93/3 asker yolu bekleyenler

ezgi sen de burada çok foto falan paylaşıyosun dikkat et kuşum, birileri yazıları fotoları falan arşivleyip aleyhimizde kullanmaya çalışıyor.

amaaaan istediğini alsın kullansın ya :D çokta fifi benim gizlim saklımda yok zaten sevgilimdende ailesindende açtığım tüm konular , konuşmalarımı zaten saygın bilip görüp okuyor üyeliiğimi bildiğinden hatta gülüyor bazı konuşmalarımıza burda geçen bile bu yüzden çokta umursamıyorum bırak arşiv yapsın hhahahah :52:

eleusis ben gittim eşimin yanına çıkardım bi haftasonu.
her hafta olur mu bilmiyorum ama ayda 1 olur demişti eşim bana.

biz işte yemin töreninde çıkarmıştıkk. şimdi usta birliğindede ayda 1 kere bile olsa çok iyi hasret gideririz. ACABA BURDA İSTANBUL-BÜYÜKADA'da askeri olan varmıı. Ben hiçbi yerde bulamıyorum birliği hakkında bilgii.

Hoşgeldnz kızlar bnm çarşım yoktu yarın olcak sanırım :61:
Dilancım hayrlı olsun usta birliğinizde.Gelme tarihi brz canını sıkmş ama geliyo en azından böyle düşünmk lazm :26:

sağol kuzucum:16: daha iyiyim konuştuk plan değişti işte Ankara oldu uzak oldu ama ne yapayım artık hayırlısı buymuş.
senden naber ?

çarşı vardı benimki de çıktı ama internete girmedi, oyun oynamış. :47:
eşim aşçı olduğundan çift çarşısı var.
yarın da çıkar belki ama ben yarın yine sınavda görevliyim diye görüşemeyiz herhalde.. :50:

sağol kuzucum:16: daha iyiyim konuştuk plan değişti işte Ankara oldu uzak oldu ama ne yapayım artık hayırlısı buymuş.
senden naber ?

İyi olmaya çalışıyorm işte nasıl oliyim özlemle bekliyoruz :31:
ankarada cok uzak degldir ya en azından bizim 19 saat ondan iyidir :1:

çarşı vardı benimki de çıktı ama internete girmedi, oyun oynamış. :47:
eşim aşçı olduğundan çift çarşısı var.
yarın da çıkar belki ama ben yarın yine sınavda görevliyim diye görüşemeyiz herhalde.. :50:

yaaa ne guzel cift carsi canim :) gerci bazen keske carsi izni olmasa diye isyan ediyorum ama cift carsi izni de guzel oluyordur gorusebildiginiz zamanlarda :)

hayirdir canim noldu :26: benimki de oyleydi bugun zaten carsilarin yarisi tartismajla geciyor olmasa daha iyi dedirtiyor bazen:5:

ay yok keşke tartışssaydık haftaya gelecekti meğer 3ünde çıkacakmış bende planlamış heyecanla bekliyordum usta birliğide Ankara çıktı bugün yani iyi haberler almadım :50:

ay yok keşke tartışssaydık haftaya gelecekti meğer 3ünde çıkacakmış bende planlamış heyecanla bekliyordum usta birliğide Ankara çıktı bugün yani iyi haberler almadım :50:

ay canim tovde de ne diye tartissaniz daha iyiymis allah korusun tartismasin kimse ya herkes gul gibi gecinip gitsin:29: Hakkinda hayirlisi olsun canim sıkma canını haftaya olmaması kotu olmus ama yine goruseceksiniz uzulme:34:

Son düzenleme:
Back
X