93/3 asker yolu bekleyenler

kızlar bugün sevgilimde skypte konuşurken aynı anda ikimizde birbirimize şarkı attık aa aynı anda diye derken bi baktık ikimizde aynı şarkıyı atmışız :) dün alayda dinlemiş aklına ben gelmişim bende geçen gün dinlemiştim samete gönderirim diye düşünmüştüm :)şarkı bu http://www.dailymotion.com/video/x1ls332_yalin-yeniden_music :16::16:

ttlm bu şarkı çok güzl ya sevgilim izne geldğinde de onlarda bana bu şarkıyı açtı dinlerdik berabr bk aklma geldi :16:

Ne güzl olmş öyle aynı anda aynı şarkıyı atmanz :)))

Evet o artiyo surekli alistim konusmaya her gece gec arayinca eksik hissediyom kndimi.

ah ah askerlk süresnce bu byle napcn onlr uygn oldgnda arayblyolar anca :( ama bgn onn sesyle uyndm sbh 6.5 ta aradı nöbettymiş :) öğlnde aradı yarm saat konstk byle olnca güzl geçyo yarnda çarşya çıkck snrm netten görşrz inşallah :16:

8 sene öncesinden vardı şarkımız aslında güzel olan bütün şarkılar bizim ama evet artık favorim bu oldu tamamdır :16:

bzde seçe seçe şarkı sayımızı 3e çıkardık :9: :9:

ah ah askerlk süresnce bu byle napcn onlr uygn oldgnda arayblyolar anca :( ama bgn onn sesyle uyndm sbh 6.5 ta aradı nöbettymiş :) öğlnde aradı yarm saat konstk byle olnca güzl geçyo yarnda çarşya çıkck snrm netten görşrz inşallah :16:

Evet uzun konustukca daha iyi geliyo ikimizede ama fena alisiyorz:) ne guzel sabah onun sesiyle uyanmak. Ins grusursnz tatlim netten gorursun ne guzel

bzde seçe seçe şarkı sayımızı 3e çıkardık :9: :9:

bizdede zaman geçtikce şarkının modası geçtikce unutuyorum :) yenileri geliyo yerine

Evet uzun konustukca daha iyi geliyo ikimizede ama fena alisiyorz:) ne guzel sabah onun sesiyle uyanmak. Ins grusursnz tatlim netten gorursun ne guzel
inşallah canm hepmz hergn duyalm seslerni inş :16: :16:
bizdede zaman geçtikce şarkının modası geçtikce unutuyorum :) yenileri geliyo yerine

bzm hep aynı bak önce limon çiçeklerini seçmştk snra hastlkta sağlkta eklndi snra baha canım sevgilim de ekledk hepsni düğünmzde dans müzkleri yapcaz :9: :9: bide gökhan tepe ası aşk olsun var ya onu da salona girerkn yada pasta kesmnde düşünyrum :38:

inşallah canm hepmz hergn duyalm seslerni inş :16: :16:

bzm hep aynı bak önce limon çiçeklerini seçmştk snra hastlkta sağlkta eklndi snra baha canım sevgilim de ekledk hepsni düğünmzde dans müzkleri yapcaz :9: :9: bide gökhan tepe ası aşk olsun var ya onu da salona girerkn yada pasta kesmnde düşünyrum :38:
uu çok iyi düğün için ayarlamışsınız siz :)bizim ilk tanıştığımız gün cafede o mahsun kırmızı gülün dinle şarkısını açtırmıştı o var :1: cesaretin varmı aşka var yine yıllar öncesinden çıkmaya başladığımız günden kalma :)ama en çokda boys anılar vardı onun dönmez olsun diye şarkısı vardı o var şimdide yalının şarkısının hatırası oldu :1:

uu çok iyi düğün için ayarlamışsınız siz :)bizim ilk tanıştığımız gün cafede o mahsun kırmızı gülün dinle şarkısını açtırmıştı o var :1: cesaretin varmı aşka var yine yıllar öncesinden çıkmaya başladığımız günden kalma :)ama en çokda boys anılar vardı onun dönmez olsun diye şarkısı vardı o var şimdide yalının şarkısının hatırası oldu :1:

ooo siznde baya varms yahu :9: 8 sene de baya olms bnde bzm 4.5 sene fazla dydum sz evli nişnlı hngisi :))

Back
X