- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
- #12.661
Herkes nerede yahuu :44:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben geldim kizlarrr bugun benim askerim carsiya cikti sabah aradi hemen bilgisayara gectim 1 saat once ugurladim buruk bi mutluluk var icimdehafta ici 16.30 da mi teslim oluyorlar? Hafta sonu biz rahat 5 e kadar konusuyorduk aklim karisti bileniniz var mi:44:
Benim sevdiceğimin bulunduğu yerde giriş saati 16.00 hayatım çok çok iyi bir saate kadar durmuş zaten bize göre![]()
birlikle kafe arasi mesafe 20 dk kadarmis gecen hafta cmtsi cikmisti nerdeyse saat 5 e geliyordu gittiginde bugun 4te gitti aklim karisti canim biraz daha durabilir miydi acaba diye ama saglik olsun sabahtan bero konustuk da nedense icimde bi huzursuzluk var cozemedim okula da gitmedim bugun carsisi var diye ama gordugim halde hala icim rahat etmedi ya aglamak geliyo icimden surekli![]()
Canım çok çok iyi durmuş yani hiç sıkma canını, alacak verecek meselelerinden yok oyundu yemekti çaydı çorbaydı meselelerinden 2-3 saat görüşüldüğü bile oluyor çarşılarda, siz çok iyi konuşmuşsunuz. Gördüysen iyidir merak etme, senin bunalım havan vardır biraz ondan sana ters bir durum varmış gibi geliyordur![]()
evet canım ama anladıya hatasını bende artık herseyi cok buyutup tavır yapmayacam yoksa her sekilde üzülen ben oluyorum.demekki oda orda yinede anlam veremedigim degişik psikolojinin icinde yoksa hep üzülüp hemde niye böyle bişey yapsın.ins hayırlısıyla allahın izniyle saglıkla gelsinde napalım artık katlanacaz herseye bir sekilde.
biz seninle fazla sohbet etmedik seninki nerde kimi bekliyon canım.tanısalım hemde
bende canım cok sagol.sabrın sonu selamat evet kesinlikle ama ben kişilik olarakta cok cabugum hemen patlarım yani..hayırlısyla gelsin hepimizinkide canım ins iyi dileklerin icin tesekkürler![]()
Ben geldimm siZe bakinmayaaa:)emriş uyudu sabah 5te kalkcak nobete.gunduz nobetinde 2gunde bir goreve cikiyo.aracla dolaniyolarmis.cok goz onune ciktinn ortalikta dolasiyosun diyorum aklim daha cok kaliyo.askerlik pskolojisine emre yerine ben girdim daha cok.:/
Gunaydinn kizlarrr.sifayi kaptimmm hastayimmm![]()
Selamlaaaaaaaaar