93/3 asker yolu bekleyenler

hayır otobus termınalıyle havaalanı arasında cok mesafe var bı anda ordan oraya gecemezsın ama havaalanından ındıgınde , metroyla dırek çiğli durağında inersen metrodan ordan sora sora sonuçta çiğliye varmış olcaksın bulursun . otogardanda onlar karşıyaka çiğli servisine binip geçebilirler yoksa zor olur baya hayatımmmm

geldımmm dınlıyorumm

Anladım hayatım cook sagol soliyim onlara hiç bulusmayalim biz direk çiğli de bulusuruz

dedim de benden iyi mi biliyosun dedi

amaan hepsı aynı ıste dıyorum ya hahaha hemen oyle derler zaten ondan tamam hayatım 1nde de son gunler yaklastıkca ızınlr onlar bunlar cıkcak etcek net bısey bulursunuz zaten bızım bıle hala bellı belırsız ne oldugu tam gun yok yanı

Anladım hayatım cook sagol soliyim onlara hiç bulusmayalim biz direk çiğli de bulusuruz

kesınlıkleee aynen onlar çiğli metro çıkışında insin işte servise söyleyip sende metrodan çıkarsın buluşmuş olursunuz e sonra zaten taksiye biiyere sorarsınız hemen giderrsiniz 3nüz ordan direk servisede söyler öyle indirirler orda diğer türlü farklı farklı semtler uğraşmış olursunuz sende direk bincen havaalanında içerde metro var alt katta böyle bi bincen direk çiğlide inceksin yarım saat bile sürmez yani ondan rahat olur sizin içinde

aynen canım burda yazdığınız her şey benim içinde geçerli çok şaşırıyorum mesela asker beylerde ufacık bi değişme yok ocak ayı geçmio vs vs..

Tamam hayatım

Kızlarr giremiyorum ne zamandır malum ablam burda onunla vakit geçiriyoruz :)
Burayıda özledimmmm valla :)
Şfaklardaa harika görünüyo hepimizinnn maşalllahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…