesafeler girdi araya off
Emrede geceleri ayakta sabahlari uyuyo aksama kdr.klkip yemk yiyip hazirlanip nobete cikiyo.zamnla alisir bu duzenede.emre gececi olmayi seviyorr safak 2atiyo gibi oluyo diyee:)
Ah çağlacım ya o kadar alışmıştım ki sanki hiç gitmeyecekmiş gibi her gün görüşmeye çalıştık ama yetmedi tabi kiçok iyi değerlendirin bol bol sarılın hasret giderin gerçi ne kadar vakit geçirsen az geliyor da işte şimdi hayal oldu geçirdiğimiz zamanlar yine mesafeler girdi araya off
haha evet o mantıkta tabı anlamıcak nasıl gectıgını gecede konusuruz paso falan dedı işte bakalım hayatım...
bu gece başlıcak bugün zorlanır tabi ilk gün sabah erken kalktı normaldi herşey falan sonr ayarınki boşlukta uyur artık
Aynen öyle tatlım ne kadar zaman geçirsek de yetmeyecek. Ta ki temelli geldikleri güne kadar ... Ama bozma yine de moralini özledikçe geçirdiğiniz günleri hatırla ve gülümse. Bu sefer temelli gelmek için gidiyor, böyle düşünmek lazım sanırım
Emrede gunduzden geceye ilk gectigi gun zorlaniyo ama snra alisiyo.saygin icnde aynisi olr.geceleri bzde hep knusuyorz.hafta sonu sbh 6ya kdr bnde nobette oluyorumm onada bnada dha rahat geciyo vakit o zmn:))
Zaten bol bol resim cektim konusturdum vıdeo cektım onlarla ıdare edecegım gelene kadar aynen canım bu sefer bıtırmeye gıttı temelli gelecek geçsin gitsin günler buna da şükür 10 gun benımleydı sonuctasen heyecanlı mısın bakalım yarın gelıyor mu sevdıcegın
Zaten bol bol resim cektim konusturdum vıdeo cektım onlarla ıdare edecegım gelene kadar aynen canım bu sefer bıtırmeye gıttı temelli gelecek geçsin gitsin günler buna da şükür 10 gun benımleydı sonuctasen heyecanlı mısın bakalım yarın gelıyor mu sevdıcegın
İnsan hemencik alisiyor dmiii gdince brden yine bosluga dusuyosunn.bn gelene kdr hic goremycem bile..Zmnla yine alisrsinn yarilandii hemm
İyi yapmışsın tatlımBen deli gibi heyecanlıyım ya yerimde duramıyorum, saate bakıyorum sonra sanki aradan bir iki saat geçmiş gibi ama bir bakıyorum tekrar 10 dk geçmiş falan Yarın akşam İzmir'de olucak kısmetse canım
canımmm oh ne guzel ben yenı goruyorum kusura bakma hayırlı teskereler dıleyelım o haldesana tekrardan allah kavustursun ıyı gelmıstır onada sanada 10 gun :) basa sarıyo gıbı dusunme hıc o pısklojı ınsanı cokertıyor gerekte yok 10 gun ne kadar guzel gectı cok ıyı odu gormem dıye dusun :)
Ayyy bılırım o heyecanı benım bı de geldıgı aksam sınavım vardı sınavda bıle dk saydım son dk lar hiç geçmiyor ama bir geliyor o sayılan saatlere dk lara sanıyelere öyle bir değiyor kiAz kaldı sağ sağlim kavusun inşallah canım benim
Ayyy bılırım o heyecanı benım bı de geldıgı aksam sınavım vardı sınavda bıle dk saydım son dk lar hiç geçmiyor ama bir geliyor o sayılan saatlere dk lara sanıyelere öyle bir değiyor kiAz kaldı sağ sağlim kavusun inşallah canım benim
ne kusuru hayatım olur mu oyle sey cok sagol canım benım amin hepimize hayırlı teskereler olsun inşallahöyle iyi geldi ki bu 10 gun anlatamam ona da bana da bayagı bır toparlandık öyle dusunuyorum artık ezgicim buna da şükür az da olsa özlem giderdik
Bak kaç saattir 6 mesela saat hala dahaaaTeşekkür ediyorum canııım
Lop diye daldım ama dakikalar saat gibi geliyorsa yandın yarın olmaz
Bak kaç saattir 6 mesela saat hala dahaaaTeşekkür ediyorum canııım
ayy evet bebegım ne guzel bak 10 gun beraber ohh :) hadı bı de gelsın tamamende mılyonlarca 10 gununuz olsun
Öyle oluyor canımm benım ama gececek ve kavusacaksın sevdıcegıne sen de hadı sımdıden gozun aydın olsun
Olmuyoo zaten Pembeeee, ben saat 8 olmuştur diyorum bak hala 6
Teskeresi alıp geleceği gün özellikle girip bakıcam buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?