93/3 asker yolu bekleyenler

Kesinlikle kübracım biz de geldiğinde 11 ay görüsmeden bitirmis olucaz. Heycanımı anltamam yani o derece :) Dediğin gibi sabretmeyi öğrendik bu askerlik sayesinde.. Sabrımızın sonuu çook çook güzel olur umarım :)

Hiii sizin dahada cokmus.11ay neredeyse 1sene.sizin bulusma anınızda gorulmeye deger olur o zmn :)aglarmiyiz acaba karsilastigimizda:)
Ben daha baslamadm heyecanlara daha var diye.ama snn safagina geldigmde dusundukce kalbim hizlanir heralde kendi kendime gulerim ki bulusma animiz nasl olck diye hayal kurup kendi kendime siritmiyo degilim:)
İnsallah sen bi kavus arkandan biz geliyoruz sabrımızın sonu cok guzel olsunn

Amin insllah.kalanda hizli gecsinde tek istegim

Bu günlerede şükür canım, başlamayanlar düşünsün :31: Plakalara düşmenize de birşey kalmamış, o zaman daha yavaş geçiyormuş gibi geliyo ama çok hızlı geçiyor sen bile anlamıyorsun. Aha bak nişanlım geleli 2 ayı geçti hiç anlayamadım, oysa askerlikte bu kdar çabuk geçmiş biz anlamamışız :17:

Selam canım :)
Öncelikle Allah kavuştursun :) Benim sevgilimde Ağrı'da.. Bizim 1 ayımız kaldı ama her konuda yardımcı olurum canım :)

merhaba canım çok memnun olurum yardımcı olursan inAN :) ne sorcamda aklıma gelmiyosen aklına geldiği kadarıyla orayl ilgili bilgi versen bana olurmu canım :)

Iyi gidiyo tatlim ya özlüyorum iste ama Allahtan konusuyruz iyi geliyor bana:) bnde defter tutuyorum tatlim dağıtıma geldiginde okudu bi kismini hoşuna gtti yazmaya devam ediyorum yine. Mektup yazmayida düşündüm aslinda ama gidermi gtmezmi bilemdm

valla benm mektup daha gitmedi bir haftayı bulacak galiba hızlı yollucaktım elime bir şey verdiler doldur diye dolduramazdım yanımda kimliğimde yoktu saçma sapan iş ya of:30:

braz önce aradı telefonda dayanamadım ağladım onu üzdüm o da ağlıyodur şimdi çok mutsuzum:43::43::43::43:

Ah be tatlim be neden agladn tutsaydn kndini. Bzde konustuk demin bn hep gülüyorum o da orda gülüyor mutlu oluyrm cok.uzme kndini tatlim bak en azindan nerde oldugu belli sesini duyuyorsun o acidan bak canm benm uzme kndini

Back
X