- 1 Temmuz 2013
- 3.734
- 121
- 113
- Konu Sahibi mutluluk_06
- #12.881
ezgi sen de burada çok foto falan paylaşıyosun dikkat et kuşum, birileri yazıları fotoları falan arşivleyip aleyhimizde kullanmaya çalışıyor.
amaaaan istediğini alsın kullansın ya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ezgi sen de burada çok foto falan paylaşıyosun dikkat et kuşum, birileri yazıları fotoları falan arşivleyip aleyhimizde kullanmaya çalışıyor.
eleusis ben gittim eşimin yanına çıkardım bi haftasonu.
her hafta olur mu bilmiyorum ama ayda 1 olur demişti eşim bana.
Ezgiiiii bayıldımmmmmmm cok guzel bende yıl dönümümüzü istiyorummm ama cesaret edemedim
cok guzel dımı bende bayıldımm![]()
Iyi aksamlar kizlarr keyifler nasil, bugun carsisi olan var miydi? Gorustunuz mu askerlerinizle?
ben geldimmmmmmm![]()
Hoşgeldnz kızlar bnm çarşım yoktu yarın olcak sanırım
Dilancım hayrlı olsun usta birliğinizde.Gelme tarihi brz canını sıkmş ama geliyo en azından böyle düşünmk lazm :26:
Iyi aksamlar kizlarr keyifler nasil, bugun carsisi olan var miydi? Gorustunuz mu askerlerinizle?
sağol kuzucumdaha iyiyim konuştuk plan değişti işte Ankara oldu uzak oldu ama ne yapayım artık hayırlısı buymuş.
senden naber ?
çarşı vardı benimki de çıktı ama internete girmedi, oyun oynamış.
eşim aşçı olduğundan çift çarşısı var.
yarın da çıkar belki ama ben yarın yine sınavda görevliyim diye görüşemeyiz herhalde..![]()
İyi olmaya çalışıyorm işte nasıl oliyim özlemle bekliyoruz
ankarada cok uzak degldir ya en azından bizim 19 saat ondan iyidir![]()
benimkide çıktıda görüştük bugün görüşmeyeydik daha iyiydi![]()
hayirdir canim noldu :26: benimki de oyleydi bugun zaten carsilarin yarisi tartismajla geciyor olmasa daha iyi dedirtiyor bazen![]()
ay yok keşke tartışssaydık haftaya gelecekti meğer 3ünde çıkacakmış bende planlamış heyecanla bekliyordum usta birliğide Ankara çıktı bugün yani iyi haberler almadım![]()
benimkide çıktıda görüştük bugün görüşmeyeydik daha iyiydi![]()