- Konu Sahibi mutluluk_06
- #12.501
Ah ne güzel ne güzelMutlluluğun daimi olsun ciciiimm
İyi akşmlar Hilalciiim bu akşam bunalım takılıyoruuzSen napıyosun nasılsıın
![]()
Ahh insallah kuzum bi gelsinlerde daha cok mutlu olalimm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah ne güzel ne güzelMutlluluğun daimi olsun ciciiimm
İyi akşmlar Hilalciiim bu akşam bunalım takılıyoruuzSen napıyosun nasılsıın
![]()
Evde çay demliyorum gel sen de bendensin demek![]()
Hepiniiiiz ağlak moddan çıkıııın sizi gülümseyerek görmek istiyoruumm hemeenn![]()
Ohh ne güzel ne de iyi gelmiştir sana![]()
Ocaktan snra 200altlarindayim nasil bi duygu acaba:))
Ahh insallah kuzum bi gelsinlerde daha cok mutlu olalimm
muhteşem diyebilirim![]()
Gözlerim yandığı için ben ister istemez çıktım zaten:44:
Hemde ne moral olduuu .resmi yakinlastirip her ayrintisina bakiyormm
Senin şafak kaç tatlıımm![]()
Demi yaa öyle yapmak çok güzel oluyor![]()
200den sonra hedef 150:))boyle boyle derken bitircez insallah
Zayiflamismi ne halde nasl mrk ediyodum ya.kat kat giyinmis.hareketsiz nobette daha ck usur insan.
Aa ben safak yapmadim tabi kmse goremiyo:)00:00 a kadar 228teyim:/
Emrenin kargosu hazir.btn siparislerini aldm.birsey istemiyorumla basladikk ard arda siparisleriyle durumu sonlandirdik:)bardak corbalardan birsuru aldim.hilall kuzuuu snn ddign gbide seffaf kutudaki kurabiyelerden aldm.paket 3u 1 arada aldim birsuru.kupasinida aldm.pembe dosya kagidi aldim.smdi bi mektup yazicam ve mektuptan sonraki halimle az sonra geliyorm:)
Emrenin kargosu hazir.btn siparislerini aldm.birsey istemiyorumla basladikk ard arda siparisleriyle durumu sonlandirdik:)bardak corbalardan birsuru aldim.hilall kuzuuu snn ddign gbide seffaf kutudaki kurabiyelerden aldm.paket 3u 1 arada aldim birsuru.kupasinida aldm.pembe dosya kagidi aldim.smdi bi mektup yazicam ve mektuptan sonraki halimle az sonra geliyorm:)
çorba olayını bende düşündüm ama içeri sokamıyo diye şey yapmadım.. sokabilcekmi sizin nasıl ulen bizde herşey yasak be ayyy![]()
Kiyamam sana nasıl sinirlendi.. kız sakin ol alışkın degilim ben senin bu haline :)