- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #17.581
evte kesınlıkle yanı ben cok takmazdım boyle seylerı falan ama bı erkegın cıddı anlamda bıseylerın farkına varmasını saglayabılecek en onemlı yer etken yas bılmemne degıl askerlıkmıs .
cok daha mantıklı bakmaya cok daha sabırlı ve sakın olmaya , deger yargılarını falan cok daha ıyı ogrenmeye yarıyormus askerlık cok guzel yanı ama mesela uzun surede bu var sızın nasıl olur bılemem 5 ay bı ınsanı cok ama cok etkılemez zaten askerlıge bzımde mesela 4. 5.aylarda alısıyosun yarılarına farkedıyorsun bıseylerı oncelerı anlamsız cunku kavrayamıyorsun askerlıgı kavradıgı an donmus olucak tabıkı etkısı olur ama delıcesıne asker olgunlugu bekleme genede sen erkek arkadasından
şimdi fotoğraflarına baktımda askeriyede olanlarda var :)ah benim bebeğimde oralarda şimdi büyüttümde askere gönderdim ahh
şimdi daha yeniyim ya şu yüz ifadelerinide nasıl yapıyosunuz daha beceremiyorum :) hadi hepinize iyi geceleeeeeerr:))
kızlar nasıl büyüteceğim ben peki bazen delirme noktasına geliyorum ben ya basklarına karşı gayet sohbetler edebiliyor bana gelince çekiniyormuş artık yanında gerçekten konuşsun diye açmadığım konu kalmıyor
kızlar nasıl büyüteceğim ben peki bazen delirme noktasına geliyorum ben ya basklarına karşı gayet sohbetler edebiliyor bana gelince çekiniyormuş artık yanında gerçekten konuşsun diye açmadığım konu kalmıyor
iyi geceler kızçeleeerrrr nasılsınızzz
yaşınız kaç?
ne zmandır berabersiniz?
senden çekinmesinin sebebi ne olabilir bi düşünelim... :44:
nasıl sohbet etmıyor anlamadım konuyu anlatırmısın bı de ne kadardır berabersınız erkek arkadasın cekıngen bırı mı yanı
5 yıldır birlikteyiz ya konuşurken gözlerimin içine bile rahat bakamıyor sürekli ben konu açıyorum konuşacak seyler bulamıyor sevgisini belli edemiyor cinsel yasama gelince hiç çekingen değil ama
5 yıldır birlikteyiz ya konuşurken gözlerimin içine bile rahat bakamıyor sürekli ben konu açıyorum konuşacak seyler bulamıyor sevgisini belli edemiyor cinsel yasama gelince hiç çekingen değil ama
beraber zaman geçiriyo musunuz?
mesela aynı okulda falan okuyosanız ya da beraber yaptığınız bir şeyler varsa ortak konularınız paylaşımlarınız olabilir.
tabi cinsellik de bi paylaşım ama o da konuşmadan olmaz yahu
çekinen adam nası işi oraya getirebiliyo ki ? yani 5 senedir nasıl gidiyo bu ilişki düzeni askerde komutanlar onlar bunlr yeri gelcek bağırmalar alınan cezalar daha mı pısırık olucak . ayrıca sana karşı mı böyle sadece dışarısıyla iyi diyorsun hani bedensel ilişki boyutundamısınız sadece yoksa normal gayet aileler falan bile bildiği görüşüldğü bildiğin bi 5 sene az bi zaman değil çünkü öyle bi ilişki boyutundamısınız bunu anlamadım ben açıkçası yanlıs bısey yazdıysamda kusura bakma :26::26:
selam hilalllll
sen nasılsn?
başndaki dertten kurtuldun mu?
hayırsız hilaaal
yok hayır aynı okuldada değiliz fakat aramızda 2 bina var evler çok yakın konuşurken gözümün içine bakamayan adam birliktelik yaşanırken çok rahat iletişim kuruyor tuhaf geliyor bana
yani şöyle bi düşündüm de bana da garip geldi selin ya,
bir de cinsellik çiftleri birbirine daha çok bağlar aslında,
yani günlük sosyal yaşamınızda da sana daha yakın, daha ilgili, daha sahiplenici olur aslında erkekler bazı şeyler yaşandıktan sonra.
senin sevgilin başkalarıyla iletişim kurmakta güçlük çekmezken senden neden çekiniyor acaba.. :44::44::44::44:
yok canım nadiren konuşuyor benimle ben onun ailesini çok yakından tanıyorum ailesinin yanında bana gayet iyi ama başbaşa kalınca konuşamıyor konuşacak konuda bulamıyor dışarıya karşı basta vardı onu psikologla yendik ama bana karşı olanı yenemedik ama cinsel ilişkiye gelince gel gör ki çok rahat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?