93/3 asker yolu bekleyenler

ya kısa donemde de tabıkı ayrılık var tamam uzulursun ama abartıyorlarsa onlar zaten kalkısmasın bıle ya ayıp dıye bısey var yanı :34:
onların 2 katı yapan bız varız kızlara deseydın sızın 2 nız bı benım bekleyısım edıyorsunuz anca dıye handecım ondan aman ben asker bekledım efendım bılmemne bana cokta sey gelmıyo acıkcası :34:

Siz ikiniz ben tek diye bir geyik muhabbeti vardı ya onu deseydin Handecan belki anlarlardı :9: :9:

şimdi o 5 ayı 2 ile çarp üstüne bir de 2 ekle işte ben o kadar bekliyorum dedim :47:

Hoşgeldin seni bi yerlerden hatrlıyorm sanki ama nerden :44::1:
Allah kavuştursun sag saglim canım :72:

93/4 lerde takılıyordum ama bayadır giremiyordum belki orda görmüşsündür bahriyeli yapıyordu askerim amin canım hepimiz inş hoşbuldum bu arada :)
Hoşgeldin hayırlı teskereler

Teşekkür ederim sizede hayırlı teskereler :)
Hoş geldiiiin , hayırlı tezkereler olsun :72:

Hoşbulduuummmm teşekkür ediyorum size de :)

Son düzenleme:
93/4 lerde takılıyordum ama bayadır giremiyordum belki orda görmüşsündür bahriyeli yapıyordu askerim amin canım hepimiz inş hoşbuldum bu arada :)

Teşekkür ederim sizede hayırlı teskereler :)

Hoşbulduuummmm teşekkür ediyorum size de :)

Teşekkürler. Bahset bakalım kendinden biraz.
Nerdensin kimsin askerin nerede , çok oldu biraz sorular ama :9:

Benm babamda kac sene görev yaptı demştim hatta evet şimdi net hatrladm :1:
Nasıl geciyomş askerlik peki rahat mı :44:

Evet ta kendisiyim :))
Çok kötüymüş canım ya sabah 6 aksam 11 hep çalışıyorlarmış dinlenemiyoruz diyor. Gemi tersanede zaten şuan ama tl falan sokamadı içeri henüz ankesörlüden günde 10-15 dk konuşabiliyoruz bazen 2 günde bir :(

öyle canım benim sabır başka çare yok
hayırlısı ile gelsin yeter ki

sağol ezgim ya malesef aşırı duygusalım ve hep icime atıyorum
aslında kendime zarar veriyorum kimseye bişey olmuyor olan sadece bana oluyor

evet işte kendine yapıyorsun hayatım ondan diyorum.. inş kısa sürede herşey yoluna girer ..

Back
X