93/3 asker yolu bekleyenler

ben geldim kizlarrr bugun benim askerim carsiya cikti sabah aradi hemen bilgisayara gectim 1 saat once ugurladim buruk bi mutluluk var icimde:43: hafta ici 16.30 da mi teslim oluyorlar? Hafta sonu biz rahat 5 e kadar konusuyorduk aklim karisti bileniniz var mi:44:

ben geldim kizlarrr bugun benim askerim carsiya cikti sabah aradi hemen bilgisayara gectim 1 saat once ugurladim buruk bi mutluluk var icimde:43: hafta ici 16.30 da mi teslim oluyorlar? Hafta sonu biz rahat 5 e kadar konusuyorduk aklim karisti bileniniz var mi:44:

Benim sevdiceğimin bulunduğu yerde giriş saati 16.00 hayatım çok çok iyi bir saate kadar durmuş zaten bize göre :34:

Benim sevdiceğimin bulunduğu yerde giriş saati 16.00 hayatım çok çok iyi bir saate kadar durmuş zaten bize göre :34:

birlikle kafe arasi mesafe 20 dk kadarmis gecen hafta cmtsi cikmisti nerdeyse saat 5 e geliyordu gittiginde bugun 4te gitti aklim karisti canim biraz daha durabilir miydi acaba diye ama saglik olsun sabahtan bero konustuk da nedense icimde bi huzursuzluk var cozemedim okula da gitmedim bugun carsisi var diye ama gordugim halde hala icim rahat etmedi ya aglamak geliyo icimden surekli:43:

birlikle kafe arasi mesafe 20 dk kadarmis gecen hafta cmtsi cikmisti nerdeyse saat 5 e geliyordu gittiginde bugun 4te gitti aklim karisti canim biraz daha durabilir miydi acaba diye ama saglik olsun sabahtan bero konustuk da nedense icimde bi huzursuzluk var cozemedim okula da gitmedim bugun carsisi var diye ama gordugim halde hala icim rahat etmedi ya aglamak geliyo icimden surekli:43:

Canım çok çok iyi durmuş yani hiç sıkma canını, alacak verecek meselelerinden yok oyundu yemekti çaydı çorbaydı meselelerinden 2-3 saat görüşüldüğü bile oluyor çarşılarda, siz çok iyi konuşmuşsunuz. Gördüysen iyidir merak etme, senin bunalım havan vardır biraz ondan sana ters bir durum varmış gibi geliyordur :34:

Canım çok çok iyi durmuş yani hiç sıkma canını, alacak verecek meselelerinden yok oyundu yemekti çaydı çorbaydı meselelerinden 2-3 saat görüşüldüğü bile oluyor çarşılarda, siz çok iyi konuşmuşsunuz. Gördüysen iyidir merak etme, senin bunalım havan vardır biraz ondan sana ters bir durum varmış gibi geliyordur :34:

valla bilemedim canim ya canım sıkıldı hic soylemedi en basta bugun 4 bucukta teslim olcam diye sonra saat 4 e geliyordu birden zaman geldi dedi bi tuhaf oldum 5e dogru gidecek diye en basta soylememesine canım sıkıldı ne biliyim belki de dedigin gibi bunalım havamdayım her seyi takiyorum kafama ya zaten takintiliydim askerlik iyice tuhaf yapti beni:43:

evet canım ama anladıya hatasını bende artık herseyi cok buyutup tavır yapmayacam yoksa her sekilde üzülen ben oluyorum.demekki oda orda yinede anlam veremedigim degişik psikolojinin icinde yoksa hep üzülüp hemde niye böyle bişey yapsın.ins hayırlısıyla allahın izniyle saglıkla gelsinde napalım artık katlanacaz herseye bir sekilde.
biz seninle fazla sohbet etmedik seninki nerde kimi bekliyon canım.tanısalım hemde

bende canım cok sagol.sabrın sonu selamat evet kesinlikle ama ben kişilik olarakta cok cabugum hemen patlarım yani..hayırlısyla gelsin hepimizinkide canım ins iyi dileklerin icin tesekkürler:16:

Erkek arkadasimi bekliyorum 5yildir birlikteyiz.adim kubra istanbulda oturuyorum.sevgilim tuncelide asker.safagim 00:00dan sonra 225.kendimi yarismaya katilir gbi hissettim bian oyle tanitirlar ya:)))

Ben geldimm siZe bakinmayaaa:)emriş uyudu sabah 5te kalkcak nobete.gunduz nobetinde 2gunde bir goreve cikiyo.aracla dolaniyolarmis.cok goz onune ciktinn ortalikta dolasiyosun diyorum aklim daha cok kaliyo.askerlik pskolojisine emre yerine ben girdim daha cok.:/

Ben geldimm siZe bakinmayaaa:)emriş uyudu sabah 5te kalkcak nobete.gunduz nobetinde 2gunde bir goreve cikiyo.aracla dolaniyolarmis.cok goz onune ciktinn ortalikta dolasiyosun diyorum aklim daha cok kaliyo.askerlik pskolojisine emre yerine ben girdim daha cok.:/

Canimm anlıyorum seni snde benim gibisin.. Ama Yapcak bisey yok iste elden bisey gelmiyo :(

:72: HUNİ CUMHURİYETİ ŞAFAK PANOSU :72:

:92: 12 . ARALIK. 2013 :92:

:16: TEZKERELERİNİ ALAN HUNİLİLER :16:

:66: PLAKALARA DÜŞMÜŞ HUNİLİLER :66:

:32: PLAKALARA DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :32:

:9: ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :9:

... seros08 ... 127

... ezgisaygin ... 142

... yuppisi ... 145

... Snt55 ... 165

:61: YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :61:

... apple2 ... 225