- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
- #12.601
Hosgeldin cnm nbr nasilsin
Hoş buldum, idare ediyoruz işte sen nasılsın canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hosgeldin cnm nbr nasilsin
Sanki çok ihtiyaın var yahuuu çöp gibisin zateeenn![]()
Yok ya nerem çöp gibiSevgilim bile bni minik tombik aşkım diye seviyo
![]()
Allah Allah bana mı zayif görünüyosun![]()
Hoş buldum, idare ediyoruz işte sen nasılsın canım
İdare ediyoruz işte napalım alternatif çözüm yolları bunlarİyiym bebeğiiim ödev derdine düştüm bugün son tatilim yarın okul vaar
Handecana bahsettiğin aletten bizim evde de var TPlink yazıyodu yanlış hatırlamıyosam marksnda iki te anteni var dimii üstündede yeşil bi ışık yanıyoNasıl ari ettiysem çok garip cümle oldu
![]()
Bizimki mause usbsi varya onun gbi ustunde galiba öyle bisey yaziyooama anten falan yok kiz bizde
![]()
kızlar canım cok sıkkın esimle aramız kötü konusuyoruz ama sanki olması gerektigi icin gibi napıyon nasılsın kapatıyoz sonra canımı cok sıkıyo bu durum.ben herseye onu sevdigim icin evliligimiz icin katlanıyorum ama o sürekli bana yasaklar koyuyo.benmi yanlıs yapıyorum bilmiyorum benim ses tonuma bakıyor eger kotuyse hemen onunkide degişiyo aklımca ona tavır yapıyorum ama icim icimi yiyo onuda üzüp kırıyorum hatta kafasına takacak sorun edecek diyede canım yanıyo.biliyorum onun ordaki psikolojisinide hesaba katıyorum onun icinde kolay degil ama ya ben ne yapayım burada benimde sıkıntılarım, dertlerim, acılarım oluyor yinede hep onun icin katlanıyorum üc maymunu oynuyorum cogu zaman sırf sevgim icin yaptıgıda dokunuyo öyle önem veriyorum karsılıgı hep olumsuz söz yada yanıt.ben ailemden uzakta oturuyom mesafemiz var haliyle onlarada hasretim özlüyorum gideyim kalayım biraz annemi ablalarımı cok özledim diyorum olmaz ben gelince kalırsın yok söyle yok boyle hep olumsuz seyler bahaneler ben burda onun icin katlanıyorum oda hala beni üzüyo .neyse kızlar bende kendimce zoruma gittigi icin tavır yapıyorum hatta soguk konusuyorum anlıyordur neden yaptıgımı ama lafını acmıyo yinede benim canım yanıyo her durumda oda üzülüyordur diye kendimede kızıyorum ama bilmiyorumya .buraya yazıp biraz rahatlamak istedim hayırlsıyla gelsinde bitsin bu manasız sorunlar..
insallah canım ben onunla küs kalmak helede üzmek üzülmek istemiyorum. hayırlısıyla anlasın hatasınıda düzelsin küs kalmak beni dahada yıpratıyo:2:Şimdi okudum hayatim, umarım düzelirsiniz ne denilebilir ki başka :26:
zaten acık acık konusuyorum canım ama o sanki afedersin kötü bisey yapıyormusum gibi ters konusup agır sözler söyleyince benimkilerde geliyo haliyle aramıza soguklukta girsin istemiyorum sacma sapan seylerle üzüyoruz birbirimizi işte offffCnm allah buyuk sabir versin.bnce esinle acik acik konus dusunduklerini.telefonda vakit olmuyo diyosan mektup yaz anlat.boyel o knuyu acmiyo bnde acmiyorumla olmaz.anlamasini beklerken kendin uzuluyosn.acikca knusup cozum aramayi deneyin.
