- Konu Sahibi mutluluk_06
- #12.921
Herkese iyi akşamlar güzelliikleeer 

Nasılsınız bakalııım

Nasılsınız bakalııım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkese iyi akşamlar güzelliikleeer
Nasılsınız bakalııım![]()
iyi akşamlar güzellik :)
kimsecikler yok ben iyiyim bugün alışveriş yaptım moralim yerine geldi biraz saç bakımına kafayı taktımda bu ara :)
sen nasılsınnn?![]()
Kızlar iyi akşamlar nasılsınız![]()
Hoş geldin tatlım
Ohh ne güzel kafanı dağıtmışsın işte iyi gelmiştir
Bende iyiym şüküür çarşımz vardı bugün ama göremedimnet cafe de sıra gelmedi isyana bağladım
oda erken gitti öyle olunca
![]()
Hoş geldin tatlım
Ohh ne güzel kafanı dağıtmışsın işte iyi gelmiştir
Bende iyiym şüküür çarşımz vardı bugün ama göremedimnet cafe de sıra gelmedi isyana bağladım
oda erken gitti öyle olunca
![]()
seroş yine mi yaaa
siz ne zaman kavuşucaksınız offffffff :26:
aynen canım
aao çok kötü oluyor ya
sağlık olsun canım bende dün açtı da kafede arkadan birileri bakıyordu kapattı oda kısa görüştük yani
![]()
iyi akşmlr kızlar sonunda askerlk yermz dün belli oldu. Kars çıktı çok soğk ama raht olr diyolr sevdğim cuma günü yanıma gelyo dağtm iznine nasipse baklm kars askerlk macermz nsl olcakherşeyin hayrlısı diyorum ve dua etmye devam ediyorum Allah yardmcmz olsun kzlar hepimizn
![]()
Valla çağlanin interneti kablolu, soğuk odadan bağlanmakta zorluk yaşıyormuş, ama yakında çözülecek. Ben haftasonu da çalıştım o yüzden yoktum. Ece buralarda ama çok konuşmuyo, hazal pek yazmıyo neden bilmiyorum, ezginin misafiri var genel olarak böyle galibâ
Kızlar Ezginin dovmesini gördükten sonraa pazar gününe randevu aldım veee dövme yaptiriyorum![]()