93/3 asker yolu bekleyenler

Dün gece uyuyamayınca haftaları saydım kızlar ya. Tam 17 haftamız kalmış ( arta kalan 3-4 günü saymıyorum ) :27: İşsizlikten bunu hesaplayıp off be dedim. :5::5: Hadi bugün bi tanesi daha başladı, darısı 17 ncinin başına diyelim. Sabah sabah ne çok konuştum. :17: Günaydınlar herkeseee :3:

15haftada bnm kladi o zmn.o civarlarda yani.ndnse hafta olarak gozume az geldi delimiyim ne:))
Gunaydinnnnn:)

Artık moral depolamak için ne yapacağımı şaşırdım ben. Oh maşallah 3 de 2 si bitti artık diyorum, şafağın üstüne bi 95 daha koyuyorum ya böyle olsaydı falan diyorum :52::52:

İyi yapıyosn yoksa başka türlü motive oluncak gibi degl :1:

ayy canm ne güzel ya sanki bnmki geliyormuş gibi sevndim ne hoş şeyler bunlar yaa:) sağsalim kavuşun inşallahhh:nazar:

İnşAllah canım inşAllah sıra sizlere geliyorr sizin için de sevineceğiz:16:
Ayyyyyyy sınavı fln boşverdm yani okurken :1: Geliyo ya perşembe yani cok az kaldı öffff cok güzel olur kavuşmanız umarım :16:

Bende boşverdim valla:nazar::nazar:
He 2 gün kaldı bugünü saymıyorum gerçi perşembe akşam burda olcak ama olsun
:1:Hiç inaanasım gelmiyoor :ssz:
Canım gözün aydın şimdiden sizde bitirdiniz darısı diğer yarenlere olsun inşallah:16::16:

Seleniim teşekkür ediyorum bebeğim nihayet sıra bize geldi herkesin başına herkesinn :nazar::nazar:

Ohh seros ya vallahi ck svindim.bu sevgilin olmadan son pazar gunun.bndan sonraki misss havalarda birliktesiniz.
Sinavlarinda insallah ck iyi gecer bu mutlulugun heyecanin ustune cifte mutluluk olr;)

Şükür kübracım darısı başına en kısa zamana
:72:

Ya sen çok olumsuzsun brz pozitif ol :18:
Ah vah ederek zamanın hızlı geçmedigini biliyorz artk 8 aydır ondan moralini bozma :19: Bunun adce sana zararı olur biliyosn :61:

Bir anım bir anımı neden tutmuyo benim ya dün gece 3 yazıyo diye baya sevinçliydim ben :37:
Bir uyanıp da arayıverse bu beni yarım gün daha idare eder sanıyorum :52::52:

Back
X