93/3 asker yolu bekleyenler

iyi akşamlar güzellik :)
kimsecikler yok ben iyiyim bugün alışveriş yaptım moralim yerine geldi biraz saç bakımına kafayı taktımda bu ara :)
sen nasılsınnn?:16:

Hoş geldin tatlım
:3:
Ohh ne güzel kafanı dağıtmışsın işte iyi gelmiştir
:21:
Bende iyiym şüküür çarşımz vardı bugün ama göremedim
:47:net cafe de sıra gelmedi isyana bağladım :47::47::47: oda erken gitti öyle olunca:31:

Hoş geldin tatlım
:3:
Ohh ne güzel kafanı dağıtmışsın işte iyi gelmiştir
:21:
Bende iyiym şüküür çarşımz vardı bugün ama göremedim
:47:net cafe de sıra gelmedi isyana bağladım :47::47::47: oda erken gitti öyle olunca:31:

aynen canım :52:
aa :( o çok kötü oluyor ya :50: sağlık olsun canım bende dün açtı da kafede arkadan birileri bakıyordu kapattı oda kısa görüştük yani:50:

iyi akşmlr kızlar sonunda askerlk yermz dün belli oldu. Kars çıktı çok soğk ama raht olr diyolr sevdğim cuma günü yanıma gelyo dağtm iznine nasipse baklm kars askerlk macermz nsl olcak :( herşeyin hayrlısı diyorum ve dua etmye devam ediyorum Allah yardmcmz olsun kzlar hepimizn :72:

Tuğba hayırlı olsun.. Biraz üsüyecek sanırım sevgilin, ama rahat olsun da şurada aralığı yariladik kış da bitecek.

iyi akşmlr kızlar sonunda askerlk yermz dün belli oldu. Kars çıktı çok soğk ama raht olr diyolr sevdğim cuma günü yanıma gelyo dağtm iznine nasipse baklm kars askerlk macermz nsl olcak :( herşeyin hayrlısı diyorum ve dua etmye devam ediyorum Allah yardmcmz olsun kzlar hepimizn :72:

Gözünüz aydın canım ya belli olmş en azından onun stresinden kurtuldnz :26:
Kars cok soguk olur dikkat etsin :26:

Valla çağlanin interneti kablolu, soğuk odadan bağlanmakta zorluk yaşıyormuş, ama yakında çözülecek. Ben haftasonu da çalıştım o yüzden yoktum. Ece buralarda ama çok konuşmuyo, hazal pek yazmıyo neden bilmiyorum, ezginin misafiri var genel olarak böyle galibâ

Valla çağlanin interneti kablolu, soğuk odadan bağlanmakta zorluk yaşıyormuş, ama yakında çözülecek. Ben haftasonu da çalıştım o yüzden yoktum. Ece buralarda ama çok konuşmuyo, hazal pek yazmıyo neden bilmiyorum, ezginin misafiri var genel olarak böyle galibâ

maşallah herkeste pek yoğun desene:1:
bende yarından ders çalışmaya başlayacam artık pek bakamam galiba :44:

Back
X