93/3 asker yolu bekleyenler

Mutfak alisverisi yaptimm ben nakit aldimm taksit isine daha grmedimm.buyuk seylerde yaparim onu

Ya şubat ayından snra taksit azalcak kalcak fln filan deniyo ya ondan taksitle alman belki zor olabilr büyük şeyleri ilerde :26:
Cep telefonunda fln bile artk taksit le alım kalkıyomş :26:

kız mayısta izin kullancak kullanınca da haliyle ağustosta gelcek

Ya şubat ayından snra taksit azalcak kalcak fln filan deniyo ya ondan taksitle alman belki zor olabilr büyük şeyleri ilerde :26:
Cep telefonunda fln bile artk taksit le alım kalkıyomş :26:

Evettt duydumm onu.beyaz esyacilar artik senet donemine geri doner heralde..taksit olayini hic sevmiyorum ama tutar yksek oldugnda insan ihtiyac duyabiliyodu

Bende yavaştan yavaştan yapıyorum ama daha neler alacam bilmiyorum. Senin düğün ne zaman kısmet olursa inşallah.

2015te dusunuyoruz cnm biz.bn mutfak ıvır zıvırlarıyla basladim.gecen sene oylesine ufak ufak baslamistmm damlaya damlaya göl oldu:)smdi her ay bi ceyiz alisverisi yapiyormm

Ablalarım beni tanıyanlarınız illaki vardır.ben bugün ders çalışırken eski sevgilim mesaj attı.(hatırlarsanız eski sevgilim eski sevgilisiyle barışmıştı çok sürmedi ayrıldılar.bundan iki hafta kadar önce yani ayrıldıkları sıra benim tüm engellerimi kaldırmış ben de içimdeki nefreti kusmasamda ona 'karaktersizsin'demiştim.o da ben senle evlenemem,istemiyorum,geri kafalısın demiş bi de küfretmisti)iste bugün de mesaj atmış aslında engelliydi whatsappta ama mesaj atınca telefonuma açtım.benden ağır konustuğu icin özür diledi.biz asla olamayız birbirimizi rahatsiz etmeyelim dedi,halbuki ben ona o olaydan sonra bi kelime etmedim.ben de onun seviyesine düsmemek için onu zaten rahatsız etmediğimi söyledim medeni bi şekilde konuşmayı bitirdik eski sevgilisini çok özlüyo biliyorum facebooktaki paylaşımlarından.ona merak etme eski sevgilinle işler yoluna girer bile dedim veda ederken.artık ona pek kızgın deilim galiba kendimden ben bile beklemezdim ona böyle demeyi.niye mesaj atmiş olabilir ki ?

2015te dusunuyoruz cnm biz.bn mutfak ıvır zıvırlarıyla basladim.gecen sene oylesine ufak ufak baslamistmm damlaya damlaya göl oldu:)smdi her ay bi ceyiz alisverisi yapiyormm

Anladım canım benim acilinden bi an önce başlamam lazım. Bende kaba şeylerimi aldımm çoğunu aldım ama ıvır zıvıra daha başlamadım. Ivır zıvırda neler var onuda bilmiyorum

Oo hadi allah yardımcın olsun canım bende kpss ye hazınlansammı diyorum ama gerçi benim yapacak çok işim varda annemin deyişi yapacak nurçin yok :)

bende bugun calıstım calıstım test cozdum derken bı baktım uyukluyorum dedım bu saatte bu kadar yeter uykumu getırdı :) sımdı dızı falan ızlıyorum :) evde mısafır var kopegımız onlarla ugrasıyorum evın altını ustune getırdıler

senı cok ben hatırlamadım canım herhalde kacırmısım konularını fakat bı eskı sevgılı ınsana kendını hatırlatmak amaclı mesaj atar ıste dusman olmayalım modunda yazmıstır aklınca ıste sana kendını unutturmamak boyle dusunmen amaclı yanı o yuzden bosver erkek mılletı ıste

Anladım canım benim acilinden bi an önce başlamam lazım. Bende kaba şeylerimi aldımm çoğunu aldım ama ıvır zıvıra daha başlamadım. Ivır zıvırda neler var onuda bilmiyorum

Bn ıvır zıvırla basladimn bana gore en cok oyayalan seyler onlar.büyük sylerden neler alinacagi belli cnku ve hersey surekli yenileniyoo.o yzdn onları sona bıraktimm.ceyiz defterim var aldigm herseyi not aliyorum ki unutmayayım neler aldigimi bileyim diye.kahve seti,kahvaltilik seti falan mesela bnlari hallettinmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…