- Konu Sahibi mutluluk_06
- #12.961
Gunaydinnn.istanbulda hava aydinlanmayi unutmus gbi:)bu haftada cabucak gecsin insallah:)
Bizim güneş ışıl ışıl maşallah

keyifler nasııl bakalım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydinnn.istanbulda hava aydinlanmayi unutmus gbi:)bu haftada cabucak gecsin insallah:)
Hava patladi brda yagmur var.iyi nasil olsun valla isteyim bitsin eve gidiym istiyorm:)emre goreve cikti.o goreve ciktimi brz huzursuz oluyorm haliyle.snde ne var ne yok nasilsinBizim güneş ışıl ışıl maşallah
keyifler nasııl bakalım![]()
iyi aksamlar kizlar canım cok sıkılıyor sabahtan beri okuldayım halâ eve gitmedim bugun sanki gecmiyor gibi ya saate bakıyorum bi turlu ilerlmiyor sanki![]()
iyi akşamlar
Saat 7 olmş asıl bundan snrası zor geciyo gibi geliyo bnada![]()
ay hic sorma ece ya sabahi bitirmek ayri dert aksami gecirmek ayri bi de bunun gecesi var. Ama bugun bi tuhaflik var gibi gecmiyor saatler daraldim vallahi.
iyi aksamlar seroscumm nasilsin![]()
En güzel uyuyunca geçiyo zamanTavsiye ederm yani
![]()
ay hic sorma ece ya sabahi bitirmek ayri dert aksami gecirmek ayri bi de bunun gecesi var. Ama bugun bi tuhaflik var gibi gecmiyor saatler daraldim vallahi.
iyi aksamlar seroscumm nasilsin![]()
Zor oluyo ama geçiyo kızlar bir şekilde napalım sabıır
İyiyim kuzum sabahtan beri ödev yapıyooz ancak bitti sizler nasılsınız![]()
aynen seroscum sabırr sabırr burda bize oralarda askerlerimize sabırben de iyim tatlim sevdicegim aradi onunla konusuyordum
ben de odev yok sukur de not falan cikartiyorum artik finallere hazirlik :)
Ahh onlara bizden daha çok sabır lazım tabikii
Ohh ne güzell
Vayy kızımız çalışkan bende çalışıcam da daha moda giremedim![]()
7 ay 12 gün....
şu 6 ayı bi görelim de![]()