- 1 Temmuz 2013
- 3.734
- 121
- 113
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #18.001
canım face de gördüm ama bişey yazamadım bulmana çok sevindimm.
ay çok teşekkür ederim canım benimmm
nasılsın napıyorsunnn
İyiyim canım şükürler olsun. Bugün evde yanlızlığın tadını çıkartıyorum. Elimde çay karşımda tlv kucağımda laptop :)
oh ne guzel bende aynıyım suan ya ama yalnız degılım evde boya yapılıyor sımdıde :)
Cok bocalaniyor canim iki taraf birden yani tam alismisken pat diye kesiliyor her sey ama yapcak bi sey yok yeniden alismaktan baskahatırlıyorum sizin olayi da tatlim anlatmistin burda ben de gozlerim dolu dolu okumustum simdi aynisini ben yasadim seneye ki dogum gunlerimizin hayalini kurup avuttuk birbirimizi biz de
hımmmm şimdi boya kokusundan durulmaz be ya:) eee askerinden naber ne var ne yok.
hehe evet valla düzelsinde bi an önce sen nasılsın napıyorsunuz asker nasıl bakalım....
iyi o da kafayı yedi iyice artıkhafta sonu bş de 3 haftadır çıkmadı çarşıya falan can sıkıntısından patlıyo valla ne yazık ki artık 1 ay önce çıktım dışarıya falan diye ağlıyo bi de içtima toplarken çok bunalıyor bölüğü toplaması çok zormuş ona bağrıyorum diğeri yok oluyo falan diyo
gribal enfeksiyonlarımı saymazsak iyiyim :)askerimde iyi ama bi kişi yüzünden ceza almışlar bugün eğitim görücekmişler şöför olduğu için eğitim görmüyodu.yinede olsun daha iyi vakit geçer diyo demek o kadar sıkılıyoo
Şimdi onada sanada vakit geçmek bilmiyordur tabi birde dediğin gibi dışarı çıkmıyorsa daha da etkilenir en azından haftada 3-5 saatte olsa farklı hava tenefüs ediyorlar. Tabi üst devre olunca üstlerine düşen vazife daha fazla oluyor birde gelenlerde sonuçta kaç yaşında adamlar laf söz anlatmak zor geliyordur.
ay evet hayatım bakalım haftaya gıdıcem bu hafta ablalarının işi çıkmış gidememişler bi de o ondada etkilenmişitr ablamlar gelcek çıkıcam modundaydı çıkamayınca tabi...
aa gerçekten kötü olmuştur. Ama maşallah sen çok sık gidiyorsun ne güzel.
evet ya aynen allahtan gıdıyorum ..
bakalım gecmıyo valla bu ara bı de bende bısey yapmıyorum o da yapmıyo ay gun ıcınde ee ee dıye dıye telefonda sacmalıyoruz artık heheh
Biz o eee yi çok yapıyoruz canım. Ben diyorum ee aşkım o diyor ee aşkım eeleyip gidiyoruız
hehehe ay olsun arada olur oyle bende ygs hazırlıkları mldundayım suan kahve ve vıdeo + testler falan
Günaydınnnnnnnnnnn güne kötü başladm ama inş güzel bitirirm
Hayırlı olsn güzel günlerde kullan
Küçük kücük şeyler birikip öyle uçuk fiyatlara ulaşabiliyo işte
Taksitler kalkmadan alman iyi olmş
Slm tatlım sendede mi çeyiz hazırlığı varda.
Hayırlı olsn güzel günlerde kullan
Küçük kücük şeyler birikip öyle uçuk fiyatlara ulaşabiliyo işte
Taksitler kalkmadan alman iyi olmş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?