- Konu Sahibi mutluluk_06
- #23.101
52 den iyidir be Ece![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
52 den iyidir be Ece![]()
Daha da onca günümüz var yani bi de![]()
Dün gece uyuyamayınca haftaları saydım kızlar ya. Tam 17 haftamız kalmış ( arta kalan 3-4 günü saymıyorum )İşsizlikten bunu hesaplayıp off be dedim.
Hadi bugün bi tanesi daha başladı, darısı 17 ncinin başına diyelim. Sabah sabah ne çok konuştum.
Günaydınlar herkeseee
![]()
35 hafta mı gecmş şimdi iyi oldu işte bunu hatrlatman
![]()
15haftada bnm kladi o zmn.o civarlarda yani.ndnse hafta olarak gozume az geldi delimiyim ne:))
Gunaydinnnnn:)
Artık moral depolamak için ne yapacağımı şaşırdım ben. Oh maşallah 3 de 2 si bitti artık diyorum, şafağın üstüne bi 95 daha koyuyorum ya böyle olsaydı falan diyorum![]()
İyi yapıyosn yoksa başka türlü motive oluncak gibi degl![]()
ayy canm ne güzel ya sanki bnmki geliyormuş gibi sevndim ne hoş şeyler bunlar yaa:) sağsalim kavuşun inşallahhh![]()
Ayyyyyyy sınavı fln boşverdm yani okurkenGeliyo ya perşembe yani cok az kaldı öffff cok güzel olur kavuşmanız umarım
![]()
Canım gözün aydın şimdiden sizde bitirdiniz darısı diğer yarenlere olsun inşallah![]()
Ohh seros ya vallahi ck svindim.bu sevgilin olmadan son pazar gunun.bndan sonraki misss havalarda birliktesiniz.
Sinavlarinda insallah ck iyi gecer bu mutlulugun heyecanin ustune cifte mutluluk olr![]()
Geç de olsa herkese günaydınlar mutlu haftalar diliyoruuuum![]()
10 dakika falan sürüyo zaten motive oluşum![]()
Bende boşverdim valla
He 2 gün kaldı bugünü saymıyorum gerçi perşembe akşam burda olcak ama olsunHiç inaanasım gelmiyoor
![]()
selamm kızlarnapıyonz bakalm annmle temzlk yaptktan snra oturbldm bilgsyara
![]()
Ya hiç motive edici bşy olmasaydı Çağla ????Brzda böyle düşün azcıkta buna sevin bnce
![]()
Şuan çöküntü haline geçtim mesela.![]()
Kursu düşün derslerini düşün şöyle bi uzaklaş askerlikten![]()
Olmuyoo olmuyooo![]()
Ya sen çok olumsuzsun brz pozitif ol :18:
Ah vah ederek zamanın hızlı geçmedigini biliyorz artk 8 aydır ondan moralini bozmaBunun adce sana zararı olur biliyosn
![]()