- 13 Şubat 2014
- 2.019
- 45
- 83
- Konu Sahibi mutluluk_06
- #22.961
kız 25 yaşlı mı 25 yşında arkadaşlarım var benle bir duruyolar
![]()
Ne bileyim ya 30a yaklasiyorum ya gittikçe kndimi öyle hissettm.bnde yasimi gostermem daha genc duruyrm minyonum ondan:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız 25 yaşlı mı 25 yşında arkadaşlarım var benle bir duruyolar
![]()
Günaydın hepinize canlaaar
Yarından sonra yatcaz kalkcaz ı sölemeye başlıyorum![]()
evet aynen canım bnmde ekimde :)aslında bnmde eylülde doluyo tam 25e o zmn grmş olcamsene olarak hesaplayınca 25 oluyoda aslında 24üz dimi:)
Ne güzel canm darısı başımıza :)
Çok güzel gerçekten herkesin başına İnşAllahh![]()
Ne bileyim ya 30a yaklasiyorum ya gittikçe kndimi öyle hissettm.bnde yasimi gostermem daha genc duruyrm minyonum ondan:)
bende minyonum liseli sanıyolart beni
![]()
![]()
Bu topiktekilerin çogu minyon ozamnHande çağla ve bende minyonuz
![]()
![]()
Aynen hee biz üçümüz de ufacığız kızlar![]()
Böyle daha iyi bnce kibar gozukuyoruz cok ben memnunum halimden:))
Benm sevgilim 183 cm olunca benle dalga geciyo boynuna sarılmak için ayak parmaklarımın üstüne basıyorm
Ama o diyo senn minik olman bni sana daha cok çekti diye![]()
Ehehe bu kadar benzerler yalnız. Uzaktan bir baktım, anaam ne tatlı bu kız ufacık tefecik tam bana göre demiş Aytaç da içinden![]()
Ya bazı erkekler böyle uzun boylu olsun fit olsun fln diye bakıyo kimiside özellikle minik olsun istiyo bn bunu anladm
Çocugumuz oldugunda ikinizi yan yana koycam bakcam size diyoEl ele tutuşurken bna işaret parmagını tutturuyo kücük cocuk gibi
![]()
ahahah. Beni de hanimiş hanimiş diye seviyo, şebek bunlar yaa![]()
Aman bak bahsedince özlemim çoğaldı
Niye gelmiyolar çağlaaaaaaaaaaaaaa![]()
Askerlikten bıktım artık Eceeeeeeeeeeee, bugün çarşıda hala daha uzman çavuşluk sınavları açılmamış diyordu. Taktı adam yaaaaa vazgeçmiyo![]()
Benm sevgilim 183 cm olunca benle dalga geciyo boynuna sarılmak için ayak parmaklarımın üstüne basıyorm
Ama o diyo senn minik olman bni sana daha cok çekti diye![]()
Ne zamanmış başvuruları peki![]()
Askerlikten bıktım artık Eceeeeeeeeeeee, bugün çarşıda hala daha uzman çavuşluk sınavları açılmamış diyordu. Taktı adam yaaaaa vazgeçmiyo![]()