93/3 asker yolu bekleyenler

ay ezgicim alışamadı gitti acemi birliğine daha rahat alışmıştı nedir anlamadım bende daha görev vermediler ondan

ayynen bı de braz dısıplınlı orası ondan bebek sımdı daha alısamadı gorevı yok suan onları bıraz oyle bası bos bırakıyolar modunda oluncada ınsan sıkılıyor . gerce bı sure sonra egıtımlere katıldıgında kafayı yıcegınden bence o sofor bısey olup kurtulma yollarında olsun hep ... ne nobetı cekılıyo ne baska bısey zaten tum askerı kuralların tek gecerlı oldugu yer cankaya köşkü oldugundan cıddı anlamda sürgün isteyen insanlar dolu dayanamıyorlar cunku uykusuzluklara ınsanlara ıskence edılıyo resmen gunde 8 9 saat nobet nobtten gelıyolar dınlenmeden spor egıtım vs vs sureklı ...

of çok fena ya samet diyo ki muhafız olanların hali çok fenaymış nöbet ten galiba iyiki muhafız değilim diyo.sormuşlar sivilde hangi arabayı kullanıyosun diye söylemiş bakalım subayların şöförü olur belki.kız bide orda paşa kızları falan oluyomu sen bilirsin

hahahahahha bak ya nelere takılmıs hahaha lojmanlar etrafında ama oyle bısey yok yanı kızlar falan yemez bakmaya bıle hıcbırının gozu zaten askerıyede onların bulundugu bolumle dıgerlerı ayrı ya hepsının gırıs cıkıs kapıları onlar bunlar yanı lojmanlar var ama etrafında koskun ıcınde degıl askrlın bulundugu bolgede degıl evett muhafızlar kotu baya

Son düzenleme:

takıldım işte :) uzak olunca görmeyince oraları bilmeyince herşeyi merak ediyorum :)

ama gerçekten ihtiyaçları var askerliğe çünkü orada olgunlaşıyorlar gerçekten

evte kesınlıkle yanı ben cok takmazdım boyle seylerı falan ama bı erkegın cıddı anlamda bıseylerın farkına varmasını saglayabılecek en onemlı yer etken yas bılmemne degıl askerlıkmıs .

cok daha mantıklı bakmaya cok daha sabırlı ve sakın olmaya , deger yargılarını falan cok daha ıyı ogrenmeye yarıyormus askerlık cok guzel yanı ama mesela uzun surede bu var sızın nasıl olur bılemem 5 ay bı ınsanı cok ama cok etkılemez zaten askerlıge bzımde mesela 4. 5.aylarda alısıyosun yarılarına farkedıyorsun bıseylerı oncelerı anlamsız cunku kavrayamıyorsun askerlıgı kavradıgı an donmus olucak tabıkı etkısı olur ama delıcesıne asker olgunlugu bekleme genede sen erkek arkadasından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…