mektuba hayatta kabul etmez habersiz yazarsamda yine ters cıkar orası dogu oldugundan heseyi iki kat didikliyolarmıs bi keresinde aramadı diye ben taburu aradımda 30 kişiye hesap verdim sen neden aileni aramadın esinlemi aran kotu diye baya üzerine gelip sorgulamıslar hani olası osikolojik duruma karsı gibisinden yani anlayacan mektup olmaz okunuyo.zararı yok oda farkında pasam kalmama müsade etmiyo ben gelince zaten hesey gibi oda yoluna girecek ben gelene kadar kalmayıver diyo bende zoruma gidiyo kabullenemiyorum.ne varsa sanki illa sorun cıkaracak halbuki boyle sıkmazdı beni.sagol handem önerilerin icinde icim icimi yiyor kızz cok kafama takıyorum üzülüyo üzülüyom aramızdaki mesafeye hayırlısyla gelsin adamlar ya offffffcanım sağol bi bakayım ben buna, çok ihtiyacım var gerçekten. şu anda salonda bi tarafım dondu
o da taşıma açısından kolay olur. hangisinden bulursam artık, sağol hilalcim.
gülizar bence eşine bi mektup yaz, telde 2 dakikada anlatamadığın şeyleri yaz. senin de hakkın biraz kafanı dağıtman.. hem ailenin yanına kısa bi ziyaretin kime ne zararı olabilir? eşine neden gitmeni istemediğini sor bence. belki haklı bir düşüncesi vardır, ama sadece gitme demekle olmaz. neden istemiyor bi öğren..
insallah canım ben onunla küs kalmak helede üzmek üzülmek istemiyorum. hayırlısıyla anlasın hatasınıda düzelsin küs kalmak beni dahada yıpratıyo:2:
zaten acık acık konusuyorum canım ama o sanki afedersin kötü bisey yapıyormusum gibi ters konusup agır sözler söyleyince benimkilerde geliyo haliyle aramıza soguklukta girsin istemiyorum sacma sapan seylerle üzüyoruz birbirimizi işte offff
mektuba hayatta kabul etmez habersiz yazarsamda yine ters cıkar orası dogu oldugundan heseyi iki kat didikliyolarmıs bi keresinde aramadı diye ben taburu aradımda 30 kişiye hesap verdim sen neden aileni aramadın esinlemi aran kotu diye baya üzerine gelip sorgulamıslar hani olası osikolojik duruma karsı gibisinden yani anlayacan mektup olmaz okunuyo.zararı yok oda farkında pasam kalmama müsade etmiyo ben gelince zaten hesey gibi oda yoluna girecek ben gelene kadar kalmayıver diyo bende zoruma gidiyo kabullenemiyorum.ne varsa sanki illa sorun cıkaracak halbuki boyle sıkmazdı beni.sagol handem önerilerin icinde icim icimi yiyor kızz cok kafama takıyorum üzülüyo üzülüyom aramızdaki mesafeye hayırlısyla gelsin adamlar ya offffff
Kızlar yaaaa((
Spora gidicektim konuştum antrenörle. Anlaştık tek okanın fikrini alma kalmıştı. Şimdi söyledim de ben senin bu halini seviyorum bu halinle aşık oldum bu halini tanıdım he degissem sevmezmisin diceksin alakası yok ama bu halini cok seviyorum. Eger coookk istersen geldigim zaman beraber gideriz diogulsemmi aglasam mi
![]()
yani ben olsam üzülürdüm, benim uygun gördüğüm bir şeyi yapmamı engelliyor gibi gelirdi bana. bi karar alabildiğimde destekçim olmasını isterim. ama belki de kıskandığı için istememiştir. ben geleyim de gözümün önünde yap sporunu demiştir.
Kızlar yaaaa((
Spora gidicektim konuştum antrenörle. Anlaştık tek okanın fikrini alma kalmıştı. Şimdi söyledim de ben senin bu halini seviyorum bu halinle aşık oldum bu halini tanıdım he degissem sevmezmisin diceksin alakası yok ama bu halini cok seviyorum. Eger coookk istersen geldigim zaman beraber gideriz diogulsemmi aglasam mi
![]()
Aynen öyle ben tamam diyincede nasılda vazgeçirdim amaaa dio uyuz :):))kiskancligi tatli dille farkli bicimde yorumlamis sevgilin:)
selamm kızlar nabeeer![]()
kimse yok galiba :44:
Selam canıım ....
selamm kızlar nabeeer![]()