- Konu Sahibi mutluluk_06
- #12.681
Herkese sellaaamm haftanın son gününe geldik neyseki oh şimdiden haftasonu moduna girmeye hazırıııımmm
Nasılsınıız hepiniiizz

Nasılsınıız hepiniiizz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arar ins saglık olsun hande fırsat bulamıyor demekki üzülme canımeşim aramadı bugün merak ettim
Herkese sellaaamm haftanın son gününe geldik neyseki oh şimdiden haftasonu moduna girmeye hazırıııımmm
Nasılsınıız hepiniiizz![]()
Geçmş olsn :26: Havalar kötü ya bide işe gidip geliyosun şifayı kapman cok normal ama dikkat ette ilerlemesin canım :26:
eşim aramadı bugün merak ettim
Musait olamamistir belki.arar mutlaka
Saol cnm.valla icim dısım bol limonlu corba oldu.hasta olmiym diye ugrastm ama kacamadm:)valla kat kat giyinip cikiyorumm insallah iyilescem daha ck ilerlemeden.
benimkide bana kızdıgında armız bozulunca böyle demişti hande sürekli görüsmeyelim biraz özleyelim birbirimizi demişti.görünce o geldi aklıma sonrada hic bisey yokmus gibi aradı konustu bende bozuntuya vermemiştim... ah su erkekler ömür torpusü allah basımızdan eksik etmesinde cekiyoruz bakalım.müsaittir de dünden kızgın bana aramaz :)
bakalım 1-2 gün görüşmüycez sanırım....![]()
benimkide bana kızdıgında armız bozulunca böyle demişti hande sürekli görüsmeyelim biraz özleyelim birbirimizi demişti.görünce o geldi aklıma sonrada hic bisey yokmus gibi aradı konustu bende bozuntuya vermemiştim... ah su erkekler ömür torpusü allah basımızdan eksik etmesinde cekiyoruz bakalım.
gülicim görüşmeyelim demedi ama dün konuşurken hoşlanmadığı bişey söyledim diye kapattı teli, sonra da bi daha aramadı.
arayana kadar ben de aramamak niyetindeyim.. çünkü söylediğim yanlış bişey yok..
Hoşgeldin Çağla
Soguk dimi dışarısı donmadan gelmşsn eve neyseki![]()
arar ins saglık olsun hande fırsat bulamıyor demekki üzülme canım
evet sükür bu haftada bitiyor.hayırlısıyla atlatalım su kısı soguk, kar beklemek daha zor geliyo bana.gunler sıkıcı hep aynı.
sen nasılsınn
müsaittir de dünden kızgın bana aramaz :)
bakalım 1-2 gün görüşmüycez sanırım....![]()
geçmiş olsun kübi..![]()
Gunaydinn kizlarrr.sifayi kaptimmm hastayimmm![]()
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnn
Ezgiiiii doğum günün kutlu olsun
Bütün sayfaları okudum, çok özledim sizi ya.
Akşamları giremiyorum çünkü internetim çekmiyor
Modem salonda ama salonda oturmuyoruz, internet de diğer odalardan çekmiyor!
acil bi çözüm bulmam lazım bu duruma.
Doğum günün kutlu olsun canım nice mutu senelerin olsun inşAllah sevdiklerinle birliktee![]()
Fıstıkkk doğum günün kutlu olsunnnn nice mutlu senelere ,,inşallah bi daha ki doğum gününde sevdiğinle olcaksınnn ...
İyi ki doğdunn...![]()
Bugün de bitiyor.. 12 ağustostan 12 aralığa vay be.,,,