- 1 Temmuz 2013
- 3.734
- 121
- 113
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #17.981
Mehtap : 14 ! Bikac saat olsadaaaaa hasret kaldığım yüzüne sonnn 14 gun :)
merhaba kızlar başıma neler geldi ... perşembe günü annem köpekle yürüyüşe çıktı o da tasmasız dolaşıyor çocuklarla oynuyor diye neyse annemde yrüyüşte tabi çocuklarla oynarken annem geliyo köpek yok ne karakol kaldı gidilmedik ne barınaklara sormadık bulamadık yer yarıldı köpek içine girdi sanki 2 3 çocuk ip bağlamış götürmüşler . tüm hayvan dernekleri herşeyi ayağa kaldırdık ağlamaktan canımız çıktı ... bu sabah kavuştuk bebeğimize çocuklar taş atmaya başlamışlar 20li yaşlarda bir genç görünce almış ellerinden ufak ve cins olduğunu anlayıp eve götürmüş sabahta karakola bırakmış hemen zaten komiserler bizi aradı şimdi mışıl mışıl uyuyorrr sıcak banyoda yaptı çok şükür kavuştukkk
yazık yavrum ya taş mı atmışlarne korkmuştur şükür ki buldunuz :)
valla cıglıde olcagınızdan eger 5 te askerıyeye gırıs yapıcaksa karsıyakada takılabılırsınız sahılde guzel cafeler falanda var canım ama yok gezerız dıyorsanız karsıyakadan vapurla falan alsancaga gecıp oralardada gezebılırsınız
gecmiş olsun canm aksatma dıkkat et . inşallah cabuk gecer bütün aylarrrr :)
Herkese iyi haftasonları olsun
3 hafta çarşı iznimiz yokmş kuzumu göremicem gecen haftada görmemştim tam 1 ay göremicem yani
Yine bna esmer günler düştü anlicagınız
merhaba kızlar başıma neler geldi ... perşembe günü annem köpekle yürüyüşe çıktı o da tasmasız dolaşıyor çocuklarla oynuyor diye neyse annemde yrüyüşte tabi çocuklarla oynarken annem geliyo köpek yok ne karakol kaldı gidilmedik ne barınaklara sormadık bulamadık yer yarıldı köpek içine girdi sanki 2 3 çocuk ip bağlamış götürmüşler . tüm hayvan dernekleri herşeyi ayağa kaldırdık ağlamaktan canımız çıktı ... bu sabah kavuştuk bebeğimize çocuklar taş atmaya başlamışlar 20li yaşlarda bir genç görünce almış ellerinden ufak ve cins olduğunu anlayıp eve götürmüş sabahta karakola bırakmış hemen zaten komiserler bizi aradı şimdi mışıl mışıl uyuyorrr sıcak banyoda yaptı çok şükür kavuştukkk
Ben geldimm kizlarrr.Bgn ceyiz alisverisine gtttim kasada kücük bi kalp krizi geciriyodumm ne zormus yahuu:))
Çok pahalı dimiii
Çok tedirginim ya o bocalayacak diye ben de, kendimin bocalayacağını illa ki biliyorum çünkü. Sorma canım dağıtımda da aynısı bize oldu , doğum gününden 4 gün önce gitmek durumundaydı ve ben de erken bir kutlama yapmıştım ona. O zamanlar telefon bile yoktu da elimizde , face den yazmıştım kendisine ama onu da 2 hafta sonra görebilmişti
Ben geldimm kizlarrr.Bgn ceyiz alisverisine gtttim kasada kücük bi kalp krizi geciriyodumm ne zormus yahuu:))
ayy evet ya korkmus zaten hıc alısık degıl sokaga bıle o kadar olaya pıskolojısı bozulmasa barı uyuyo geldıgınden berı yazık
Aaaa canimi o cocuklar ya hayvana taşmı atilir anaları babaları bylemi oğretiyoo anlamiyorm yani byle oyunda olmaz.Sevindim bulmus olmanizaaa
gördüm fotoğrafını masum masum bakıyo yatağın içinde.piskolojisi bozulduysada sen bu ilgiyle düzeltirsin hemencik canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?