93/3 asker yolu bekleyenler

Emrenin kargosu hazir.btn siparislerini aldm.birsey istemiyorumla basladikk ard arda siparisleriyle durumu sonlandirdik:)bardak corbalardan birsuru aldim.hilall kuzuuu snn ddign gbide seffaf kutudaki kurabiyelerden aldm.paket 3u 1 arada aldim birsuru.kupasinida aldm.pembe dosya kagidi aldim.smdi bi mektup yazicam ve mektuptan sonraki halimle az sonra geliyorm:)

Emrenin kargosu hazir.btn siparislerini aldm.birsey istemiyorumla basladikk ard arda siparisleriyle durumu sonlandirdik:)bardak corbalardan birsuru aldim.hilall kuzuuu snn ddign gbide seffaf kutudaki kurabiyelerden aldm.paket 3u 1 arada aldim birsuru.kupasinida aldm.pembe dosya kagidi aldim.smdi bi mektup yazicam ve mektuptan sonraki halimle az sonra geliyorm:)

Iyi yapmışsın yavrumm hazır çorba olayı cookk mantıklı o seffaf kutudaki kurabiyelerde iyi geldi aklima hem doyurucu oluyo onlar atıştırmalık yer :)hadi yaz bakalım mektubunuda bekliyoruz :54: bu aradaa betty boop lu kahve fincanlarina bittiimmm cookk şekerler :16:

Son düzenleme:

çorba olayını bende düşündüm ama içeri sokamıyo diye şey yapmadım.. sokabilcekmi sizin nasıl ulen bizde herşey yasak be ayyy:47::47:

Back
X