- Konu Sahibi mutluluk_06
- #12.561
günaydın kızlar
bizim burası aksamdan beri yagıyo dondum yataktan hic cıkmak istemedim. hadi hızlıca gitsin bitsin bugunde hayırlısıyla 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnn
Ezgiiiii doğum günün kutlu olsun
Bütün sayfaları okudum, çok özledim sizi ya.
Akşamları giremiyorum çünkü internetim çekmiyor
Modem salonda ama salonda oturmuyoruz, internet de diğer odalardan çekmiyor!
acil bi çözüm bulmam lazım bu duruma.
Günaydın kızlaaarrrrkübranın dediği gibi sicacik yataktan kalkıp ise geldiimmm bu havada çalışılmaz kiii
aynı zamanda 3 gündür sevdicegimin Günaydın mesajlariyla uyaniyorum cook mutluyum
Handecim modeminiz kablosuzsa bize bilgisayarcı bi aparat vermişti 20 liraya pcye takiyoduk usb girişine ve full çekiyordu
Doğum günün kutlu olsun canım nice mutu senelerin olsun inşAllah sevdiklerinle birliktee
mesajla uyanmak çok güzel oluyor di mi :)
raşit de bana 5 te mesaj atmış.
ben kahvaltıyı hazırladım şimdi yatıyorum diye
hilal evet modem kablosuz, o aparatın adını biliyo musun?
bana da lazım ondan ya :26:
Günaydııııınn millet
Oh oh ne güzel herkes sevdiceğinin mesajlarıyla uyanmıışşbende işte yatağımın yanındaki resmine günaydın diyorum ordan bana gülümsüyo sanki
(umutsuz vakalar böyle idare ediyo işte)
![]()
Evett cok güzel oluyor acaip bi mutlulukk :)
Adını bilmiyorum ama eve gidince bakiyim canim burdan ozel mesaj atarim sana :)
Kiyamam sanao da cook guzle mutluluk hayatımmm nasılsın bu arada :)
İdare ediyoruz işte napalım alternatif çözüm yolları bunlarİyiym bebeğiiim ödev derdine düştüm bugün son tatilim yarın okul vaar
Handecana bahsettiğin aletten bizim evde de var TPlink yazıyodu yanlış hatırlamıyosam marksnda iki te anteni var dimii üstündede yeşil bi ışık yanıyoNasıl ari ettiysem çok garip cümle oldu
![]()
Bizimki küçük ya bundan degill demek buda işe yarıyor aklımda bulunsun :)
Babam evde bunu kullanıyo valla canım yan komşununkini bile çok iyi görüyo![]()
canım sıkılıyor benim yaaa
kızlar canım cok sıkkın esimle aramız kötü konusuyoruz ama sanki olması gerektigi icin gibi napıyon nasılsın kapatıyoz sonra canımı cok sıkıyo bu durum.ben herseye onu sevdigim icin evliligimiz icin katlanıyorum ama o sürekli bana yasaklar koyuyo.benmi yanlıs yapıyorum bilmiyorum benim ses tonuma bakıyor eger kotuyse hemen onunkide degişiyo aklımca ona tavır yapıyorum ama icim icimi yiyo onuda üzüp kırıyorum hatta kafasına takacak sorun edecek diyede canım yanıyo.biliyorum onun ordaki psikolojisinide hesaba katıyorum onun icinde kolay degil ama ya ben ne yapayım burada benimde sıkıntılarım, dertlerim, acılarım oluyor yinede hep onun icin katlanıyorum üc maymunu oynuyorum cogu zaman sırf sevgim icin yaptıgıda dokunuyo öyle önem veriyorum karsılıgı hep olumsuz söz yada yanıt.ben ailemden uzakta oturuyom mesafemiz var haliyle onlarada hasretim özlüyorum gideyim kalayım biraz annemi ablalarımı cok özledim diyorum olmaz ben gelince kalırsın yok söyle yok boyle hep olumsuz seyler bahaneler ben burda onun icin katlanıyorum oda hala beni üzüyo .neyse kızlar bende kendimce zoruma gittigi icin tavır yapıyorum hatta soguk konusuyorum anlıyordur neden yaptıgımı ama lafını acmıyo yinede benim canım yanıyo her durumda oda üzülüyordur diye kendimede kızıyorum ama bilmiyorumya .buraya yazıp biraz rahatlamak istedim hayırlsıyla gelsinde bitsin bu manasız sorunlar..
off benmde benmde hava karanlık hiç iç açıcı değiil![]()
kızlar canım cok sıkkın esimle aramız kötü konusuyoruz ama sanki olması gerektigi icin gibi napıyon nasılsın kapatıyoz sonra canımı cok sıkıyo bu durum.ben herseye onu sevdigim icin evliligimiz icin katlanıyorum ama o sürekli bana yasaklar koyuyo.benmi yanlıs yapıyorum bilmiyorum benim ses tonuma bakıyor eger kotuyse hemen onunkide degişiyo aklımca ona tavır yapıyorum ama icim icimi yiyo onuda üzüp kırıyorum hatta kafasına takacak sorun edecek diyede canım yanıyo.biliyorum onun ordaki psikolojisinide hesaba katıyorum onun icinde kolay degil ama ya ben ne yapayım burada benimde sıkıntılarım, dertlerim, acılarım oluyor yinede hep onun icin katlanıyorum üc maymunu oynuyorum cogu zaman sırf sevgim icin yaptıgıda dokunuyo öyle önem veriyorum karsılıgı hep olumsuz söz yada yanıt.ben ailemden uzakta oturuyom mesafemiz var haliyle onlarada hasretim özlüyorum gideyim kalayım biraz annemi ablalarımı cok özledim diyorum olmaz ben gelince kalırsın yok söyle yok boyle hep olumsuz seyler bahaneler ben burda onun icin katlanıyorum oda hala beni üzüyo .neyse kızlar bende kendimce zoruma gittigi icin tavır yapıyorum hatta soguk konusuyorum anlıyordur neden yaptıgımı ama lafını acmıyo yinede benim canım yanıyo her durumda oda üzülüyordur diye kendimede kızıyorum ama bilmiyorumya .buraya yazıp biraz rahatlamak istedim hayırlsıyla gelsinde bitsin bu manasız sorunlar..