93/3 asker yolu bekleyenler

ben yüze insem takla atıcam

hayatım valla önerceğim şey kendni küçük küçük hesapla şafak sayma 364 ya önce o 4 ü at sonra bi 60 ol gtsin 55 falan küçük küçük yoksa bi anda bakınca geçmiyo insana ben öyle geldim buraya kadar cidden bak..

doğru haklısın canım ya öyle yapicam bende bu sırada söz, nişan düğün hazırlıklarını düşüniyimm

doğru haklısın canım ya öyle yapicam bende bu sırada söz, nişan düğün hazırlıklarını düşüniyimm

aynen film izle dizi izle bişeylerle uğraş bi bakıyosun 2 3 saat geçmiş bile olyuo hehe

ay bende saygını korkuttum iyice gelde gene pudingler yap kahvaltılar hazırla çorba yap ben hasta olunca falan diye diye haha iş yaptırıyom diye ben uzman olcam kalcam burda diye dalga geçiyo

Gunaydinn kizlarr.Emre dün gunduz nobetine gctii.İsyan etmiss komutana gldigmden beri gecedeyimm dondumm artik cok soguk oluyo diye.Komutanda dun gunduze gcrmistii.Biraz oncede cavus olmuss:))artik nobet tutmakk yok:))

Son düzenleme:
Gunaydinn kizlarr.Emre dün gunduz nobetine gctii.İsyan etmiss komutana gldigmden beri gecedeyimm dondumm artik cok soguk oluyo diye.Komutanda dun gunduze gcrmistii.Biraz oncede cavus olmuss:))artik nobet tutmakk yok:))

Oh ne güzel haberler artk yavaş yavaş rahatlama dönemine giricez sanırım

Günaydın herkese
Ezgimmmmmm sonunda plakalarada düştün ya artk sen teskere aldıgında bende dicem ki bizimkiler gelcek ya tmmdır dicem yani Gözün aydın tatlımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…