93/3 asker yolu bekleyenler

HUNİ CUMHURİYETİ ŞAFAK PANOSU

:92: 29. OCAK. 2014:92:

TEZKERELERİNİ ALAN HUNİLİLER

PLAKALARA DÜŞMÜŞ HUNİLİLER

... seros08 ... 78 ->>> KARABÜK'E SELAM, YOLA DEVAM

PLAKALARA DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

... ezgisaygin ... 88

... yuppisi ... 97

ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

... Snt55 ... 117

İPİNİ KOPARAN HUNİLİLER

... ARAZIM ... 171

... apple2 ... 177

... KUBB88 ... 177

... zeytinagaci ... 180

183 ..! YOLUN YARISI EDER !

... Kanaryam35 ... 196

... KorEc ... 197

... blss ... 197

... mystery123 ... 198

... yunay ... 198

YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

İKİ YÜZ ELLİYİ BİR GÖREYDİK İYİYDİ DİYEN HUNİLİLER

... hilal1108 ... 271

... tuqbaCadi ... 278

... dilanumut ... 283

... pinkok ... 282

:26: İKİ YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :26:

... prety54 ... 322

HUNİ CUMHURİYETİ'NE YENİ KATILAN YARENLER

KorEc hepinize hayırlı tezkereler dileeeeeeeeeeeeeeeer

Allah şu soğuklarda yağmurlarda dışarda kalanlara yardım etsin ya çok kötü oldum ...

Günaydınnnnnnn
Hala daha Ocak bitmedi farkında mısınz

ama ben seni çok özlemişim zuzu
ama bunların hepsi hayal burada yoksunki sen
sadece hayal etmiştim ya birden buradasın sanmıştım seni
yine yoksun yine oradasın çok uzaklarda

çok tatlı ya... eskiden gülerek dinlediğim şimdi hüzünlendiriyor

[video=youtube;BfT0TEKWLRE]http://www.youtube.com/watch?v=BfT0TEKWLRE&feature=share[/video]

Son düzenleme:
Sevgilimin arkadasi emreyle ayni donem askere gtmisti.kısa donem o tabi.bugun gelmisss.ne guzelll darısı başımızaa insallah

Sevgilimin arkadasi emreyle ayni donem askere gtmisti.kısa donem o tabi.bugun gelmisss.ne guzelll darısı başımızaa insallah

Ne kadar sinir bozucu bi durum ya
2 kısa dönem bitiriyo bizimkiler 3.de yolda oluyo yani off poff sag saglim bitsede gelseler hepsi

Canm bnm askerim acemiliğini Ankarada yaptı tankçı okulnda orda çok sıkıydı 3 gün sesini duymadgm oluyodu.
Ustamız Karsa cktı şuan yine tankçı telefonu elnde arabya bi giriyo konuşyrz yarm saat bi saat msjlasyruzda araymsa bile hep msjlsyruz haber alabldgimz içinde morali iyi şuan çok şükür.Asker sonrasnda güzl şeyler olcak olması onun moralini yüksek tutuyo belkide :)
Sonuç olrak Allah hepimizin yardmcısı olsun ttlm bi an önce alalım şu tezkerelerimizi

Senden once ben kitabini gözyaşlarımla btrdimm.aglamamak icin surekli mola verdm okumayi brktim.sonunda btrdigimde ise bi sure agladimm.gercekten harika bi kitap tavsiye ederim

Ne kadar sinir bozucu bi durum ya
2 kısa dönem bitiriyo bizimkiler 3.de yolda oluyo yani off poff sag saglim bitsede gelseler hepsi

Off berbat bi durum.emreyle gecen gun kisa donem olsaydinn smdi bitiyodu diye knstukk.ve cok fazla zorlanmadan bitirmis olcaktik.belkide 12aya odaklandigimiz icn byle dusunduk:)

Senden once ben kitabini gözyaşlarımla btrdimm.aglamamak icin surekli mola verdm okumayi brktim.sonunda btrdigimde ise bi sure agladimm.gercekten harika bi kitap tavsiye ederim

aa cıddımısın hemen alıyımmm bak cok merak ettım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…