- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #18.301
Cok iyiymş ya sizin bozulmaz inş
Bizim sabh bi günaydın msjı atıyo ki bu bni cok cok mutlu eden bi durumSnra akşam arıyo yada msj atıyo ama iyi ben memnunum halimden
Aaaa zor olacakk ama zamanla alisir insan nelere alismiyoo.Hem belki vazgecer bellimi olurr
Aynen konusuyosn bi anda diyoki bnm gitmem lazmPoffff diyosn içinden ama yapck bşy yok ama konustuğuna şükret bnce
Konusmanın kıymetini burda en iyi Çağla ve ben biliriz herhlde
O planını kurmuş gibi ya , benim kpss meselem var eylülde o olursa işimize daha çok gelir en fazla 1 sene daha ayrı durur, eş durumu için nikahla aynı şehre atanır yaza da evleniriz diyoBen de napıcağımı bilmiyorum aslında ama bazı sebeplerle dediğim gibi ben de kalmasına sıcak bakar gibi oldum
Ohh ne guzel iste planlar kurulmus.dusunmus tasinmis.siz sıcak bakiyosaniz gerisi onemli degil ztn cnm.Hayirlisi neyse o olsun.
aminn inşalaahhh canım . Tek korkum yakalatacak askerlıgı uzucak bısey dııl . gercı sofor oldugu göreve cıktıgında knusuyoz . Sesıyle Yetınıyorum yuzunu gitti gidelı goremedım
KızLar 14 Şubat Gelıyoo NeLer pLanLıyosunn Kopya aLayım bıraz
Ne çektik be Eceee...
KızLar 14 Şubat Gelıyoo NeLer pLanLıyosunn Kopya aLayım bıraz
Aynen hatrlamk istemiyorm o günleriAytaç geri sokabildi mi teli içeri çağla :26:
Soktu soktu çok şükür ki ama akıllanmış beyefendi telefon eline akşam ancak ulaşabildi ama öğlen girince ankesörlülerin varlığının farkına vardı
aman nazar degmesin hep böyle gitsin ankesörlüleri unutmasın
Nerde askerlik yapıyodu ki unuttum :26: Resim fln atsın telden en azından o şeklde göreblrsn belki :26:
O hafta çarşısı cumartesiye denk gelirse koli koli poaça , kurabiye falan yollamayı planlıyorum. Hepsi niyetlensin
Sevgililer gününün çok özel olmadığına inananlardanım ben de
Ben bşy planlamıyorm 14 şubatta bna saçma geliyo ztn
ya tabıkı tamamıyla sacma bı gun . bızee herr gunn 14 subat yılda bır kez hatrlamayanlardanız sordum ole sadce :)
cok ıyı fıkır senınkıı :) bayram ederler
Tüm dünya kutluyo ya bir de bize özel değil yani bunun da biraz etkisi var bende
Mehtapta yapmaya fırsat kalmadı bari çarşısında yesin diyorum, bir ihtimal öylesine dolaşırken mağazada görüp de beğendiği kazak duruyosa onu da alıp koyabilirim kullanabileceği de bir şey olur aynı zamanda
Cok ıyı düşünmüşsün canım manevıyle ugrasacaksın ne guzell bır emektırr ♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?