93/3 asker yolu bekleyenler

Mehtap : 14 ! Bikac saat olsadaaaaa hasret kaldığım yüzüne sonnn 14 gun :)

valla cıglıde olcagınızdan eger 5 te askerıyeye gırıs yapıcaksa karsıyakada takılabılırsınız sahılde guzel cafeler falanda var canım ama yok gezerız dıyorsanız karsıyakadan vapurla falan alsancaga gecıp oralardada gezebılırsınız

merhaba kızlar başıma neler geldi ... perşembe günü annem köpekle yürüyüşe çıktı o da tasmasız dolaşıyor çocuklarla oynuyor diye neyse annemde yrüyüşte tabi çocuklarla oynarken annem geliyo köpek yok ne karakol kaldı gidilmedik ne barınaklara sormadık bulamadık yer yarıldı köpek içine girdi sanki 2 3 çocuk ip bağlamış götürmüşler . tüm hayvan dernekleri herşeyi ayağa kaldırdık ağlamaktan canımız çıktı ... bu sabah kavuştuk bebeğimize çocuklar taş atmaya başlamışlar 20li yaşlarda bir genç görünce almış ellerinden ufak ve cins olduğunu anlayıp eve götürmüş sabahta karakola bırakmış hemen zaten komiserler bizi aradı şimdi mışıl mışıl uyuyorrr sıcak banyoda yaptı çok şükür kavuştukkk

yazık yavrum ya taş mı atmışlar ne korkmuştur şükür ki buldunuz :)

HUNİ CUMHURİYETİ ŞAFAK PANOSU

:92: 2. ŞUBAT. 2014:92:

TEZKERELERİNİ ALAN HUNİLİLER

PLAKALARA DÜŞMÜŞ HUNİLİLER

... seros08 ... 74 ->>> BARTIN'A SELAM, YOLA DEVAM

PLAKALARA DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

... ezgisaygin ... 84

... yuppisi ... 93

ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

... Snt55 ... 113

İPİNİ KOPARAN HUNİLİLER

... ARAZIM ... 167

... apple2 ... 173

... KUBB88 ... 173

... zeytinagaci ... 176

183 ..! YOLUN YARISI EDER !

... Kanaryam35 ... 192

... KorEc ... 193

... blss ... 193

... mystery123 ... 194

... yunay ... 194

YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

İKİ YÜZ ELLİYİ BİR GÖREYDİK İYİYDİ DİYEN HUNİLİLER

... hilal1108 ... 267

... tuqbaCadi ... 274

... dilanumut ... 279

... pinkok ... 278

:26: İKİ YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :26:

... prety54 ... 318

HUNİ CUMHURİYETİ'NE YENİ KATILAN YARENLER

KorEc hepinize hayırlı tezkereler dileeeeeeeeeeeeeeeer

Karşıyaka da takılcaz büyük ihtimalle hayatım vapurlada baska yerlere gidebiliriz okan biliyor goturcek artik

Aaaa canimi o cocuklar ya hayvana taşmı atilir anaları babaları bylemi oğretiyoo anlamiyorm yani byle oyunda olmaz.Sevindim bulmus olmanizaaa

Cok bocalaniyor canim iki taraf birden yani tam alismisken pat diye kesiliyor her sey ama yapcak bi sey yok yeniden alismaktan baska hatırlıyorum sizin olayi da tatlim anlatmistin burda ben de gozlerim dolu dolu okumustum simdi aynisini ben yasadim seneye ki dogum gunlerimizin hayalini kurup avuttuk birbirimizi biz de

Günaydınnnnnnnnnnn güne kötü başladm ama inş güzel bitirirm

Ben geldimm kizlarrr.Bgn ceyiz alisverisine gtttim kasada kücük bi kalp krizi geciriyodumm ne zormus yahuu:))

Hayırlı olsn güzel günlerde kullan
Küçük kücük şeyler birikip öyle uçuk fiyatlara ulaşabiliyo işte
Taksitler kalkmadan alman iyi olmş

ayy evet ya korkmus zaten hıc alısık degıl sokaga bıle o kadar olaya pıskolojısı bozulmasa barı uyuyo geldıgınden berı yazık

gördüm fotoğrafını masum masum bakıyo yatağın içinde.piskolojisi bozulduysada sen bu ilgiyle düzeltirsin hemencik canım :)

Aaaa canimi o cocuklar ya hayvana taşmı atilir anaları babaları bylemi oğretiyoo anlamiyorm yani byle oyunda olmaz.Sevindim bulmus olmanizaaa

teşekkür ederim bebeğim valla bende anlamadım nasıl öğretiyorlar küçük bi de büyük bi köpek olsa jack russell yani ufak ...
neyse allahtan artık bizimle beraber :) şimdi eve arkadaşları gelicek oynucaklar hoşgeldin partisi hehe

canım face de gördüm ama bişey yazamadım bulmana çok sevindimm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…