93/3 asker yolu bekleyenler

HUNİ CUMHURİYETİ ŞAFAK PANOSU

:92: 30. OCAK. 2014:92:

TEZKERELERİNİ ALAN HUNİLİLER

PLAKALARA DÜŞMÜŞ HUNİLİLER

... seros08 ... 77 ->>> YALOVA'YA SELAM, YOLA DEVAM

PLAKALARA DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

... ezgisaygin ... 87

... yuppisi ... 96

ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

... Snt55 ... 116

İPİNİ KOPARAN HUNİLİLER

... ARAZIM ... 170

... apple2 ... 176

... KUBB88 ... 176

... zeytinagaci ... 179

183 ..! YOLUN YARISI EDER !

... Kanaryam35 ... 195

... KorEc ... 196

... blss ... 196

... mystery123 ... 197

... yunay ... 197

YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

İKİ YÜZ ELLİYİ BİR GÖREYDİK İYİYDİ DİYEN HUNİLİLER

... hilal1108 ... 270

... tuqbaCadi ... 277

... dilanumut ... 282

... pinkok ... 281

:26: İKİ YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :26:

... prety54 ... 321

HUNİ CUMHURİYETİ'NE YENİ KATILAN YARENLER

KorEc hepinize hayırlı tezkereler dileeeeeeeeeeeeeeeer

Bu geceden sonra 169 oleyy . 170 lerden 160 lara düşünce de sevinirmi insan.

kızlar yaa sevdiceğim ısrarla 1 ağustosta terhis olcam diyor 13 ağustosta teslim olmuştu,, izin de kullanmayacak,, çarşı izni de yok,, bence ramazan bayramından önce gelir siz ne diyorsunuz

kızlar yaa sevdiceğim ısrarla 1 ağustosta terhis olcam diyor 13 ağustosta teslim olmuştu,, izin de kullanmayacak,, çarşı izni de yok,, bence ramazan bayramından önce gelir siz ne diyorsunuz

safak hesaplamalardan hesapla canım bende yaptım aman hep oyle oluyo bosver he he de gec
bızımde bır ıkı gun farklı sayıyoruz mesela safak erkek arkadasımla onun tartısmasına gırersen sen bılmıyon sen bılıyon su soyle yok oyle falan yanarsın valla

geldımmm dınlıyorumm

Hesap ortak ya süpriz bozulmasın diye yazamadım faceden ben bugun müstakbel eltimeee dert yanıyodum ozledimmmm dayanamıyorum diye o da 14 şubatta gidelim ama senin geleceğini soylemeyelim dedi yani okani abisi okana biz geliyoruz yengenle demiş ama bense gidiyorum süpriz olarak bunlar kayseriden otobüsle gidicekler ben istanbuldan ucakla cigliye nasıl gidicemmm .s vee.otobus terminaliyle havaalani ayni yerlerdemi bebegimm sana sorym dedim

dedim de benden iyi mi biliyosun dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…