- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #17.801
Kimsecikler yok sanırım ama en azından selam vereyim dedim kızlar, herkese iyi geceler
Kimsecikler yok sanırım ama en azından selam vereyim dedim kızlar, herkese iyi geceler
ay bebek hosgeldınn tatılınız guzel gecsın sonrasında bol bol gelıp anlatırsın zaten hehe
Mehtap güzeli hoşgeldinnnnn gece kuşları olarak biz burdayız
Kızlar kızlar, yorgundum dün yazıp hemen çıktım. Hoş buldum, nasılsınız bakalım
napıyorsun bebekkkk
Sevgilimin arkadasi emreyle ayni donem askere gtmisti.kısa donem o tabi.bugun gelmisss.ne guzelll darısı başımızaa insallah
Sevgilimin arkadasi emreyle ayni donem askere gtmisti.kısa donem o tabi.bugun gelmisss.ne guzelll darısı başımızaa insallah
Canım merhaba. benimde sevgilim 91 li tecilliydi 93/4 gitti. acemiliği foçada yaptı usta birliği batman a çıktı komando olarak gitti. gideli 1 hafta oldu telefon kullanabiliyo ama psikolojisi şimdiden bozuldu saçmalayıp duruyo. Seninki nerde ?
Ne kadar sinir bozucu bi durum ya
2 kısa dönem bitiriyo bizimkiler 3.de yolda oluyo yani off poff sag saglim bitsede gelseler hepsi
Biraz geç oldu ama iyi diyelim iyi olsun bebek
Senden once ben kitabini gözyaşlarımla btrdimm.aglamamak icin surekli mola verdm okumayi brktim.sonunda btrdigimde ise bi sure agladimm.gercekten harika bi kitap tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?