93/3 asker yolu bekleyenler

valla iyi anlaşıyorsanız sorun yok.
çocuk orada emir altındayken senin dışarıda dolanmana gönlü razı olmuyor demek ki ne yapsın..
hakikaten zor durumdalar aslında.
arkadaşları sivilde gezer gününü gün ederken onlar orada vatan bekliyorlar. (vatanın da beklenecek yeri kalmadı ya satıla satıla neyse)

benimki de bi kere çarşıdayım deyince çok gezme, ne işin var vs. dedi de açtım bayramlık ağzımı :)
her şeyi kendi başıma üstlenmek zorunda kaldığımdan girdim, askere gittin beni yalnız bıraktın ben keyfimden mi geziyorum diye çıktım
ondan sonra bi daha demedi :9:

hahaha o da ıyıymıs yok benımkı genel oyle ama onun harıcınde evet o askerdeyken tek yapmamı ıstemıyo o da herseyı beraber yapmamızdan kaynaklanıyo galıba fılm ızlerken aynı anda çişimiz gelıyo ay düşün artık o derece aynıyız ondan :9::9:
ahaha senin taktik iyiymişşş bu arada neler aldın çok merak ettimmmm :9::9:

hahaha o da ıyıymıs yok benımkı genel oyle ama onun harıcınde evet o askerdeyken tek yapmamı ıstemıyo o da herseyı beraber yapmamızdan kaynaklanıyo galıba fılm ızlerken aynı anda çişimiz gelıyo ay düşün artık o derece aynıyız ondan :9::9:
ahaha senin taktik iyiymişşş bu arada neler aldın çok merak ettimmmm :9::9:

jartiyer aldım siyah dantel
ve çorabını da tabiki

ama nasıl bi nane bu çözemedim ya :52:
kopçalarını tutturamadım bi türlü :26:

ve çorabını da tabiki

hahah bende kullanmadım daha once ama ben onu bı elbıseyle yapmak ıstıyorum ya dısarı cıkcam ıcıme gıycem falan eve gırınce boyle hop suprız :52::52:

bu arada alısverıs dedı zeytınagacı aklıma ne geldı kızlar ne dıcem ya saygın dogum gunumde ızın kullancak ızmıre gelcek ve benı cok şık br yemege cıkartıcakmıs ne gıycem ben ne cok abartılı olsun ne cok sade sade seksi bıseyler olmalı ama sunu konustuk yemekten sonra sapıtmaya gıtcez :9::9: yanı cok alkol almaya gıdıp gece sonu kendımızı yazlıga atıp şömine yakcaz falan filann işte bunları konustuk gece sonu ıcın aralıkta geldıgınde olcak bısey bu ne gıycem napcam gebercem :9::9: akıl verın

bu arada alısverıs dedı zeytınagacı aklıma ne geldı kızlar ne dıcem ya saygın dogum gunumde ızın kullancak ızmıre gelcek ve benı cok şık br yemege cıkartıcakmıs ne gıycem ben ne cok abartılı olsun ne cok sade sade seksi bıseyler olmalı ama sunu konustuk yemekten sonra sapıtmaya gıtcez :9::9: yanı cok alkol almaya gıdıp gece sonu kendımızı yazlıga atıp şömine yakcaz falan filann işte bunları konustuk gece sonu ıcın aralıkta geldıgınde olcak bısey bu ne gıycem napcam gebercem :9::9: akıl verın

aralık diyosun ama kapalı mekanda olacağınızdan çok da kalın falan giymen gerekmez sanırım.. elbisede eğer giyiyorsan 1 yerinde dekolte olabilir. bacak ya da göğüs biraz.
çok abartı olmasın dersen kırmızı (cart kırmızı değil tabiki:)) bir elbise seçebilirsin ama diğer bütün aksesuarların (ayakkabı falan) tercihen siyah ve çok sade olmalı ki elbise öne çıksın sadece.
ya da siyah sade bir elbiseyi yüksek topuklu seksi ayakkabılar ile değişik modern metal aksesuarlar takılar ile kullanabilirsin.

bi iki örnek bakayım sana.

hahaha bak kızları kacırdın :52::52::52::52:
ayy evde gulmekten altıma yapıcam sımdı :9::9::9:

:) nereye gittiniz kızlar ya
açmayaydım bu mevzuları iyiydi :17:
apple2 sen gel bari, sen evlisin kız çekinme.

hahahaha otogara nasıl gıtceeen yanı jartıyerı gıycen pnt mu gıycen ustuneee

ya normal diz hizasında etek giyerim, zaten jartiyer çorabı dediğin düz ince siyah külotlu çorabın biraz kısa hali, kimse anlamaz.
ama yolda başıma bi kaza falan gelirse o zaman olacakları düşünemiyorum :52:

aralık diyosun ama kapalı mekanda olacağınızdan çok da kalın falan giymen gerekmez sanırım.. elbisede eğer giyiyorsan 1 yerinde dekolte olabilir. bacak ya da göğüs biraz.
çok abartı olmasın dersen kırmızı (cart kırmızı değil tabiki:)) bir elbise seçebilirsin ama diğer bütün aksesuarların (ayakkabı falan) tercihen siyah ve çok sade olmalı ki elbise öne çıksın sadece.
ya da siyah sade bir elbiseyi yüksek topuklu seksi ayakkabılar ile değişik modern metal aksesuarlar takılar ile kullanabilirsin.

bi iki örnek bakayım sana.

siyah elbise daha iyi gibi şimdi kırmızı giyilir ama yemeğe gidilip dönülse tamam da ordan eğlence vs bişeylere çok şık kaçar çok abartılı olmak istemiyorum öyle ama siyah ve metal yada siyah ve altın sarısı kombini olabilir şıkk

ve çorabını da tabiki

hahah bende kullanmadım daha once ama ben onu bı elbıseyle yapmak ıstıyorum ya dısarı cıkcam ıcıme gıycem falan eve gırınce boyle hop suprız :52::52:

hıh aynı senaryoyu ben de yazmıştım.
otogardan almaya gitcem inş.
eve gelince :17:
gözleri böyle olur eminim :53:

Allah sizi ne etmesin kızlar emii, gece gece bi utançla karışık güldürdünüz beniii :17: :9:

:) nereye gittiniz kızlar ya
açmayaydım bu mevzuları iyiydi :17:
apple2 sen gel bari, sen evlisin kız çekinme.

ya normal diz hizasında etek giyerim, zaten jartiyer çorabı dediğin düz ince siyah külotlu çorabın biraz kısa hali, kimse anlamaz.
ama yolda başıma bi kaza falan gelirse o zaman olacakları düşünemiyorum :52:

hahahah :D yaaa aman allah korusun haha dusunemıyorum vallla

kk ya pek girdiğim yok be cnm eskisi gibi. senlede irtibatı koparmak istemem ama seninde facein falan yok nasıl olcak bilmiyorum :26:
iyiyim canım ben sen napıon?
askerim iyi çok şükür ama akşam aradı bi durgundu sesi uyuyordum falan dedi umarım öyledir sorun yoktur :14:
bugünde henüz aramadı bakalım bekliorum akşam arıyor.
seninki nasıl yawrum?yoktur inşallah bi terslik..

evet cnm yaa bnde giremıorm işlerden anca aksamlari hfta sonlari fln:26:
iyim cnm bendee inş iidir cnm senınkide benmkıde yok bı sorun sımdlık
ii gidio hersey cok sukur:16: aman olmasin terslk dert sahıbı oldk walla :25:

Back
X