- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi mutluluk_06
- #23.221
Çarşamba gecesi gidiyor raşit 
O buradayken günler çok hızlı ilerledi

O buradayken günler çok hızlı ilerledi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok şükür çok şükür![]()
Uyku bastrdi çok dayanamdm:) bn bakmicam hic safaga gecmiyo ya bn 290lara takıldım:))
Rica etsem beni de yazar mısınn acaba şafak tablosuna ??![]()
Aaa tabi ki de sanırım gözümden kaçmış![]()
Yok yok senin gözünden kaçmadı ben normalde 93/4 üm ya bu topiğe sonradan geldim o yüzden adım yok :)
Bizim burda topiğin adı 93/3 sadece. İçeride 93/2,93/3, 93/4, 94/1 herkes var. Yılın karmasını yaptık biz![]()
Ben buaralar saldm ztn farkediyorm kilo aldmda Koraya sorsan al al sakın kilo veriyim deme diyip kızıyo bna
İş yerinin yemekleride güzel oluyo yiyorm evde boş durdukca yiyorm nolck sonum bilmiyorm![]()
Amma olur haa bir sürü gelen olur eminim:))
alındım şimdi bakçok uzun sayılmam ama 169um :) yoksa benim gibileri beğenmiyo musuuuuuuuun
![]()
​Daha önce de soran olmuştu ona istinaden de cevaplamış olayım. Durum biraz özel arkadaşlar. Bu sebeple benim açıklama yapmam uygun düşmez
Bizim burda topiğin adı 93/3 sadece. İçeride 93/2,93/3, 93/4, 94/1 herkes var. Yılın karmasını yaptık biz![]()
oha merak ettim şimdi köt birşey yoktur inş. soran bendim bende teskereyi aldı gitti diye düşünmüştümplaslanıda eklemişsin tatlım sevindim
bgnde zamn geçmyo gibi gelyo ya yne grdm bunalma![]()
Ayy canm deme öyle geccek zaman eli mahkum moralini bozmaaa
aynn bnde ezgiyi merk edyrum senn düşündüğn gibi tezkere aldı gtti sndm :26: :26:
Çok yavaş ttlm yaaa![]()
Bn tanimiyorum ama merakta etmedm degil.kotu bisey yoktr umarım
o da olsun inş bi gün
![]()