93/3 asker yolu bekleyenler

e ailesi ne diyor seninle olan hatta olamayan diyalogları için yada sizin için ne düşünüyorlar seni yakından tanıyorlarsa bişeyler demişlerdir yada ne biliyim piskologla bişeyleri atlatmışsınız şimdi ne olacak askerde sadece konuşabileceksiniz o zamanda telefonda mı susucak yada bunlarla ilgili onunla oturup konuşuyor musun nedenlerini sorduğunda falan ne diyor

hayır gayet iyi yemek felan yapıyor bana ya çok dengesizz oluyor yeri geliyor çok iyi oluyor benimle su 1 haftadır kavgalıyız çünkü yaklaşık 3 aydır birlikte olamıyoruz ve ben 2 ayda bir anca izin veriyorum sence böyle beklettiğim için olabilir mi ki bu ara çok sinir küpü

bende çözemedim bazen gerçekten çok ilgi gösteriyor el üstünde tutuyor ama ertesi gün sanki o adam gitmiş yerine başka biri gelmiş gibi oluyor çok sıkıldım bu durumdan

psikolog bir teşhis koydu mu?
gerçekten zor bir durum.
sen biraz kendini geri çeksen belki o üstüne düşmeye başlar.
mesela cinsellik o her istediğinde yaşanıyor mu?

konuşuyorum ya yeneceğim diyip duruyor biraz zaman ver deyip duruyor ya ailesinin yanında o kadar iyiki benle annesine söylediğimde oğlumda kusur mu arıyorsun el üstünde tutuyor işte benden daha değerlisin yetmiyor mu dedi

psikolog bir teşhis koydu mu?
gerçekten zor bir durum.
sen biraz kendini geri çeksen belki o üstüne düşmeye başlar.
mesela cinsellik o her istediğinde yaşanıyor mu?

doktor küçüklükte bir travma yasamıs olabilir dedi ama ben bana karşı çok fazla arkadaşlarıyla rahat konuşabiliyor artık yanında onu konuşturmamak için yapmadığım şebeklil kalmıyor dedim doktorda hergün zorlada olsa 1 saat gözünün içine bakarak konuştur dedi adam nuh diyor peygamber demiyor konuşamıyor ya. ya 3 aydır yaşamıyoruz çünkü artık ben çok sıkıldım bu durumdan her istediğinde oluyordu 3 aydır sürekli bahane buluyorum ilk zamanlar istediği her zaman yapıyordum sonra 2 ayda bir e düşürdüm simdi 3 ay oldu sürekli dayanamıyorum diyip duruyor sinir küpü olmuş durumda kavga ediyoruz sürekli

ben sormadan söylemişsin
ya zaten eğer gönlünü hoş tutmuyorsa, seni mutlu etmiyorsa, kendine aşık etmeye çalışmıyorsa o kişiyle beraber olmak istemezsin ki, içinden gelmez.
dolu dolu bi aşk olur, iki taraf da aynı şekilde hissederse iş cinselliğe varır (bence)
ama sevgilin bi soğuk bi sıcak davranıyomuş ben olsam el üstünde tuttuğu zamanlara dikkat ederdim, acaba benden cinsellik talep ettiğinde mi iyi davranıyor diye...

Son düzenleme:

aa aa neden oyle bı tepkı vermıs kı ıste yanlarında farklı olunca ... ay cok garıp ya ... yenecegım dıyıp yenmmıyor ama ılıskı yasanıyor bence ara vermen ıyı olmus senın yanı her canı ıstedıgınde senle olmasın zaten

yok hayır cinsellik talep etmediği zamanlarda bazen çok farklı eve bir gidiyorum yemek hazırlamış oluyor sonra film felan izliyoruz cinsel konuda hiç yaklaşmıyor

anneside çok tuhaf oğlunun yanında bana gayet iyi ama gözlerinden anlıyorsun yani ama oğlu olmadığı zaman çok kıskanma oğlumu çok kıskançsın hep akşam seni almak zorunda mı hasta olduğun zaman naz yapma benle birlikte evdeyken oğlumu çağırma böyleyiz yani

yok hayır cinsellik talep etmediği zamanlarda bazen çok farklı eve bir gidiyorum yemek hazırlamış oluyor sonra film felan izliyoruz cinsel konuda hiç yaklaşmıyor

e pekı konustun mu yanı bu sekılde gıderse senı kaybetme korkusu olustur bence ne bılıyım yanı bu durumlardan sıkıldıgıı 5 senelık ılıskının bu durumda olmaması gerektıgınden bahset . bence kaybetme korkusu olmalı . boyle pıskolojısının arkasına sıgınıp nereye kadar devam edıcek yanı

bunu deneyeyim bir canım çok teşekkür ederim seninde başını şişirdim

selın bu kadar cektıgıne gore gercekten sevıyosun cocugu ..
ama bu nereye kadar bu sekılde olucak . sende sevılmek aılesı tarafından daha hos karsılanmak vs ıstemezmısın hadı aıleler bazen sorunlu olurlar onu gectım bı derece ama cocuk yanı senınde pıskoojın bozulur 2 gun mutlu 3 gun uzgun falan sen kendınede yazık edıyosun boyle

annesiyle yüzgöz olma bence.
durmadan lafları sokmuş kadın ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…