93/3 asker yolu bekleyenler

Doguda olmasindan iyidir bence.bosver yasak olsun hersey cani sag olsun.bn marttan sonra secimler bitince diken ustnde olcam heralde.kopekler sureci dvm ettirip ettrmycegine karar verceklermis.

bişey olmaz içini ferah tut düşünme kötü tabi canım o konuda öyle dediğime bakma allah korusun hepsini doğudakilerin ama bazen koyuyo öyle işte.. bizim ordanda millet deli gibi sürgün alıyo biliyomusun köşkte çok zor diye sürekli sürgün isteyip doğuya giden var anlamadım seviniyolar yani bi de

almazlar canım almazlar içindende mesela mektubu okuyolar diye biliyorum dene bakalım hayatım bazı yerlerde kızlar hep kurabıye bısey yapıyo gonderıyo ama carsıda alıyolar genelde ya inş alırlar ...

Mektup acilirsa emre anlycak ztn sorudgmda soyler.zarf yerine sari dosya kagidini mektup yaptim zimbaladim heryerini.acmasi icn yirtmalari lazim.ztn cok ayrinti okunmamasi gereken seyler yazmadm.emrede rahatsiz olmasn okunur diye.msjlasiip konusuyoruz aksamlari ztn.biZde carsiz izni yok.hersey paketli hic acilmamis yiyecekler o yuzdn belki dokunmazlar.kargo emreye ulastiginda belli olck nelerin alinip alinmadigi artk.1hafta sonra ulasir kargo.

Mudoda ve bernardoda var.ne kdr iş gorur bilmiyorm ama aklimda var onlar:)mudoda yanlis hatirlamiyosam 50tl olmasi lazm.

Evet gordum fiyatlarıda çok uygun düşünüyorum bende onları kac aydir aklimda ama annemde yemek takimi catal bıçak takimi tencere seti falan onlari son zamanda alırız diyo yeni yeni çıkıyor ya hep :1:

bişey olmaz içini ferah tut düşünme kötü tabi canım o konuda öyle dediğime bakma allah korusun hepsini doğudakilerin ama bazen koyuyo öyle işte.. bizim ordanda millet deli gibi sürgün alıyo biliyomusun köşkte çok zor diye sürekli sürgün isteyip doğuya giden var anlamadım seviniyolar yani bi de

Valla bir yandan batida olsaymis daha iyi olrdu ozlemekle ugrasirdim diyorm.snrada ozlem hasrettde zor is diyorm.ama smdide doguda diye ya birsey olr diye dusunuyorm.bu duzelmis halim.ilk tunceli diye haber verdignde deli gbi agladim kabuslar gordum.ki hala goruyorm daha dun gece gordum.doguda rahat oluyolarmis genelde ama belkide o yzdn surgune seviniyolardir.valla batisida dogusuda farketmiyo iste askerlik sonucta her turlu ozluyosun hasret cekiyosun.Allah korusun bati dogu ne kazalar oluyo dikkatsizliktende

$863968817_1379877167.webp

:46::46::46:

Evet gordum fiyatlarıda çok uygun düşünüyorum bende onları kac aydir aklimda ama annemde yemek takimi catal bıçak takimi tencere seti falan onlari son zamanda alırız diyo yeni yeni çıkıyor ya hep :1:

Aynen oyle.yemek takimi ve catal kasik setini sonlara dgru alicam bende.gunluk yemek takimim vr sadece.1tane daha gunluk yemek takimi alcam snra.tencere setinede cok girmedim daha.ufak tefek seyleri aliyorm bn.vakit kaybettirmesin bnlar diye.daha cok mutfak icin aliyorm suanlik.

:72: HUNİ CUMHURİYETİ ŞAFAK PANOSU :72:

:92: 10 . ARALIK. 2013 :92:

:16: TEZKERELERİNİ ALAN HUNİLİLER :16:

:66: PLAKALARA DÜŞMÜŞ HUNİLİLER :66:

:32: PLAKALARA DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :32:

:9: ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :9:

... seros08 ... 129

... ezgisaygin ... 144

... yuppisi ... 147

... Snt55 ... 167

:61: YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :61:

... apple2 ... 227

... KUBB88 ... 227

... zeytinagaci ... 230

... Kanaryam35 ... 246

... KorEc ... 247

... blss ... 247

... mystery123 ... 248

... yunay ... 248

:40: İKİ YÜZ ELLİYİ BİR GÖREYDİK İYİYDİ DİYEN HUNİLİLER :40:

... ARAZIM ... 250

:26: İKİ YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :26:

... hilal1108 ... 328

... tuqbaCadi ... 328

:51: HUNİ CUMHURİYETİ'NE YENİ KATILAN YARENLER :51:

... dilanumut ... 332

Kanaryam35 hepinize hayırlı tezkereler dileeeeeeeeeeeeeeeer :54: :72:

Yastigima emrenin parfumunu sıktımm kendimi yastiga gomup aglayabilirm snrada uyuyabilirm:/sözde bgn erken uyuycaktim.bn byle yarn erken uyuycam diye diye cumayi ediyorm haftayi bitiriyorm:)iyigeceler kızlarrrr sabah gorusmek uzeree

Back
X