93/3 asker yolu bekleyenler

Herkese sellaaamm haftanın son gününe geldik neyseki oh şimdiden haftasonu moduna girmeye hazırıııımmm:9:

Nasılsınıız hepiniiizz
:nazar::nazar:

eşim aramadı bugün merak ettim
arar ins saglık olsun hande fırsat bulamıyor demekki üzülme canım:34:
Herkese sellaaamm haftanın son gününe geldik neyseki oh şimdiden haftasonu moduna girmeye hazırıııımmm:9:

Nasılsınıız hepiniiizz
:nazar::nazar:

evet sükür bu haftada bitiyor.hayırlısıyla atlatalım su kısı soguk, kar beklemek daha zor geliyo bana.gunler sıkıcı hep aynı.
sen nasılsınn

müsaittir de dünden kızgın bana aramaz :)
bakalım 1-2 gün görüşmüycez sanırım.... :50:
benimkide bana kızdıgında armız bozulunca böyle demişti hande sürekli görüsmeyelim biraz özleyelim birbirimizi demişti.görünce o geldi aklıma sonrada hic bisey yokmus gibi aradı konustu bende bozuntuya vermemiştim... ah su erkekler ömür torpusü allah basımızdan eksik etmesinde cekiyoruz bakalım.

benimkide bana kızdıgında armız bozulunca böyle demişti hande sürekli görüsmeyelim biraz özleyelim birbirimizi demişti.görünce o geldi aklıma sonrada hic bisey yokmus gibi aradı konustu bende bozuntuya vermemiştim... ah su erkekler ömür torpusü allah basımızdan eksik etmesinde cekiyoruz bakalım.

gülicim görüşmeyelim demedi ama dün konuşurken hoşlanmadığı bişey söyledim diye kapattı teli, sonra da bi daha aramadı.
arayana kadar ben de aramamak niyetindeyim.. çünkü söylediğim yanlış bişey yok..

gülicim görüşmeyelim demedi ama dün konuşurken hoşlanmadığı bişey söyledim diye kapattı teli, sonra da bi daha aramadı.
arayana kadar ben de aramamak niyetindeyim.. çünkü söylediğim yanlış bişey yok..

anlam veremiyorum ben artık hande benimkide 2 gün önce bana neler sayıyordu simdi sanki onları diyen o degil hicbisey yokmus gibi davranıyor.bende senin sözlerin agrıma gitti diye bi baslayacam sonu gelmez diye korkuyorum. yeterki hayırlsıyla gelsinlerde katlanıyoruz artık herseylerine.zaten onlara göre biz yanlıs onlar ne derse desinler dogrularçaynı benim basımda var seni cok iyi anlıyorum

arar ins saglık olsun hande fırsat bulamıyor demekki üzülme canım:34:

evet sükür bu haftada bitiyor.hayırlısıyla atlatalım su kısı soguk, kar beklemek daha zor geliyo bana.gunler sıkıcı hep aynı.
sen nasılsınn

Bütün haftalar bitssiiiiin artık kavuşma haftaları gelsiiiinnn
:16:

Bende iyiyim canım hep aynı şeyler
:1:

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnn :16:

Ezgiiiii doğum günün kutlu olsun :54:

Bütün sayfaları okudum, çok özledim sizi ya.
Akşamları giremiyorum çünkü internetim çekmiyor :50:
Modem salonda ama salonda oturmuyoruz, internet de diğer odalardan çekmiyor! :5:
acil bi çözüm bulmam lazım bu duruma.

bebeğimm daha yeni görüyorum bildirim olmadığından artıkkk teşekkür ederim çok çokkkk :52::52:

Fıstıkkk doğum günün kutlu olsunnnn nice mutlu senelere ,,inşallah bi daha ki doğum gününde sevdiğinle olcaksınnn ... :16:

İyi ki doğdunn...:16::16::16:

çok teşekkür ederim valla askerliğide yedik bitiyo inş beraber kutlucaaz seneye eveet hepimiz sevdiklerimizle sağlıkla geçirelim canım benimmmmm iyi ki varsınızzz :16::16:

Back
X