- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #17.441
3. sınıfım canım yaa çok zorlanıyorum
kizlar mehtabimiz bitti dun gece gitti sevdicegim simdi izmirde kendimi cok yalniz hissediyorum nasil gecti 10 gun ya off nasil alisacagim eski duruma yinedun yanimdaydi simdi yok offf
yaa evet bölümün çok zormuş, ece (KorEc) de matematik okumuş onunla da konuşabilirsin bak
canım benim ya üzülmene kalmış ki yarılamışsınız bide o yönden bak
blss mehtaptan sonra en başa dönüyoruz di mi :2:
sanki yeni ayrılmışız gibi...
Öyle ama canım ne biliyim ağlıyorum sürekli alışamıyor insantek tesellim o zaten nerdeyse yarıladık askerlıgı Bu arada ben uzun zamandır giremedim topiğe sen aramıza yeni mi geldin tanışalım ben Gülşah, Ankara'da yasıyorum, felsefe okuyorum 2.sınıftayım sevdıcegım de Izmır-Guzelyalı'da.
evet canım yeni geldimbende Kırıkkale de yaşıyorum matematik okuyorum,, benim erkek arkadaşımda Tunceli de canım :26:
hmm tamam canım
saygın bölük çavuşu olmuş artık geceleri tek bölükte sözde nöbet tutcakta bişey yapmıyolar gazinoda bütün gün yatıp kahve içiyorlar sonra sabah içtiması için bölüğü toplucakmış ve sonra sabah 9dan akşam 9 a kadar boş kalıyor .. yani aslında rahat bizde genelde gece konuşuruz artık herhalde ben artık gececiyim hehe
ama düzenini bozuyor diye sıkılıyorum biraz bi de mutsuz olursa çünkü tüm bölüğün sorumluluğu onda olucak tek bi hatalarında şimdi takım çavuşuyken bile çarşılarına kadar kitleniyor. şimdi bi de koskoca bölük köşkün.. ama o da değişiklik işte burda sıkıldım aynı şeyden diyor of bilemedim
İyi olur inş ezgi ya işin içine girince anlarsnz hem bak baya bi süre boş kalıcakmş o arada konusursnz ztn sende gece erkenden yatan biri deglsin
ya sorunum konuşmak vs değil de işte anen gece uykusu sabah uykusuna benzemez ki tüm gece ayakta olcak sabah uyucak bilmemne ne ara yemeğe mi kalkçak ona mı buna mı saçma sapan bişey ...
Evet ya yemek yönünden fln kötü olmş düzeni bozulcak brz ama alışır yemegide belki saygına göre ayırrlar :26:
Ne guzel hasret giderirsin bol bol sevindim senin adina sevindim
yine iclendim ben hic goremeyecem gelene kadar malesef
aramazdı ama geri nasıl aradı bilmiyorum çok şaşırdım :44: Kırıkkale de matematik okuyorum canım
gözün aydın canım benimkavuşuyorsun sevdiğine darısı bize olsun inşallah
Kızlarrrr selam ben izmitten Tuba... Benim balım bu ayın 18inde teslim oldu daha 1 hafta bitti ya 😔 amasyada aşkısımm nasıl geçicek bu günler 😔
kizlar mehtabimiz bitti dun gece gitti sevdicegim simdi izmirde kendimi cok yalniz hissediyorum nasil gecti 10 gun ya off nasil alisacagim eski duruma yinedun yanimdaydi simdi yok offf
Kızlarrrr selam ben izmitten Tuba... Benim balım bu ayın 18inde teslim oldu daha 1 hafta bitti ya 😔 amasyada aşkısımm nasıl geçicek bu günler 😔
Yarın başlıyacak bizim de ve on gün sonunda ben de aynı cümleyi kurucam sanırım
ya sorunum konuşmak vs değil de işte anen gece uykusu sabah uykusuna benzemez ki tüm gece ayakta olcak sabah uyucak bilmemne ne ara yemeğe mi kalkçak ona mı buna mı saçma sapan bişey ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?