- 19 Mart 2013
- 679
- 43
- 73
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #17.561
Ayyy cok cok yenisin senSenide ekledim buarada panoya haberin olsun
ay ezgicim alışamadı gitti acemi birliğine daha rahat alışmıştı nedir anlamadım bende daha görev vermediler ondan
hoşbuldum :) eh yeniyim daha bir aylık asker yareniyim
ah amiin hihi senin var mı askerlik falan bişeyy :)
ayynen bı de braz dısıplınlı orası ondan bebek sımdı daha alısamadı gorevı yok suan onları bıraz oyle bası bos bırakıyolar modunda oluncada ınsan sıkılıyor . gerce bı sure sonra egıtımlere katıldıgında kafayı yıcegınden bence o sofor bısey olup kurtulma yollarında olsun hep ... ne nobetı cekılıyo ne baska bısey zaten tum askerı kuralların tek gecerlı oldugu yer cankaya köşkü oldugundan cıddı anlamda sürgün isteyen insanlar dolu dayanamıyorlar cunku uykusuzluklara ınsanlara ıskence edılıyo resmen gunde 8 9 saat nobet nobtten gelıyolar dınlenmeden spor egıtım vs vs sureklı ...
Kızlar yolun yarısı yaa inanamıyorum
bugünleri görecek miydim
benimki askere gitmemek için üniversite okuyor ama el mahkum 5 ay yapacak yani bence bir gitmeleri lazım her erkeğin bir adam olup gelmesi gerek
of çok fena ya samet diyo ki muhafız olanların hali çok fenaymış nöbet ten galiba iyiki muhafız değilim diyo.sormuşlar sivilde hangi arabayı kullanıyosun diye söylemiş bakalım subayların şöförü olur belki.kız bide orda paşa kızları falan oluyomu sen bilirsin
Kızlar yolun yarısı yaa inanamıyorum
bugünleri görecek miydim
hoşbuldum:) yarılamışsın darısı başıma
benimki askere gitmemek için üniversite okuyor ama el mahkum 5 ay yapacak yani bence bir gitmeleri lazım her erkeğin bir adam olup gelmesi gerek
hahahahahha bak ya nelere takılmıs hahahalojmanlar etrafında ama oyle bısey yok yanı kızlar falan yemez bakmaya bıle hıcbırının gozu zaten askerıyede onların bulundugu bolumle dıgerlerı ayrı ya hepsının gırıs cıkıs kapıları onlar bunlar yanı lojmanlar var ama etrafında koskun ıcınde degıl askrlın bulundugu bolgede degıl evett muhafızlar kotu baya
3-3 lerinde şafagı güzelleşmeye basladı artk oh
aynen bencede okusun gerek yok 12 aya yanı
merhaba selin,
seni daha şimdiden askerlik korkusu sarmış galiba :26:
takıldım işte :) uzak olunca görmeyince oraları bilmeyince herşeyi merak ediyorum :)
haha ben sana cekıp cekıp atarım fotolarını bebek kosku cevresını falan
ama gerçekten ihtiyaçları var askerliğe çünkü orada olgunlaşıyorlar gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?