- 1 Temmuz 2013
- 3.734
- 121
- 113
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #17.601
yok canım nadiren konuşuyor benimle ben onun ailesini çok yakından tanıyorum ailesinin yanında bana gayet iyi ama başbaşa kalınca konuşamıyor konuşacak konuda bulamıyor dışarıya karşı basta vardı onu psikologla yendik ama bana karşı olanı yenemedik ama cinsel ilişkiye gelince gel gör ki çok rahat
Iyim hayatım aman aman mesaj atmiyor engelledim nosunu bu akıllı telefon ilk defa işime yaradı
Deme oyleecok yoğunum o yüzden gelemiyorum özledim hepinizi
çocuk kendini o sırada rahat hissedip içindeki gerçek kişiliğini ortaya mı çıkarıyor acaba
ben yine de üzülürdüm sanırım ya, olaydan önce ve sonra bana yakın olamıyor diye..
peki cinsellik yaşandıktan hemen sonra davranışları nasıl mesela?
bişey olmamış gibi mi yapıyor? :26:
bende çözemedim bazen gerçekten çok ilgi gösteriyor el üstünde tutuyor ama ertesi gün sanki o adam gitmiş yerine başka biri gelmiş gibi oluyor çok sıkıldım bu durumdan
e ailesi ne diyor seninle olan hatta olamayan diyalogları için yada sizin için ne düşünüyorlar seni yakından tanıyorlarsa bişeyler demişlerdir yada ne biliyim piskologla bişeyleri atlatmışsınız şimdi ne olacak askerde sadece konuşabileceksiniz o zamanda telefonda mı susucak yada bunlarla ilgili onunla oturup konuşuyor musun nedenlerini sorduğunda falan ne diyor
yeni iş yeri yoğun desene hehe
psikolog bir teşhis koydu mu?
gerçekten zor bir durum.
sen biraz kendini geri çeksen belki o üstüne düşmeye başlar.
mesela cinsellik o her istediğinde yaşanıyor mu?
hayır gayet iyi yemek felan yapıyor bana ya çok dengesizz oluyor yeri geliyor çok iyi oluyor benimle su 1 haftadır kavgalıyız çünkü yaklaşık 3 aydır birlikte olamıyoruz ve ben 2 ayda bir anca izin veriyorum sence böyle beklettiğim için olabilir mi ki bu ara çok sinir küpü
konuşuyorum ya yeneceğim diyip duruyor biraz zaman ver deyip duruyor ya ailesinin yanında o kadar iyiki benle annesine söylediğimde oğlumda kusur mu arıyorsun el üstünde tutuyor işte benden daha değerlisin yetmiyor mu dedi
Oturmaya vaktim kalmıyoyemek yicem her saniye musteri geliyo ne cook evlenen var bu sene sen neler yapıyorsun saygın nasıl iyilesmismi hastaydı
ben sormadan söylemişsin
ya zaten eğer gönlünü hoş tutmuyorsa, seni mutlu etmiyorsa, kendine aşık etmeye çalışmıyorsa o kişiyle beraber olmak istemezsin ki, içinden gelmez.
dolu dolu bi aşk olur, iki taraf da aynı şekilde hissederse iş cinselliğe varır (bence)
ama sevgilin bi soğuk bi sıcak davranıyomuş ben olsam el üstünde tuttuğu zamanlara dikkat ederdim, acaba benden cinsellik talep ettiğinde mi iyi davranıyor diye...
aa aa neden oyle bı tepkı vermıs kı ıste yanlarında farklı olunca ... ay cok garıp ya ... yenecegım dıyıp yenmmıyor ama ılıskı yasanıyor bence ara vermen ıyı olmus senın yanı her canı ıstedıgınde senle olmasın zaten
yok hayır cinsellik talep etmediği zamanlarda bazen çok farklı eve bir gidiyorum yemek hazırlamış oluyor sonra film felan izliyoruz cinsel konuda hiç yaklaşmıyor
hehehe ay supermıs ıyı saygın ya ıyılestı bebegımmm ıyılestı okan nasıll :)
e pekı konustun mu yanı bu sekılde gıderse senı kaybetme korkusu olustur bence ne bılıyım yanı bu durumlardan sıkıldıgıı 5 senelık ılıskının bu durumda olmaması gerektıgınden bahset . bence kaybetme korkusu olmalı . boyle pıskolojısının arkasına sıgınıp nereye kadar devam edıcek yanı
anneside çok tuhaf oğlunun yanında bana gayet iyi ama gözlerinden anlıyorsun yani ama oğlu olmadığı zaman çok kıskanma oğlumu çok kıskançsın hep akşam seni almak zorunda mı hasta olduğun zaman naz yapma benle birlikte evdeyken oğlumu çağırma böyleyiz yani
anneside çok tuhaf oğlunun yanında bana gayet iyi ama gözlerinden anlıyorsun yani ama oğlu olmadığı zaman çok kıskanma oğlumu çok kıskançsın hep akşam seni almak zorunda mı hasta olduğun zaman naz yapma benle birlikte evdeyken oğlumu çağırma böyleyiz yani
Iyi o da bunalım takılıyo martta gelcem diyip duruyo cok erken değilmi bebegim ya :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?