93/3 asker yolu bekleyenler

Ben bu konuda konuşmamaya çalışıyorum ama o konuşur oldu bu sefer sanki yer değiştirmiş gibiyiz. Dün bankın birine oturmuş sarılırken böyle ne güzel, keşke zaman dursa ya da hıphızlı akıp gitse de yaz gelse, şimdi güzel ama ben bırakıp seni nasıl gidicem, bırakıp gitmesi çok koyuyo , otobüsten inip geri dönesin geliyo dedi

hımmmm şimdi boya kokusundan durulmaz be ya:) eee askerinden naber ne var ne yok.

iyi o da kafayı yedi iyice artık hafta sonu bş de 3 haftadır çıkmadı çarşıya falan can sıkıntısından patlıyo valla ne yazık ki artık 1 ay önce çıktım dışarıya falan diye ağlıyo bi de içtima toplarken çok bunalıyor bölüğü toplaması çok zormuş ona bağrıyorum diğeri yok oluyo falan diyo

hehe evet valla düzelsinde bi an önce sen nasılsın napıyorsunuz asker nasıl bakalım ....

gribal enfeksiyonlarımı saymazsak iyiyim :)askerimde iyi ama bi kişi yüzünden ceza almışlar bugün eğitim görücekmişler şöför olduğu için eğitim görmüyodu.yinede olsun daha iyi vakit geçer diyo demek o kadar sıkılıyoo

Şimdi onada sanada vakit geçmek bilmiyordur tabi birde dediğin gibi dışarı çıkmıyorsa daha da etkilenir en azından haftada 3-5 saatte olsa farklı hava tenefüs ediyorlar. Tabi üst devre olunca üstlerine düşen vazife daha fazla oluyor birde gelenlerde sonuçta kaç yaşında adamlar laf söz anlatmak zor geliyordur.

e arada oluyo oyle evet bos kaldıklarında daha cok sıkılıyorlar saygında hafta sonu dıye sıkıntıdan öldü heheheh

ay evet hayatım bakalım haftaya gıdıcem bu hafta ablalarının işi çıkmış gidememişler bi de o ondada etkilenmişitr ablamlar gelcek çıkıcam modundaydı çıkamayınca tabi...

aa gerçekten kötü olmuştur. Ama maşallah sen çok sık gidiyorsun ne güzel.

evet ya aynen allahtan gıdıyorum ..

bakalım gecmıyo valla bu ara bı de bende bısey yapmıyorum o da yapmıyo ay gun ıcınde ee ee dıye dıye telefonda sacmalıyoruz artık heheh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…